zulson Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 kto mieszka w w-wie, a jest obecny na forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Proponuje popatrzeć po podpisach pod avatarkami, względnie sprawdzić w katalogu urzytkowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulson Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 chodzi o szybka odpowiedź, kogoś kto w tej chwili przeglada forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A ja jestem z przyszłej stolicy Polski czyli Gdyni :D :D :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A ja jestem z przyszłej stolicy Polski czyli Gdyni :D :D :D :Pa ja z miasta ktore kiedys bylo stolica :P Posen 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Stolyca jest IMHO do doopy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z centrum panowania nad swiatem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z centrum panowania nad swiatem :twisted:Hmm widze ze w profilu masz Sosnowiec, wiec sie pomyliles centrm panowania nad światem to Posen :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A ja jestem ze stolicy :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z centrum panowania nad swiatem :twisted:wiadomo wszak nie od dzis "Sosnowiec zada dostepu do morza" :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z centrum panowania nad swiatem :twisted:Hmm widze ze w profilu masz Sosnowiec, wiec sie pomyliles centrm panowania nad światem to Posen :roll:a gdzieeeeee tam,... w S-cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z centrum panowania nad swiatem :twisted:wiadomo wszak nie od dzis "Sosnowiec zada dostepu do morza" :wink: :P przecierz ma :twisted: P.S przyznaj sie skad ty jestes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 (...) P.S przyznaj sie skad ty jestes... Mikolow, ale urodzilem sie w Sosnowsi ;) gdzie tez przebywa wiekszosc mojej rodziny (np. dziadkowie) :) bywam tez czasami "nad morzem" bo studiuje w katowicach :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 to looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Stolyca jest IMHO do doopy :lol: Dzieki REED :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Stolyca jest IMHO do doopy :lol: Dzieki REED :D :twisted: Jak zwykle sa wyjatki od tej "reguly" :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Stolyca jest IMHO do doopy :lol: Dzieki REED :D :twisted: Jak zwykle sa wyjatki od tej "reguly" :wink: :P No ja mysle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Stolyca jest IMHO do doopy :lol: Dzieki REED :D :twisted: Jak zwykle sa wyjatki od tej "reguly" :wink: :P No ja mysle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A ja jestem z przyszłej stolicy Polski czyli Gdyni :D :D :D :PDobrze prawi, piwa mu dać :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nic nie mówie, ale napisze. Że Łódź leży w samym środku Polski - i to JA panuje. Yyy, poprosze o moderatora dla mni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 I tak BYTOM ROXX 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 I tak BYTOM ROXX 8) 8) 8) Co jest ROXX to ja nie bede mowil , pod avatarkiem pisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z warszawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja z pod warszawy... www.serock.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nom ja bym powiedział, że z okolic Wa-wy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 I tak BYTOM ROXX 8) 8) 8) Co jest ROXX to ja nie bede mowil , pod avatarkiem pisze :lol: Czyim i co ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 I tak BYTOM ROXX 8) 8) 8) Co jest ROXX to ja nie bede mowil , pod avatarkiem pisze :lol: Ty reed a gdzie to twoje miejsce jest? to sa niemcy? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 I tak BYTOM ROXX 8) 8) 8) Co jest ROXX to ja nie bede mowil , pod avatarkiem pisze :lol: Ty reed a gdzie to twoje miejsce jest? to sa niemcy? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja jestem z warszawy i ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 I tak BYTOM ROXX 8) 8) 8) Co jest ROXX to ja nie bede mowil , pod avatarkiem pisze :lol: Trudno mi się nie zgodzić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...