aerial Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) No niestety. Ale jeżeli nie ma nawet tego to jest jeszcze większa pustka. Mam nadzieję że blizz wie co robi, może przy odpowiednim dostrojeniu dropa, i częstych resetach laddera, ros w obecnej formie będzie bardziej grywalny niż się na to zapowiada. Pozostaje tylko czekać. Bo nie sądzę, żeby weszły w życie jakieś rewolucyjne zmiany. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chciałbym, żeby ten beznadziejny drop poprawili. Irytuje mnie to, że praktycznie cała moja postać jest ubrana przez AH. To bez sensu. Mam na liczniku ponad 400 godzin bodaj a nie pamiętam kiedy mi coś wypadło do mojej postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 No to masz zagwarantowane w dodatku. Już wbijając level 70 masz dość dobry gear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Super, właśnie zacząłem grać wizzardem od początku i chciałbym aby był ubrany tylko w to co znajdę. A tak przy okazji, skoro AH zostaje zamknięty w marcu, to co wtedy? Rozumiem, że wtedy można jakoś liczyć na dodatek? Czy zamykają AH i ciągle zostaje stary drop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 będzie jeszcze patch do klasycznego d3, w którym ma być loot 2.0, prawdopodobnie będzie to z grane z zamknięciem ah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Patch poprawiający drop (tzw. Loot 2.0) oraz nowy system Paragon ma wyjsc wcześniej niż dodatek. PTR z tymi zmianami (drop, paragon) zostanie udostępniony na koniec tego roku. Pytanie czy do 18.03 zostanie wprowadzony do gry. (nie pamiętam jak długo trwały poprzednie PTR) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 A skąd info ze ptr pod koniec roku Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Z oficjalnej strony Diablo. W rozwinięciu newsa o początku betatestow RoS (dla przyjaciół i rodziny), Blizz zapowiada start zamkniętej bety RoS przed końcem roku (będą rozsylali klucze do bety) oraz start w tym samym terminie PTR ze zmianami jakie wprowadzi patch (loot i paragon) http://eu.battle.net/d3/pl/blog/11649795/rozpocz%C4%99cie-beta-test%C3%B3w-dla-znajomych-i-cz%C5%82onk%C3%B3w-rodzin-pracownik%C3%B3w-blizzarda-20-11-2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 PTR to ptr, ja mówię o wyjściu patcha. Nie wprowadzą tego patcha raczej przed zamknięciem ah. Testy owszem, mogą być i w tym roku. Chociaż znając blizza, nic nie jest pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Da się coś jeszcze opchnąć na AH za €? Próbuję cały czas pozbyć się różnych pierścieni po 2 ojro i nic nie idzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Biorac pod uwagę ze za 2e może se ktos kupić prawie 100mln golda to jeśli twoje nie są tyle warte to masz odpowiedz Sent using Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Super, właśnie zacząłem grać wizzardem od początku i chciałbym aby był ubrany tylko w to co znajdę. A tak przy okazji, skoro AH zostaje zamknięty w marcu, to co wtedy? Rozumiem, że wtedy można jakoś liczyć na dodatek? Czy zamykają AH i ciągle zostaje stary drop? everyEnd#2589 wróciłeś do gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Niezłe pomysły ludzie mają, a blizzard oczywiście nic z tego nie zaimplementuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 everyEnd#2589 wróciłeś do gry? Tak, gram teraz pt-sb-nd w okolicy 22.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Od kilku dni gram w bete i srednio mi sie to podoba, niby nowy loot jest ale wciaz robisz to samo w kolko. Mapy i krajobraz sie zmieniaja ale nuda wieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jakim cudem udało ci się dostać do bety? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Kolega dostal wiec sie podzielil. Gram wlasnie monkiem na tempest rush z diabo co redukuje koszty TR do 0,i mam helm z redukcja cooldown breath of heaven o 50% i 50% redukcji z gearu wiec spamuje non stop.Potworki umieraja w zastraszajacym tempie. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez JaffVeyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 spoko, Hardcore Ladder ciagle wyglada atrakcyjnie :D ostatni bastion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ladder chyba bedzie ,bo masz w profilu postaci najwiekszy Paragon lvl na Laderze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Farming złota w RoS: http://www.twitch.tv/zisss/c/3344648 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Takie tam . Tydzień temu dostałem zaproszenie. WD na gearze z podstawki. Za dużo nie grałem. Brak chęci. jaff pochwal się co tam osiągnąłeś . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10788878886?page=2#38 Potwierdzenie ze blizz nic już znaczącego do wyjścia ros nie doda. Albo beda balansowac liczbami skille/dropa itp, albo jak cos nie dziala dobrze to wyrzucą to z gry, nic nowego nie dodają. Nie bedzie np. nephalem triali, może kiedyś w patchu. pozdrowienia dla wszystkich cos mowili ze "to tylko beta" ;d to tylko blizzard Co do bety, wychodzi że nie dostali jej tylko najbardziej zainteresowani i ci co najwięcej grali w podstawkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z tymi kluczami to są jakieś jajca. Ludzie dostają zaproszenia do Hearthstone a nawet żadnej gry nie mają dodanej na battlenecie. Ja czekam już ze 3 miesiące i nic. Tak samo z diablo mam z 2000h i co może mam czekać do open bety. Klucz powinien być przypisany do konta bo to co się dzieje na allegro to jest śmieszne: Hearthstone -50zł, Reaper of Souls ~1000zł, czekamy tylko na Heroes of the Storm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mam nadzieję, że Blizz mnie nie ukaże z Heroes of the Storm i również dostanę zaproszenie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z tymi kluczami to są jakieś jajca. Ludzie dostają zaproszenia do Hearthstone a nawet żadnej gry nie mają dodanej na battlenecie. Ja czekam już ze 3 miesiące i nic. Tak samo z diablo mam z 2000h i co może mam czekać do open bety. Klucz powinien być przypisany do konta bo to co się dzieje na allegro to jest śmieszne: Hearthstone -50zł, Reaper of Souls ~1000zł, czekamy tylko na Heroes of the Storm. Jakby były przypisane do konta, zacząłby się handel kontami. Chociaż byłoby to pewne ograniczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 aerialReaper of Souls przypisane jest do konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 To wiem, chodziło mi o hearthstone. Jak ros wejdzie w fazę normalnej bety, zacznie się rozsyłanie kluczy zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam, zwracam się z prośbą o poradę. Jakiś czas temu przeprowadziłem się do innego miasta w Polsce. No i gdy się chciałem zalogować - trach - konto zablokowane, ponieważ jeszcze nikt z tej lokalizacji nie próbował się zalogować. Generalnie sprawa przedstawia się tak, że przy okazji, jako człowiek momentami rozbiegany umysłowo zapomniałem praktycznie wszystkiego. Passa do gry, passa i loginu do battleneta i nawet adresu mailowego, którego miałem przypisanego do gry właśnie. No i jedyną rzecz jaką znam, to cdkey do gry z opakowania. Próbowałem wielu sposóbów, w tym dzwonienie na infolinie blizzarda (ale dodzwonic sie nie potrafiłem). Możecie coś doradzić w tej sytuacji? Czy też przyjemność z rozgrywki i pieniądze przeznaczone na gre mam uznać za stracone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Musisz sie kontaktowac z Blizzem, tylko oni powiedza ci jak mozesz odzyskac konto, ale jak nie pamietasz nawet maila to slabo to widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Brzmi dla mnie jak historia kogoś kto kupił pudełko od gry z cdkeyem za bezcen i próbuje coś z tym zrobić :-P Sent using Tapatalk 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...