wistler Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Po co mi i7 965xe wraz z 12GB DDR3, czterema GPU, RAIDem z SSD etc na ktore mnie staćJaki skromniutki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Jaki skromniutki :)moze powinienem tam jeszcze dopisac "co miesiac" :lol2: ;) eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 moze powinienem tam jeszcze dopisac "co miesiac" :lol2: ;) eot ja tez udaje, ze jest kryzys ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Wysłałem tylko jedna odp z jednego konta, ale na wszelki wypadek wyśle pw do admina ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Jako nick_na_forum ma być nazwa użytkownika czy wyświetlana nazwa użytkownika, bo te dwie u mnie się różnią od niedawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Jako nick_na_forum ma być nazwa użytkownika czy wyświetlana nazwa użytkownika, bo te dwie u mnie się różnią od niedawna. "Nazwa użytkownika" to login, "wyświetlana..." to nick. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Wysłałem tylko jedna odp z jednego konta, ale na wszelki wypadek wyśle pw do admina ;pZałatwione, twoje zgłoszenie doszło, prośba rozpatrzona pozytywnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) A ja wysłałem wyświetlaną :/ Będę musiał jeszcze raz wysłać odp. czy da się coś z tym zrobić ? EDIT: Tak to jest jak sie nie czyta ze zrozumieniem :D Edytowane 28 Lutego 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 "wyświetlana..." to nick Zgodnie z tym co napisał ath to wysłałeś dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Mam luźne pytanko ;p Czy to, że z wzoru odpowiedzi wynika iz ABS to w płytach DFI program rozwoju mięśni brzucha, a wynik SuperPI dzierży Asus, jest subtelnym żarcikiem związanym z 'luźnym' charakterem pytań i całego konkursu, czy też może to jednak drobny błąd? :) Edytowane 4 Marca 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Mam luźne pytanko ;p Czy to, że z wzoru odpowiedzi wynika iz ABS to w płytach DFI program rozwoju mięśni brzucha, a wynik SuperPI dzierży Asus, jest subtelnym żarcikiem związanym z 'luźnym' charakterem pytań i całego konkursu, czy też może to jednak drobny błąd? :) Przepraszam, to mielismy podac gotowy schemat poprawnych odpowiedzi na stronie konkursu? To jest jedynie pokazany sposob udzielania odpowiedzi, co tam wpiszesz to juz Twoje zmartwienie i mozesz glosowac w sposob podany przez Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Aaa, noo, sorry. Źle to zrozumiałem. Wyszedł mi chyba post miesiąca :D Tak to jest jak się pisze o 2:30 bez żadnego namysłu. No post miesiąca dosłownie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarcel Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 A mozna wiedziec kiedy losowanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Kto pyta nie błądzi: Regulamin konkursu: 1. Konkurs trwa od 18 lutego 2009 do 4 marca 2009 roku. 2. Konkurs jest prowadzony na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej 3. Warunkiem udziału w konkursie jest: 1. Zamieszkiwanie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej 2. Ukończony 18 rok życia lub zgoda prawnych opiekunów 3. Posiadanie zarejestrowanego konta w serwisie PurePC.pl 4. Uczestnikiem konkursu nie mogą być pracownicy firmy sponsorującej nagrody, ani organizatora oraz ich rodziny 5. W konkursie można wziąć udział tylko raz. 6. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia. 7. Warunkiem udziału w wyborze zwycięzców jest poprawna odpowiedź na wszystkie pytania. 8. Zwycięzca, ma obowiązek w ciągu 7 dni przesłać na wskazany przez organizatora adres e-mail dane niezbędne do realizacji wysyłki nagród. W przypadku nie wywiązania się z tego obowiązku w ciągu 7 dni organizator zastrzega sobie prawo do przeprowadzanie dodatkowego losowania w celu przyznania nagrody innemu uczestnikowi. 9. Nagrody nie podlegają wymianie na inne a w szczególności na ich ekwiwalent pieniężny 10. Wysyłka nagród odbędzie się w terminie do 14 dni od dostarczenia danych adresowych zwycięzcy do Organizatora 11. Konkurs nie jest grą losową w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych. 12. Udział w konkursie oznacza zaakceptowanie postanowień niniejszego regulaminu Dzisiaj wieczorem podam wyniki, konkurs zamknął się dokładnie o 17:00 wg regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamitka Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Wow!! Wyniki tak szybko :) Ciekawe czy tym razem uda się coś wygrać, już raz mnie Purepc pozytywnie zaskoczył. No to czekamy na info od Naczelnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Wyniki konkursu: http://www.purepc.pl/o_serwisie/konkurs_df..._glowne_rozdane To już wiecie kto wygrał, trochę osób wyciąłem za łamanie postanowień i zakładanie kilkunastu kont i wysyłanie odpowiedzi. Ci co byli OK to wzięli udział w 2 etapie i to właśnie 1793 osoby były, reszta to albo złe odpowiedzi albo nieczysta gra. Podobał się konkurs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Podobał się konkurs? Nie! Znowu nic nie wygrałem ;) . Gratulacje dla zwyciezcow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 MaSell sam mówiłeś, że miesięcznie cię stać na takie płyty i ci jeszcze zostaje to lepiej dać innym, bardziej potrzebującym;) Jak skończę ustalenia to odpalam konkurs z grami, więc trochę znów będzie do wygrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 MaSell sam mówiłeś, że miesięcznie cię stać na takie płyty i ci jeszcze zostaje to lepiej dać innym, bardziej potrzebującym;) Jak skończę ustalenia to odpalam konkurs z grami, więc trochę znów będzie do wygrania.Jak to mówią, od przybytku głowa nie boli :D . Mam nadzieje ze kolejne konkursy beda równie atrakcyjne, trudne, skomplikowane i wymagajace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 AAAAA teraz beda krzyki bo: 1. miejsce ma osoba znana na forum - przeciez tak nie moze byc 2. miejsce ma praktycznie swiezy uzytkownik 3. miejsce ma osoba z nickiem sugerujaca moja persone :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Gratulacje dla zwyciezcow. U mnie jak zwykle sprawdzila sie stara prawda , ze jak chce cos wygrac to ide do automatu z cola i wrzucam monete :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Wyniki konkursu: http://www.purepc.pl/o_serwisie/konkurs_df..._glowne_rozdane To już wiecie kto wygrał, trochę osób wyciąłem za łamanie postanowień i zakładanie kilkunastu kont i wysyłanie odpowiedzi. Ci co byli OK to wzięli udział w 2 etapie i to właśnie 1793 osoby były, reszta to albo złe odpowiedzi albo nieczysta gra. Podobał się konkurs? Ale się wyrobiłeś 2' przed końcem dnia. :D Gratulacje wszystkim wygranym, mib, ulu i rybie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulu Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Wow, jeszcze nigdy nic nie wygrałam :] Super :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 romek, ilu użytkowników brało udział w konkursie ? dla zwycięzców gratulacje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 1793 - liczba osób z prawidłowymi odpowiedziami (zasada 1 zgłoszenie = 1 user) 2162 - liczba nadesłanych zgłoszeń poprawnych wg wzoru 38 - liczba nadesłanych błędnych zgłoszeń bez tematu lub/i bez odpowiedzi To na tyle. Mogę już wam powiedzieć, że 17 marca startuje kolejny konkurs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Znów się nie udało, ale jak to się mówi: 'Do trzech razy...' :) Graty dla wygranych xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...