doberman Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ::hejka!!!! tak jak w tytule...mam do wyboru 2 karty i dylemat jest straszny odnosnie mojego wyboru....karty to: 1. CREATIVE GeForce 4 TI4200 64MB TV-out+DVI 2. PROLINK GeForce 4 TI-4200 128MB ViVo/DVI zajmuje sie grafika 3d, gierkami i cokolwiek by mozna robic przy kompie....prosze o pomoc jak najszybsza!!! z gory dzieki, pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 to proste jak ci jest potrzebne vivo to bierz prolinka, a jak nie będziesz zawracł sobie głowy wideo to bierz creativa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Creative chyba tańszy będzie?? (64ram i bez vivo) To go bierz i jeszcze 256ddr bo do grafy 3d to jest najbardziej potrzebne. Wiem co mówie: swego czasu męczyłem sie z 3dstudio max na 96mb (aż dziwne, ze ruszył wogóle, no ale każdy od czegoś zaczyna ;)) a potem z Mayą na 192 - nic przyjemnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A ja ruszalem 3ds na 16mb :) heheh i dzialalo :) oczywiscie stara wersja pod dosa :) no ale jak zrobilem powazniejszy projekt na 3dsmax 2.0 to i 768 mb bylo stanowczo za malo :) grafa akurat tu nie wiele pomagala choc Trueform w ATi pomaga w 3ds :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nielepiej brac 8500/9100 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 PROLINK GeForce 4 TI-4200 128MB ViVo/DVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wg mnie PROLINK GeForce 4 TI-4200 128MB ViVo/DVI a za jakis czas 256 ramu i bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jak masz kase na obydwa to bierz prolinka, zawsze to 128ram i sie może przydać. Testowałem obydwa i powiem ci,że creative zdecydowanie lepiej sie podkręca bo ma szybsze pamiątki ale to chyba nie jest nowina.obydwa są ok. ze wskazaniem na prolinka. siemanko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Weź Prolinka jak masz kaske ma 128 MB ramu no i ViVo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jesli chcesz zaoszczedzic kaski (siakies 40 pln) wez cerativa jesli zalezy ci na dobrym o/c i swietnej karcie :) za niewielkie pieniadze bierz Prolinka pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ja proponuje creative'a pewnie bedzie tanszy od prolnika jakbys potrzebowal vivo to chyba bys sie niepytal jaka katre polecamy ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nielepiej brac 8500/9100 ?nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nielepiej brac 8500/9100 ?nieDlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nielepiej brac 8500/9100 ? nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A ja ruszalem 3ds na 16mb :) heheh i dzialalo :) oczywiscie stara wersja pod dosa :) no ale jak zrobilem powazniejszy projekt na 3dsmax 2.0 to i 768 mb bylo stanowczo za malo :) grafa akurat tu nie wiele pomagala choc Trueform w ATi pomaga w 3ds :)jakbys nie wiedzial kolego karta graficzna przyspiesza jedynie viewporty - a wszystko inne i tak idzie przez CPU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 bierz tego prolinka :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ja bym brał Prolinka. 1. 128MB zawsze się przya 2. VIVO 3. Spore możliwości OC, na swojej wykręciłem 300/610 bez artefaktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a ja bym wzial Radeona 9500 Pro jesli do 3d do domu jednak najbardziej dostepna cenowo jest radek 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Prolink bo vivo i 128 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a ja bym wzial Radeona 9500 Pro jesli do 3d do domu jednak najbardziej dostepna cenowo jest radek 9100 ::spoko...widza mi sie takie rezultaty:))):: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ::co do kasy to nie ma tu za wielkiego znaczenie:))) pozdrawiam:: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ::dzieki wszystkim za zauwazenie posta!!!...jednoczesnie jestem na 99% zdecydowany na tego prolinka:)):: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ::dzieki wszystkim za zauwazenie posta!!!...jednoczesnie jestem na 99% zdecydowany na tego prolinka:)):: a ja chyba zamowie jutro tego Creativa:) BTW gdzie zamawiasz karte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ja bym brał Prolinka. 1. 128MB zawsze się przya 2. VIVO 3. Spore możliwości OC, na swojej wykręciłem 300/610 bez artefaktów. Tak tyllko, że ty masz prolinka 64 Megowe ktory ma standardowo pamięci na 500 a wersja 128 megowa ma 444. A co do wyboru to bym wzial prolinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 PROLINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jesli chcesz zaoszczedzic kaski (siakies 40 pln) wez cerativa jesli zalezy ci na dobrym o/c i swietnej karcie :) za niewielkie pieniadze bierz Prolinka pozdrav Lagier MUAAA prolink master of O/C hmm..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Jesli chcesz zaoszczedzic kaski (siakies 40 pln) wez cerativa jesli zalezy ci na dobrym o/c i swietnej karcie :) za niewielkie pieniadze bierz Prolinka pozdrav Lagier MUAAA prolink master of O/C hmm..... mozesz jasniej :? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0h0 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 mi taki prolink chodzil na 320/540, bez dodatkowego chlodzenia, wersja 128 megowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 creative zajebioza koza!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Bierz TEGO. W opisie same fakty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...