Sysak Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Hej. Co sądzicie o pomyśle użycia nvflasha spod windy (choćby w trybie awaryjnym) bo nie mam fdd nie umiem zrobić bootowalnej działającej płytki z której dałoby się coś sflashować a pendriva w domu też nie mam. Swego czasu miałem ati i winflash działał bez zarzutu, wiec może tu też nie będzie źle?... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja bym raczej nie ryzykował, Windows jet znany z tego, że potrafi zepsuć takie pozornie proste "operacje". Już chyba lepiej zainwestować te kilka złotych w FDD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serantor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli potrzebujesz stacji dyskietek odezwij się na PW. Wala mi się po domu nówka, której nie będę potrzebował. :wink: Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez Serantor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Bez przesady. Stacji dyskietek z WWA nie potrzebuje, ale thx za chęci. Mógłbym w sumie pożyczyć od kumpla, ale chyba oleję całą zabawę z biosem. Riva tuner też nie jest zły. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Naucz się robic bootowalną działajacą plytę, w koncu sciagnac obraz dyskietki i wybrac 2 opcje w programie do nagrywania problemem nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Próbowałem i zmarnowałem 3 cd-rki i nawet jeśli działały i bootowały, to dogranych plików od nvflasha nie było. W ogóle ta płyta jakby emulowała napęd dyskietek. Ogólnie nie czailem co jest grane. Poza tym teraz mi dvd padło i i tak d..a blada. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 W ogóle ta płyta jakby emulowała napęd dyskietek.Brawo!!! Teraz wystarczyło z napedu dyskietek przejsc na płyte CD, gdzie pewnie dograłes pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...