PolandMET Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 witam zainstalowalem nowy xp sp3 z IE7 ale nie podoba mi sie i go usunalem. sciagnalem z cd IE6, uruchamiam go po czym mi pisze ze musi zrestartowac system, po czym nic sie nie dzieje :) Jestem przyzwyczajony doIE6 a jak chce zakladki to lepszy jest FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Po pierwsze to XP SP3 nie zawiera IE7. Po drugie wystarczy odinstalować IE7. Po trzecie używanie IE6 to skrajna głupota, tymbardziej ze IE7 i IE8 moze wyglądać praktycznie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) mozna zmienic jakos wyglad ie7 zeby nie mial zakladek i mial podobny uklad przyciskow jak w ie6 ? Mi v6 pasuje bo moge ulozyc wszystko w 1 rzedzie i mam maxymalny rozmiar pola przegladarki. w IE7 strasznie to jest rozlazle. jak zmienic wyglad IE 7 na 6? Edytowane 18 Lutego 2009 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 1. MEnu na górze REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\] "ITBar7Position"=dword:00000000 2. Brak obsługi kart: Wyłącz w opcjach przeglądanie na kartach. 3. Brak wyszukiwarki. Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Infodelivery\Restrictions]"NoSearchBox"=dword:00000001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 dzieki, p2 dziala ale 1 i 3 nie mam takich wpisow, a jak je zrobilem to nic sie nie zmienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 A po co ci IE, skoro na wyciągnięcie ręki masz Safari, Operę czy Firefoxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) FF swoja droga a IE z przyzwyczajenia :) albo inaczej. jak nadpisac plik iexplore.exe v7 na v6 zeby mi go system nie zmienial spowrotem do v7? Bo wciaz mi go sam podmienia :) Zmiana samego exe pomaga. Edytowane 18 Lutego 2009 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 MultipleIEs twoim przyjacielem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...