tfujkermit Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam! Mam nadzieję że piszę w odpowiednim dziale, bo jestem tu nowa i nie czuję się zbyt pewnie. W razie co proszę o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu. Poszukuję programu jak w temacie - do tworzenia i edycji filmików. Zależy mi na programie łatwym w obsłudze i w języku polskim. Chciałabym żeby program pozwalał na łączenie ze sobą zdjęć, filmów nagranych aparatem lub kamerą oraz napisów i tekstów. Coś jak Windows Movie Maker, ale z nim mam mnóstwo problemów. Ważne by program pozwalał na dodawanie różnych efektów specjalnych, jak postarzenie, pikselizacja, oraz przejścia między klatkami, np wylot, żaluzje, przyciemnienie, rozjaśnienie. Bardzo mi zależy na polskiej wersji. Próbowałam już wielu ale w żadnym na który patrzyłam nie dało się wklejać zdjęć i tekstów :sad: Proszę o pomoc użytkowników którzy się na tym znają. Z góry dziękuję!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Może Ulead Video Studio ? Nie pamiętam czy miałem wersję polską czy angielską ... jakoś nie zwracam na to uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfujkermit Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 próbowałam, niestety to po angielsku i jakoś mi nie podchodzi... ktoś mi polecił Pinnacle Studio Plus ale to z kolei wersja trial... a ja wolałabym pełną wersję, po polsku i legalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 No to w czym problem? Mozesz kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Napewno problem jest z $$$ Nie każdego stać na super komercyjny program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfujkermit Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 oczywiście że chodzi o kasę. Jakby była kasa to bym tu wcale nie pisała chyba że po poradę który wybrać. A teraz muszę szukać czegokolwiek w miarę dobrego i bezpłatnego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Sprawdź VideoSpin. Darmowy i PL. Do prostych rzeczy jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfujkermit Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Video Spina już sprawdzałam, ale ma za mało potrzebnych mi funkcji. Tekstu nie można wklejać bezpośrednio w programie i kilka innych rzeczy mi się nie podoba. To już movie maker był lepszy póki działał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...