ath Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 2 ? Czyli musiałes mieć jeszcze jakąs grę oprócz BC2, bo wartość statusu to ilość gier minus jeden (w samej grze zlicza też dodatki). Pokazuje mi jeszcze "modern combat" jako aktywną z dopiskiem "For us to be able to see that you own the game you have to complete an online match with that persona." Tylko, że ja nawet konsoli nie mam, może jakiś błąd. Chciałem sobie zrobić staty na bfbcs.com tylko mam problem, stworzyłem konto, później "leaderboards(?)" i daje add player, pc-> wpisuję nazwę swojego żołnierza i wywala - player not found. Coś chyba źle robię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 pykalem platyne z m1, bron calkiem spoko ale trzeba byc opanowanym, bo wystrzelac 8 naboi mozna bardzo szybko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 gz, podziwiam cierpliwosc ;) odblokowal ci sie bagnet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 pykalem platyne z m1, bron calkiem spoko ale trzeba byc opanowanym, bo wystrzelac 8 naboi mozna bardzo szybko :P to teraz bierz sie za m14 :P a tak z ciekawosci jaka uzyskalem celnosc z m1 przy ~ 1k zabic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) 1 004/311/23 557 /6 586/27.96 % kills/hs /shots/hits/acc m14: 618/224/16 197/4 040/24.94 % bagnetu nadal nie mam, jak wiekszosc na pc zreszta :< szkoda kurcze, ze kosolowcy maja latwiejsze sterowanie heli, bo tez chcialbym pofragowac z apacza :< Edytowane 27 Lipca 2010 przez yeyoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Tak, tylko na konsoli nie masz sie gdzie nauczyć latać heli. Na PC sie możesz wbić na pusty serwer i latać do woli, a tam albo sie zaraz rozwalisz albo cie zestrzelą. Ja sobie odpuściłem bo jak dla mnie sterowanie heli jest beznadziejne (w GTA IV to jest rewelacyjne na padzie) Poza tym pada do kompa można podpiąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 na yt widzialem x360 fly tutoriala wlasnie na pustym serwie :) topowi gracze rankingu x360 maja po 30k killi z samego apacza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Community Wednesday Update #6 and VIP Map Pack 5 Zagrałem chwilę White Pass Rush i nawet było dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Przedczoraj gralem na jakims lamerskim serwerku gdzie grali prawie sami sniperzy i kilku medykow. Kuzwa powiem Wam ze z golem w reku ta gra jest banalnie prosta, nie mam zapalow do kampienia, lecz mimo to ze ganialem po calej mapie, bron ta kara jak cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 GOL faktycznie rządzi. Za to ja przerzuciłem się na SW (dokładnej nazwy nie chce mi sie sprawdzać). Nawet lepiej mi się gra tą bronią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Bo ma mniejszy opad ;] Wiec strzelanie staje sie prostsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Próbuję się zalogować na konto, wpisuje login i hasło i pojawia się okienko do wpisania klucza.. wpisuj, ale wyskakuje, że jest już użyty. wtf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Resetnij kompa... Czasami niestety tak bywa, jak baza im sie aktualizuje albo cos, mialem tak ze 2 razy i wszystko bylo pozniej ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Po restarcie dalej to samo. No nic poczekam, jak do jutro się nie poprawi to napiszę do supportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Miałem identycznie może inny e-mail lub hasło najlepiej to napisz do suportu oni ci pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 ostatnio zaczalem duzo latac i musze przyznac, ze mam w cholere fun'u :D troche cwiczenia na pustych serwach i jest gicior! blackhawk/apacz juz mi nie straszne :) musze sie nawet przyznac, ze czesto, gesto nie intersuja mnie cele mapy, tylko latamy i fragujemy. niestety flary nie sa jeszcze do konca dopracowane... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Miałem identycznie może inny e-mail lub hasło najlepiej to napisz do suportu oni ci pomogą Klucz kupiłem na allegro, dużo os. tak kupowało i nikt nie zgłaszał problemów. Napisałem do supportu i to co odpisali: "Witam serdecznie, Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts. Wykaz autoryzowanych sprzedawców gier Electronic Arts w wersji do poobrabia Electronic Arts Polska nie poleca zakupu kluczy umożliwiających pobranie gry przez program EA Download Manager poza autoryzowanymi kanałami sprzedaży. Electronic Arts nie prowadzi sprzedaży samych kluczy do gier, dlatego ich zakupu kupujący dokonuje na własną odpowiedzialność. Tylko osoby które zakupiły grę w wersji do pobrania u autoryzowanych sprzedawców Electronic Arts mogą skorzystać z Pomocy Technicznej. Autoryzowani sprzedawcy Electronic Arts Polska to: - EA STORE - GameSpace - STEAM proszę sprawę wyjaśnić ze sprzedającym." Czyli te klucze są jakieś wałowane i prędzej czy później są blokowane.. zaraz napiszę do cwaniaczka na allegro niech oddaje kasę albo w ryj. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) To chyba zalezy od sprzedawcy, tez mam klucz z Allegro z tym ze oprocz klucza otrzymalem zdjecie CD z nadrukowanym cdkeyem, w razie potrzeby kontaktu z supportem mysle ze powinno pomoc... Dokladnie ta aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=1100498641 Osoby, które zakupiły klucze na moich aukcjach, zwracali się o pomoc techniczną (np. przywrócenie konta) do Support EA i ich problemy zostały pozytywnie załatwione, tylko po przesłaniu do EA otrzymanego ode mnie zdjęcia. Jako jedyny na Allegro fizycznie posiadam płyty z grą z których robię zdjęcie i wysyłam klientowi. Klucze zostały zakupione bezpośrednio od wydawcy. Rozumiem ze kupowales u kogos innego? Edytowane 30 Lipca 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 lol, kasa jak kasa, ale ja np mam 260h przegranych i prawie 45 range, wiec jak dla mnie to by byla tragedia wieksza od rozbicia sie tupolewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Kupiłem na tej aukcji - Battlefield Bad Company 2 - PC - KLUCZ AKTYWACYJNY (1132407365) - Aukcje internetowe Allegro Zobaczymy co mi odpisze, na koncie grałem może z jakieś 4h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 No to faktycznie cena podejrzanie niska, i z opisu wynika ze nie przesylaja fotki CD/klucza. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Pogadałem z gościem na gg i napisał, że będzie wyjaśniał to niby.. Co dziwne na stronce http://www.badcompany2.ea.com/ mogę się zalogować i normalnie przeglądać statystyki swojego żołnierza. Także na stronie Login - EA Games widnieje bc2 jako moja gra. Sprzedawca zarzekał się, że wysyła tylko nowe kody kupione w ea store i do tej pory nie mieli żadnej reklamacji. Pogadałem na live chacie EA z konsultantem i obwieścił mi, że klucz został zablokowany za coś w rodzaju zapłacenia kradzioną karta/braku wpływu pieniędzy za zakupiony klucz. Jednym słowem teraz muszę walczyć o odzyskanie kasy.. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 @ath To się nazywa pech. Zawsze byłem przeciw takim zakupom na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) Mialem podobny problem z prepaidem. Kase mozesz odzyskac korzystajac z Programu Ochrony Kupujacych, z tym ze aby moc z niego skorzystac nalezy wypelnic formularz (po miesiacu od zakonczenia aukcji), niestety w 1 z punktow owego formularza jest koniecznosc wypelnienia nr. dochodzenia/śledztwa oraz decyzji o wszczeciu postepowania (a takze skan tego dokumentu), a wiec sprawe musialbys zglosic na Policje. Nie wiem czy bedziesz mial ochote tyle czekac i zalatwiac zeby odzyskac te 50 zł. w kazdym razie ja odzyskalem, to bylo dokladnie 74.99 za prepaid do wow'a. Nie chce mi sie dokladnie rozpisywac o co chodzilo ale sytuacja podobna. ;-) Edytowane 30 Lipca 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Można się było tego spodziewać kupując na allegro sam klucz za połowę ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 W sumie z 2 razy już się tak naciąłem, ale przecież takie ryzyko nic nie kosztuje. Zawsze odzyskiwałem swoją kasę, tak samo w tym przypadku, odpowiedni mail i po sprawie. :) Kupiłem właśnie od busieczki1, fajnie, że daje foto pudełka wraz z naklejką z cd-key. Zresztą tak to jest jak człowiek łasi się na okazję, najbezpieczniej boxa kupić i już. --- edit Przed zdobyciem gol'a opłaca się siedzieć na czymś innym niż m24 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 ath podaj nick z gry dodam do friend'sow i popykamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 W końcu pograłem trochę dłużej, bo ponad 2h jednorazowo i muszę powiedzieć, że po zmnianie grafy (wcześniej ATI 4890) praktycznie po 5 sekundach mam wgraną nowa mapę i zawsze jestem pierwszy. Nie wiem czy to zasługa ostatniego patcha albo sterow do nvidii, ale roznica jest zauwazalna golym okiem. Na ATI czekalem kolo 20-30 sekund na wgranie mapki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) Nie ma znaczenia jakie konto (e-mail) używasz w grze. Ja z powodu nie zrobienia przed formatem "Cofnij autoryzację dla tego komputera" musiałem poprosić sprzedawcę o nowy klucz. Gdy go dostałem to musiałem założyć nowe konto w EADM z innym e-mail. Po zainstalowaniu gry z tego konta w grze wpisałem stary e-mail i miałem wszystkich żołnierzy. Edytowane 30 Lipca 2010 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 ath podaj nick z gry dodam do friend'sow i popykamy ;) atherius :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...