Orgiusz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jak niektorym z Was wiadomo czas nie stoi w miejscu i IMHO mozna byloby poprawic troche przejzystosc forum. ;] Ze wzgledu na to chcialbym wysunac propozycje przesuniecia troche dzialow sprzetowych i byc moze odpracowania % zarobionych dziwnym sposobem [; Glownie mowie tu o pewnej archiwizacji starych gniazd z AMD i Intela. Jak zywe sa tematy o sA, s768, s939, s370, s432 i s478? W AMD jest AM3, a Intel ze swoim i7 nie jest widoczny z glownej. Z grafik moze czas przerzucic modele na AGP do wlasnego dzialu? Pamieci mozna byloby chyba troche posegregowac i przerzucic co nie co do Archiwum... Nvm mnie tu juz nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Nvm mnie tu juz nie bedzie.Przepraszam za off-topic ale co to ma znaczyć? Co przez to rozumiesz? /Ehkm, dlaczego Orgiusz jest w grupie BANNED? WTF? //Ath, zauważyłem to chwilę przed twoim postem. Edytowane 18 Grudnia 2008 przez Rikki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Przepraszam za off-topic ale co to ma znaczyć? Co przez to rozumiesz? Orgiusz dostał bana a jak wiadomo zbanowanych już nie ma na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Jakiś specjalny powód? ykhym,rozumiem :blink: Edytowane 19 Grudnia 2008 przez Sopel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Sam się puknął... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że odpocznie od forum, trolli etc. i wróci - szkoda takiego moderatora :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że odpocznie od forum, trolli etc. i wróci - szkoda takiego moderatora :/ Dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...