rockandroll Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam, 25 paż kupiłem xboxa na allegro + gry. Fajnie miły kontakt ze sprzedajacym, aukcja za 1zł, żeby nie płacić prowizji, a wpłaciłem 870, dowód wpłaty jest. Do dziś nie otrzymałem przesyłki, miała być wysłana w poprzedni piątek, od piatku brak konaktu ze sprzedajacym, aż do dziś, gdy sie podszyłem pod inną osobe i oczywiscie tak obrócił sytuacje, że nie dostawał ode mnie wiadomości.... Twierdzi, że paczke wysłał, dziwi sie dlaczego mu nie wierze, chociaż by po tym, że w ciągu ostatnich 7 dni dostał 5 negatywów ( w tym jeden mój), podobne akcje co do mojej ,zero odzewu, zwodzenia, , itp). Po kilku kłótniach na g z sprzedawcą, powiedziałem, że ide z tym na policje, co też zorbie, jednak szanownego kolege to nei wzruszyło i twierdzi, że jeśłi on ma dowód nadania, ja zostane wyśmiany, mu nic nie zrobią i ja mam mieć pretensje do poczty polskiej, ja oczywiście dobrze wiem, że to jest jego problem nie mój i nie ma czegoś takiego, że on przenosi odpowiedzialność, aja mu zapłaciłem i żądam otrzymania towaru, przynajmniej mi sie tak wydaje. Co wy na to, jakie mam szanse na szybkie załatwienie sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Gdzie mieszka ? Moge go ewentualnie nawiedzic :P lub inni uzytkownicy forum... Dlaczego negatyw ? Z komentarzem czeka sie do otrzymania paczki ewentualnie po zakonczeinu sprawy a nie w toku. Jak ma dowod nadania to niech Ci go wysle skanem itd. Przesylka byla ubezpieczona ?;> Jezeli tak oddadza Ci kase. Jezeli on takowej nie posiada na kwote 800 cos zlotych to on bedzie mial wielkie problemy. Przed pojsciem na policje popros o ten skan. Jezeli Ci nie da to znaczy ze nie ma i idz na policje. Powiedz moze w jakiej miejscowosci mieszka ten delikwent ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Jezeli on takowej nie posiada na kwote 800 cos zlotych to on bedzie mial wielkie problemy.Ehe, zwłaszcza że na umowie jest 1 PLN za sprzęt i o tyle będzie można się kłócić. Pozostałe 869zł wpłaciłeś dobrowolnie, za nic. Myślę, że jak mu przyjdzie mieć do czynienia z policją to tą złotówkę z chęcią odda. Jak się chce oszukiwać allegro to się tak dzieje, głupio zrobiłeś że nie kazałeś mu wystawić za pełną cenę i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Po kilku kłótniach na g z sprzedawcą, powiedziałem, że ide z tym na policje, co też zorbie, jednak szanownego kolege to nei wzruszyło i twierdzi, że jeśłi on ma dowód nadania, ja zostane wyśmiany, mu nic nie zrobią i ja mam mieć pretensje do poczty polskiej, ja oczywiście dobrze wiem, że to jest jego problem nie mój i nie ma czegoś takiego, że on przenosi odpowiedzialność, aja mu zapłaciłem i żądam otrzymania towaru, przynajmniej mi sie tak wydaje.Jezeli nie chciales zaplacic za ubezpieczenie przesylki to w takiej sytuacji rzeczywiscie nic bys nie zrobil bo sprzedawca wywiazal sie z umowy, natomiast w tym przypadku jestem na 90% pewny, ze gosc nic ci nie wyslal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 chlopaki jak juz go zlokalizujecie to dajcie namiar, dawno nikomu nie odcialem glowy siekiera! imo jestes idiota... zaplata z gory to forma platnosci tylko w wypadku sklepow, transakcji firma-firma, zakupow drobiazgow (do kilkudziesieciu zlotych), badz kupna od znajomego... w przeciwnym razie tylko i wylacznie za pobraniem, a jak masz watpliwosci to z opcja otwarcia paczki przed odebraniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Postrasz go skarbowka. Oni sie nie cackaja. Ide o zaklad, ze spisuje umowy na zlotowke zeby przy okazji uniknac podatkow ;] Ewidentnie kreci, jezeli masz dowod wplaty to nie powinno byc problemow. Rownie dobrze mozesz odwrocic kota ogonem i zadac wywiazania sie z umowy za ta zlotowke, przy okazji chcac zwrotu pieniedzy, jakby nie bylo bezodstawne wzbogacenie ;] Edytowane 6 Listopada 2008 przez kkNd! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Odda Ci zlotowke i sie bujaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 1. Zachowujesz całą korespondencję z nim. 2. Rządasz emailem skanu, a najlepiej zdjęcie dowódu nadania, gdzie będzie numer. Oczywiście wyznaczasz mu konkretną datę, do kiedy ma być spełnione Twoje żądanie. 3. Jeśli sprzedawca wyraźnie zaznaczył, że przesyłka ma być ubezpieczona, a Ty zrezygnowałeś z tego, to pojawia się nowy problem. Jeśli nie zaproponował, odpowiada za całość (cena towaru+koszty przesyłki). 4. Reklamację na poczcie składa sprzedawca. 5. Jeśli nic nie poskutkuje, wybierasz się na Policję. 6. Nie masz co liczyć na POK Allegro, bo kupiłeś sprzęt za złotówkę. 7. Na koniec, sorki, ale sam się w to wpakowałeś i masz za swoje. 8. Odwiedź Café pomoc Allegro. Mnóstwo razy było o tego rodzaju sytuacjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) jestes idiota bo kupiles za 1 zl.... teraz nawet nie dostaniesz kasy z pok LOL Edytowane 6 Listopada 2008 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 przypomnijcie sobie wygraną sprawę samochodu sprzedanego przez allegro "za tanio" jakby tego chcial sprzedawca. Idziesz do sądu i z jednej strony żądasz zwrotu 869zł i zapewnienia Xboxa za 1zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 A czemu ma mu zwracac to 869zl?? Wedlug prawa ma zapewnic tylko sprzet za zlotowke. A to ze kupujacy wplacil kase to inna para kaloszy, zrobil to dobrowolnie ;] Niech odliczy sobie darowizne :D Takie wychodza kwiatki jak sie kombinuje by zaoszczedzic nie tam gdzie trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Tyle ze ZTCP akcja z samochodem wygladala tak ze wystawiajacy sie pieprznal o jedno zero w terenowce.... I to on przegral. Na razie rockandroll jest na calej dlugosci udupiony z wlasnej, nieprzymuszonej winy tudziez bezmyslnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Tylko, że ta sprawa jeszcze się ostatecznie nie zakończyła. :? Edytowane 6 Listopada 2008 przez mortex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) czy tu 2, czy 3 osób tak czasem nie popird@lił@? z tym idiotą? chyba troche przesada a do reszty normalnych, nic sprzedawca mi nie wspominał o możliwości przesyłki ubezpieczonej, ba sam zaproponowałem kuriera, ale " nie wie jak to sie robi" co do allegro, dlatego przez nich nie załatwiam, bo wiadomo, że aukcja była za zaniżoną kwote "3. Jeśli sprzedawca wyraźnie zaznaczył, że przesyłka ma być ubezpieczona, a Ty zrezygnowałeś z tego, to pojawia się nowy problem. Jeśli nie zaproponował, odpowiada za całość (cena towaru+koszty przesyłki)." no i o to dokładnie mi chodzi opcja w[ciach!]lu, ani żadnego nachodzenia nie wchodzi w gre edit jonathan no ale nie zapewnił mi tego sprzętu, więc w wypadku gdy przesyłka nie doszła do mnie, a mam dowód wpłaty na 870zł, to chyba o tą kwote chodzi? no ale zobaczymy, czekam na skana, a nie dostane, jutro zgłaszam sprawe na policje Edytowane 6 Listopada 2008 przez rockandroll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 A jaki masz dowod na to ze wlasnie to 870zl zaplaciles mu za konsole?? Na aukcji masz ja u niego zakupiona za 1zl. A moze umowiliscie sie poza aukcja na jakies dodatkowe wyposazenie, albo gry... Nie masz poprostu dowodu na to ze wlasnie tyle miala kosztowac ta konsola, jedynie zapis rozmow z kolesiem, co mozesz wykorzystac jako dowod o ile je masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 co do allegro, dlatego przez nich nie załatwiam, bo wiadomo, że aukcja była za zaniżoną kwoteLitości Jak nie załatwiasz? Bez obrazy, ale zaakceptowałeś regulamin i zawarłeś prawnie wiążącą transakcję. P.S. Tylko nie pisz, że nie masz skończonych 18 lat. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) tak, tak 18 jest, ale co im mam niby napisać? uczestniczyłem w aukcji za 1zł, a chce od nich zwrotu 870? edit jonathan ale ja nic od niego nie otrzymałem, nic kompletnie nic, , mam dowód wpłąty? mam, sprzętu nie mam, powiedmzy, że pomińmy na razie opcje zwrotu kasy Edytowane 6 Listopada 2008 przez rockandroll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Wklej rozmowe z tym gosciem... zapewne to on ci zaproponowal zanizenie wartosci przedmiotu (w koncu to on by musial zaplacic prowizje) w celu oszustwa. Dla sadu imho sprawa bedzie jasna. Ty odpowiadasz za przesylke od momentu podpisania, ze ja otrzymales. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Moze nie potrzebnie robisz dym :) Dogadaj sie z nim. Napisz ze jak nie wysle to sobie po nia podjedziesz albo bedzie musial oddac za paliwo :] Ja bym tak zrobil. A nawet bez uprzedzenia bym wpadl chocby na 2 koniec polski... to okolo 8 h roboty w jedna strone na miejsce 2 h i z powrotem ! Jedna doba i zaoszczedzasz sobie tyle nerwow. Jak mozna za cos wartego 900 zl nie wyslac ubezpieczona paczka ? o_O Ja juz powyzej powiedzmy 300 zl ubezpieczam wszystko pare zlotych to kosztuje a jestem pewien swojego. Zobacz czy ten skan jest prawdziwy, o ile on Ci go wysle. Na policji rządaj towaru za 1 zl Kupiony na allegro. W sumie nie wiem czy lepiej powiedziec ze sie chcialo oszukac allegro itd czy lepiej ze sie chce za 1 zl x boxa. W sumie mozesz powiedziec ze to sprzedajacy na Tobie wymusil kupna za 1 zl i chcial sie uchylic od prowizji dla allegro. Najlepiej chyba to z US zalatwiac oni tam kazdemu dobiora sie do [gluteus maximus]... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) To juz niech lepiej zada tego XBOXA taki jak na screenach w takim samym stanie, kolorze i takim samym osprzetem. Czy to byl sprzet za zl czy 8xx zl to niewazne. Prawo do xboxa ma, czy kupiony za 1zl czy inna kwote. Ja sobie wlasnie dzis przypomnialem ze mnie typ okantowal 3 lata temu na forum na 106zl za SP-97 i jakos nie mialem na to ochoty, ale teraz jak zbieram kazda zlotowke na nowe graty to z checia wybiore sie w najblizsze dni na policje zlozyc zawiadomienie za wyłudzenie. To tak z innej beczki ;) http://forum.purepc.pl/Osla-laczka-f7/oszu....html&st=30 Edytowane 6 Listopada 2008 przez Aurora001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Oczywiście, że niepotrzebnie robisz dym, minęło 6 dni od daty wysyłki a ty wystawiasz negatywa? daj login to nie omieszkam się zgłosić tego do allegro, jeszcze zablokują Ci konto za oszustwa + takie traktowanie sprawy po 6 dniach, jakbyś przeczytał regulamin, to byś wiedział, że tam jest 14 czy jakoś tak dni na dostarczenie :blink: (przynajmniej tak było jak zakładałem 4 lata temu). Poza tym kupiłeś za 1zł a pozostałość wpłaciłeś jako darowiznę, imo rozmowy z gg nic nie dadzą, tak to jest, chciałeś zaoszczędzić 20 to wydasz ponad 800, może się czegoś nauczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Panie wyżej nie rżnij kozaka, bo ci to nei wychodzi, ja nic nie chciałem zaoszczędzić, bo to nie ja jestem sprzedawcą i nie ja płace prowizje, "jeszcze zablokują Ci konto za oszustwa " co ty w ogóle gadasz, stary, nie potrzebuje tutaj bezsensownych wypowiedzi w temacie, a taką twoja jest, koleś strzelił wała kilku/kilkunastu osobom wała w ostatnich dniach, więc nei jestem odosobniony, a ciach!lenie, że mi zablokują konto, bo wystawiłem komentarz w takim, a tkaim czasie to sobie zostaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ty odpowiadasz za przesylke od momentu podpisania, ze ja otrzymales.Że jak? Czy to byl sprzet za zl czy 8xx zl to niewazne. Prawo do xboxa ma, czy kupiony za 1zl czy inna kwote.Tak, w procesie z powództwa cywilnego. rockandroll zaglądałeś w ogóle na Café pomoc? Już pisałem, że tam jest w pip tego rodzaju sytuacji opisanych. Skontaktuj się emailowo z resztą oszukanych osób. Nie pozostaj Ci nic innego jak zgłosić to na policję i do prokuratury. Jest to przestępstwo wyłudzenia, bodajże Art 286 Kodeksu Karnego. Kwota wyłudzenie nie ma znaczenia i jest to ścigane z urzędu. A na następny raz, nie idź ludziom na rękę, bo to nie Ty płacisz prowizję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 A na następny raz, nie idź ludziom na rękę, bo to nie Ty płacisz prowizję.No niby nie, ale wiesz jak bywa - sprzedawca mówi normalnie 900, z przekrętem oddam za 870, promocja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) No niby nie, ale wiesz jak bywa - sprzedawca mówi normalnie 900, z przekrętem oddam za 870, promocja ;)No wiem jak to jest, ale u innych :wink: . Za takie pieniędze nic bym nie kupił na Allegro, jeśli nie miałbym możliwości wyboru za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości. Edytowane 6 Listopada 2008 przez mortex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Panie wyżej nie rżnij kozaka, bo ci to nei wychodzi, ja nic nie chciałem zaoszczędzić, bo to nie ja jestem sprzedawcą i nie ja płace prowizje, "jeszcze zablokują Ci konto za oszustwa " co ty w ogóle gadasz, stary, nie potrzebuje tutaj bezsensownych wypowiedzi w temacie, a taką twoja jest, koleś strzelił wała kilku/kilkunastu osobom wała w ostatnich dniach, więc nei jestem odosobniony, a [ciach!]lenie, że mi zablokują konto, bo wystawiłem komentarz w takim, a tkaim czasie to sobie zostaw niestety ale Pan wyżej ma rację i może fakycznie czegoś się nauczysz... polskiej rzeczywistości (niestety). Pozdrawiam i życzę powodzenia. na przyszłość naucz się wyczuwać takie podstępy (wystawienie xboxa za złotówkę???!?!?!?!!) i naucz się że jak coś chcesz to musisz za to zapłacić tyle ile trzeba a nie jak najmniej ps. a skoro nie Ty sprzedajesz to co Cie obchodzi ile ktoś zapłaci za prowizje??? = WAŁ, bo jeśli ktoś byłby (raczej) uczciwy to wystawiłby w pełnej cenie + koszty prowizji i wystawienia aukcji żeby nie być stratnym. poleciałeś na tani kant który jest zarazem dla Ciebie gwoździem do trumny. Edytowane 7 Listopada 2008 przez RadeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Offtopujac , ostatnio na Allegro byl kolo , ktory sprzedawal tanio Far Cry 2 , gdy tego jeszcze nie bylo. Wal , wiadomo , ale koles mial juz pozytywne komentarze , zapewne od znajomych , jednak zabawne jest to ,ze jakis debil wpisal cos ala : "szybka wysylka paczki , szybka przesylka i odbior" , cytat niedokladny ale w tym tonie. Co w tym smiesznego? Kolo kupil w niedziele , wyslano mu w niedziele , odebral w niedziele. No po prostu rewelacja. Soreks za offa , ale nawiazalem do posta wyzej , wlasnie nasza rzeczywistosc. To za duza kwota by ryzykowac. Zycze powodzenia. Edytowane 6 Listopada 2008 przez Firekage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 @rockandroll Padłeś ofiarą własneej głupoty... trudno każdy ma swoją d... i się sam musi o tym przekonać ale moim zdaniem spraw nie jest taka beznadziejna pod warunkiem, że zatrzymałeś całą korespondencję z gościem. Fakt, na POK z Allegro nie masz co liczyć ale przeciez jakoś się z nim dogadywałeś? Jakaś żywa osoba odpisywała. A oszustwo to oszustwo obojętnie w jakiej postaci. A dogadywanie sie drogą mailową może być potraktowane jak umowa ustna. Skoro więc masz korespondencję gościa to ją wydrukuj, masz potwierdzenie przelewu to weź to i idź na Policję. Zgłoś!. Lepsze to niż bieganie za gościem po Polsce. Proponowałbym zasięgnąć też porady prawnej w celu upewnienia się lub chociaż zapytaniu kogoś na jakimś forum poświęconym tego typu zagadnieniom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Jest rzeczywistość jaka jest, widze tu różne odp. ale i od różnej strony to bierzecie, bo jak już mówiłem mi jest obojętne, czy dostane sprzęt, czy kase więc jakby nawet nie było sprzet za 1zł ejst mój ( a jest mi to obojętne, czy otrzymam go oficjalnie za 1zł, czy za 870, dopiero jeżeli go nie otrzymam zaczynają sie schody dodatkowo jeżeli chodzi o niby darowizne te 869zł, w tytule przelewu nie mam czegoś tkaiego jak darowizna, tylko za co konkretne płaciłem p.s. wczoraj tak sie zarzekał, że dostane skana o 22, od tamtej pory nie ma kolesia na gg, opisy poznikały.... czy sie sprawa wyjaśni i do tego jak dam znać pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Jest rzeczywistość jaka jest, widze tu różne odp. ale i od różnej strony to bierzecie, bo jak już mówiłem mi jest obojętne, czy dostane sprzęt, czy kase więc jakby nawet nie było sprzet za 1zł ejst mój ( a jest mi to obojętne, czy otrzymam go oficjalnie za 1zł, czy za 870, dopiero jeżeli go nie otrzymam zaczynają sie schody dodatkowo jeżeli chodzi o niby darowizne te 869zł, w tytule przelewu nie mam czegoś tkaiego jak darowizna, tylko za co konkretne płaciłem p.s. wczoraj tak sie zarzekał, że dostane skana o 22, od tamtej pory nie ma kolesia na gg, opisy poznikały.... czy sie sprawa wyjaśni i do tego jak dam znać pzdr jak dla mnie sprawa jest jasna, koleś ściemnia na każdym kroku od początku a Ty mu ślepo wierzysz. schody JUŻ się zaczęły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...