Slayer Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 U mnie w mieście jest wszystko zasypane śniegiem- patrzę na zewnątrz- 10 stopni powyżej zera! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja chyba na sanki zaraz wyjde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja swoje juz schowalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Nie no u nas w Poznaniu też śnieg. A już myślałem że już go w najbiższym czasie nie zobacze. Naszczęście jeszcze nie schowałem sanek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Fakt, to są jaja z tą pogodą. Kraków wczoraj był zasypany sniegiem. W tym kraju nawet pogoda nie może byc "normalna" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 no nic snieg padal padal padal ale nic ztego nie zostalo wiec jak zwykle jestem zly albo pada i napada tak zeby moznabylo lepic balwany z pieknego lepiacego sie sniegu albo niech nie pada i niech nie napada ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dajcie spokój z tą pogodą - działa mi na nerwy już od kilku dni!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 I'd rather die behind the wheel Time was never on my side So on I wait my whole lifetime sorry taka dygresja.... co to za dzika sentencja .?.?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 dajcie spokuj u mnie pada i odrazu topnieje a na dodatek jeszce wieje na maxa wiec do d.u.p.y z taka pogoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 I'd rather die behind the wheel Time was never on my side So on I wait my whole lifetime sorry taka dygresja.... co to za dzika sentencja .?.?. Cytat z piosenki - "The outlaw torn". Metallica - album LOAD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Nie no u nas w Poznaniu też śnieg. A już myślałem że już go w najbiższym czasie nie zobacze. Naszczęście jeszcze nie schowałem sanek :D cos wiem o tym. niezla kicha. ide sie poslizgac - mam letnie buty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 i pomyslec ze jeszcze niedawno chodzilem w samym swetrze... :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 BIAŁYstok jet BIAŁY :( Ide lepic bałwana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 BIAŁYstok jet BIAŁY :( Ide lepic bałwana :)BIAŁYstok jet BIAŁY :( Ide lepic bałwana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dajcie spokój z tą pogodą - działa mi na nerwy już od kilku dni!!no zrobiło by sie juz ciepło bo mnie to zaczyna wqwiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 eh w łodzi tez zima , "bialo wszedzie , glucho wszedzie , co to bedzie , co to bedzie ? " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A w Gdansku za to piekna pogoda. 2m sniegu, wszystko sie topi i na dodatek wieje. Temp. 5 C :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja chyba na sanki zaraz wyjde :DA ja ide na SNOŁBORDA 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A w warszawie pada prawie NON-STOP od niedzieli. A już było raz 16 stopni powyżej zera, a tu znowu zima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A ja lubię zimę, ZIMA FOREVER :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Tia a w Lublinie +2*C, pelno sniegu i swieci piekne "wiosenne" sloneczko... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A u mnie chyba najlepsza. 40 cm śniegu na podwórku. 10 na + Wiatr. Rozbity Golf GTi koło drogi. Ślisko jak cholera. I super wiatr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 znowu sie zbliza zimowa depresja jak patrze za okno :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Paskudna pogoda...powinno bardziej padac..i z - 4 :P a tak to chlapa....fajnie sie wczoraj z bratem samochodem slizgalismy...w sumie duza droga a na niej czysty lod 8O spoko snieg bedzie jeszcze w maju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 jak wstalem rano z wyrka to myslalem ze przespalem te kilka miechow :D A tak apropo pogody miłego Bożego Narodzenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 (...) A tak apropo pogody miłego Bożego Narodzenia :wink: 8O chodlera znowu mikolaja przespalem :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ale bynajmniej ice bongi znowu maja paliwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 no ej jak nakwietniowy snieg to calkiem fajny...a tak serio moje zdanie na temat tego wszystkiego: K_U_R_W_A_!_!_!_! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 W tym roku na wielkanoc zając przyjedzie na sankach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 W tym roku na wielkanoc zając przyjedzie na sankach ;)o ile w zaspach nieutknie ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...