MarDeb Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Witam, mam problem z wpisywaniem znaku ć w openoffice 2.4.1pl. Jak uruchamiam kombinację lewy alt+c to wyskakuje mi okno CCC z ustawieniami karty ati. Jak wyłaczyłem to zgłaszanie sie okna z poziomu tego programu (po wciśnięciu alt+c) to mimo wszystko programy biurowe nie chcą pisać ć i muszę je wstawiać przez "wstaw symbol" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zmien skrót w ccc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Możesz też spróbować w taki sposób: SHIFT + ~, a potem c. Bo chyba w tym przypadku korzystanie z klawiatury ekranowej da ten sam efekt.. Edytowane 15 Października 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarDeb Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Dzięki. Pomogło zmienienie skrótu klawiszowego. Ale i tak go zrobiłem nie aktywnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Po restarcie kompa problem wróci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Stery,, te nowe w ogole to zmieniaja , na 8.10 piszesz bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 u mnie na 8.10 problem ten nadal wystepuje ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Bawilem sie radkiem , u mnie nie. Wylaczylem hot keye i "ć" dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 W sterownikach od wersji ~8.9 w górę wystarczy wyłączyć skróty klawiszowe w CCC (wcześniej trzeba było poza tym resetować PC/przelogować - obecnie już nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Tak jak jest proponowane wyżej... zmienić/wyłączyć w CCC skróty klawiszowe. A ja polecam odinstalowanie całkowite CCC a w zamian tego zainstalować ATI TRAY TOOLS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...