Skocz do zawartości
PolandMET

Jak Wgrac Ie6 Zamiast Ie7? W Xp

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zainstalowalem nowy xp sp3 z IE7 ale nie podoba mi sie i go usunalem. sciagnalem z cd IE6, uruchamiam go po czym mi pisze ze musi zrestartowac system, po czym nic sie nie dzieje :)

Jestem przyzwyczajony doIE6 a jak chce zakladki to lepszy jest FF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna zmienic jakos wyglad ie7 zeby nie mial zakladek i mial podobny uklad przyciskow jak w ie6 ? Mi v6 pasuje bo moge ulozyc wszystko w 1 rzedzie i mam maxymalny rozmiar pola przegladarki. w IE7 strasznie to jest rozlazle.

jak zmienic wyglad IE 7 na 6?

Edytowane przez PolandMET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. MEnu na górze

REGEDIT4	[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\]	"ITBar7Position"=dword:00000000

2. Brak obsługi kart:

Wyłącz w opcjach przeglądanie na kartach.

3. Brak wyszukiwarki.

Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Infodelivery\Restrictions]"NoSearchBox"=dword:00000001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FF swoja droga a IE z przyzwyczajenia :)

albo inaczej. jak nadpisac plik iexplore.exe v7 na v6 zeby mi go system nie zmienial spowrotem do v7? Bo wciaz mi go sam podmienia :) Zmiana samego exe pomaga.

Edytowane przez PolandMET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi