Gość watow Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 pogadaj z Janem on zleci ci znalezien zebatki nagroda jst otwarcie bramy na samym doel kopalni :) a na marvin modzie baw sie jak bedziesz przechodzil gre za 2 razem :) ushaman rules :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jemu nie chodzi o wejscie na samym dole tyko o wejscie na samej gorze (czli to glowne co tych dwoch panow z Bagna tam przesiaduje czesto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 dzieki ludziska cheaty pomogly jestem w kopalni hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Taka super giera, a prawnie nikt sie tu nia nie interesuje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 bo jest juz dwojka i dodatek i czekamy na 3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badgod Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A ja mam inny problem Dostałem zadanie spenetrowania cmentarzyska orków i utknęłem na ostatniej sali tam gdzie są dwaj zwiadowcy i jeden wojownik. Kurcze nie moge ich wszystkich pokonać. Pomóżcie prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Najpierw odciagnij od grupy jednego i go rozwal. jak bedzesz musial to sie ulecz i zrob to samo z kolejnym, a na koncu zajmij sie wojownikiem. Jak sprawia ci to klopot to mozesz jeszcze przyzwac jakies szkielety lub golema lub cos mocnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badgod Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Najpierw odciagnij od grupy jednego i go rozwal. jak bedzesz musial to sie ulecz i zrob to samo z kolejnym, a na koncu zajmij sie wojownikiem. Jak sprawia ci to klopot to mozesz jeszcze przyzwac jakies szkielety lub golema lub cos mocnego :P 1653392[/snapback] Próbowałem już tak nie raz ale dalej mnie zarąbywali. Może mam za mały poziom (10). Dzięx będe próbował dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 W takich przypadkach pomaga zwój kuli ognia. Rzucałem w przeciwnika i uciekasz po czym powtarzałem czynność Możesz także spróbować z bugami w grze np: zobacz czy przypadkiem nie ma jakieś skały, lub coś wysokiego na które mógłbyś wskoczyć. Wtedy Ork jak będziesz miał szczęście będzie walił w skałe a ty z góry w niego, chyba że wskoczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Posiada ktos moze solucje do gothica gra stara ale jara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dla ciebie wszystko Ksiaze http://www.gothic.phx.pl/gothic/infopage.php?id=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dla ciebie wszystko Ksiaze http://www.gothic.phx.pl/gothic/infopage.php?id=8 Dziekuje bardzo wreszcie przejde ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsterq Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) a ja mam problem w sprawie gothica I czaasami jak ide sobie to gra sie minimalizuje wyswietla sie duze okno i sa tam jakies napisy i musze kliknac end task i dopiero moge wlaczyc od poczatku... pozniej tak caly czas. sa jakies pathe czy cos zeby to zlikwidowac ? Prosze pisac na gg 7822918 to bede wysylal to okno... Edytowane 17 Stycznia 2006 przez samsterq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja dostałem zadanie w wolnej kopalni od chorego orka żeby znaleść jego eliksir uzdrawiający i nie moge go znaleść.HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jast taki "zamknięty" korytarz i można się wspiąć na półkę skalną (po prawej stronie od blokady korytarza). Kolega mówił że się będe męczł - po 3 minutach znalazłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dzięki Gdzie można szybko zdobyć doświadczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wykonujac zadania, nawet te proste (np. ten koles na targu w starym obozie co chce sprzedac miecz, ale koles nie chce od niego kupic ;]). No i zabijajac potwory - polecam scierwojadow.;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja jestem w 5 roździale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No to po co sie pytasz o doswiadczenie, tyle grasz i takie pytania zdajesz? ;] O ile sie nie myle to koniec gry zaraz masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Biegaj i zabijaj dinozaury... a jak będą uciekać.... to biegnij szybciej ;) .....(np. ten koles na targu w starym obozie co chce sprzedac miecz, ale koles nie chce od niego kupic ;])....Jeśli już to na odwrót - sprzedający jest problemem nie kupujący :] Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A sorry moj blad :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Spox i tak każdy wie o co chodzi, a mylić sie to rzecz ludziowata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Posiadam oryginalne wersje Gothic'a, wczoraj ją właśnie dostałem, zainstalowałem, próbuje uruchomić, pokazuje się klepsydra koło kursora która znika po kilku sekundach i gra się nie włącza... Gdy uruchamiam "Menedżer zadań Windows" zakładka "Procesy" to widze "GOTHIC.exe" (patrz screenshoot). Myślałem, że to przez programy emulujące CD, więc wszystkie odinstalowałem, nic to nie dało. Ponowne zainstalowanie sterowników do grafiki i DirectX'a również nic. Więc pomyślałem, że to przez Service Pack 2 ponieważ wcześniej również grałem w Gothic'a i wszystko działało, ale na SP1, właśnie 10 min. zrobiłem format i zainstalowałem Windows'a XP SP1, do tego wszystkie najnowsze sterowniki i DirectX'a a z grą dalej to samo... Już nie wiem co robić :mad:. Screenshoot: Napisałem jeszcze do pomocy technicznej CDProjekt, może oni coś pomoga, ale zanim odpiszą to minie tydzień albo dwa... Co robić? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moze ghotic nie oblsluguje tej karty? ZObacz w readme jakie karty wspolpracuja z ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Taka super giera, a prawnie nikt sie tu nia nie interesuje. ;) hehe coś w tym jest.... Jak w dniu premiery kupiłem w Media Gothica II to był dorzucony w pudełku Gothic I I wiecie, co zrobiłem? Wytrzymałem i nie uległem i najpierw przeszedłem Gothica I a potem II no a potem GII+NK. Jak ktoś jeszcze nie grał polecam taką kolejność. Ubaw, co niemiara. Szczególnie że w 2 jest pełno nawiązań do 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Ostatnio zakupilem na allegro G1, ale nie bylo przy nim zadnej instrukcji ni nic. Wie ktos moze jak oskurowac zwierzeta? Wykupilem juz zdolnosci do pozyskiwania pazurow, skor i futer, jednak nie wiem jak to zdjac z cial zwierzat. Przycisk akcji + strzalki nie dziala. Probowalem tego na truchlach scierwojada i kretoszczura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 O ile pamiętam to jeżeli masz opanowaną umiejętność zbierania konkretnego przedmiotu ze zwierzaka to zbierasz je tak, jak w przypadku każdego ekwipunku. Nie jestem też pewien czy dwa stwory które wymieniłeś mają czym się z tobą dzielić... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 O ile pamiętam to jeżeli masz opanowaną umiejętność zbierania konkretnego przedmiotu ze zwierzaka to zbierasz je tak, jak w przypadku każdego ekwipunku. Nie jestem też pewien czy dwa stwory które wymieniłeś mają czym się z tobą dzielić... Juz to rozkminilem i jest jak mowisz. Niby cos tam na poczatku samym jeden z mysliwych cos burknal o dodatkowych zdobyczach ze scierwojadow, jednak to tylko paplanina byla. Dodatkowe rzeczy niestety tylko z silniejszych mobkow. Jak narazie to widze ze gra strasznie ciagnie sie do momentu dolaczenia do jednej z frakcji, a pozniej to juz coraz bardziej z gorki. Na koncu pewnie sie okaze ze bede super bohem co zdejmuje wszelkie stworzenie na hita <_< Dobra, koncze paplac i ide zaglebiac sie w fabule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Początek jest właśnie najfajniejszy kiedy odkrywasz ten niesamowicie miodny świat. Ja za pierwszym razem nie tylko grałem ale i zatopiłem się całym sobą w tym klimacie, historii. Niewiele jest takich gier które potrafią sprawić, że emocjonalnie przenosisz się w wykreowany obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja miałem tego pecha, że najpierw zagrałem w G2:NK który był bodaj jedną z najlepszycg gier w jakie w życiu grałem, a potem próbowałem przejść G1, który ma dużo gorszą mechanikę gry, grafikę i samą większość fabuły też już znasz z G2, więc nie wciągnęło mnie tak bardzo i mimo 2 podejść nigdy nie skończyłem. G3 też mi się nie spodobało, a Arcanii nawet nie próbuję, bo wiem, że to nie będzie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...