Skocz do zawartości
toman

Konkurs - Dfi

Rekomendowane odpowiedzi

Mam luźne pytanko ;p

Czy to, że z wzoru odpowiedzi wynika iz ABS to w płytach DFI program rozwoju mięśni brzucha, a wynik SuperPI dzierży Asus, jest subtelnym żarcikiem związanym z 'luźnym' charakterem pytań i całego konkursu, czy też może to jednak drobny błąd? :)

Edytowane przez saleen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam luźne pytanko ;p

Czy to, że z wzoru odpowiedzi wynika iz ABS to w płytach DFI program rozwoju mięśni brzucha, a wynik SuperPI dzierży Asus, jest subtelnym żarcikiem związanym z 'luźnym' charakterem pytań i całego konkursu, czy też może to jednak drobny błąd? :)

Przepraszam, to mielismy podac gotowy schemat poprawnych odpowiedzi na stronie konkursu? To jest jedynie pokazany sposob udzielania odpowiedzi, co tam wpiszesz to juz Twoje zmartwienie i mozesz glosowac w sposob podany przez Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto pyta nie błądzi:

Regulamin konkursu:

1. Konkurs trwa od 18 lutego 2009 do 4 marca 2009 roku.

2. Konkurs jest prowadzony na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej

3. Warunkiem udziału w konkursie jest:

1. Zamieszkiwanie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej

2. Ukończony 18 rok życia lub zgoda prawnych opiekunów

3. Posiadanie zarejestrowanego konta w serwisie PurePC.pl

4. Uczestnikiem konkursu nie mogą być pracownicy firmy sponsorującej nagrody, ani organizatora oraz ich rodziny

5. W konkursie można wziąć udział tylko raz.

6. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia.

7. Warunkiem udziału w wyborze zwycięzców jest poprawna odpowiedź na wszystkie pytania.

8. Zwycięzca, ma obowiązek w ciągu 7 dni przesłać na wskazany przez organizatora adres e-mail dane niezbędne do realizacji wysyłki nagród. W przypadku nie wywiązania się z tego obowiązku w ciągu 7 dni organizator zastrzega sobie prawo do przeprowadzanie dodatkowego losowania w celu przyznania nagrody innemu uczestnikowi.

9. Nagrody nie podlegają wymianie na inne a w szczególności na ich ekwiwalent pieniężny

10. Wysyłka nagród odbędzie się w terminie do 14 dni od dostarczenia danych adresowych zwycięzcy do Organizatora

11. Konkurs nie jest grą losową w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych.

12. Udział w konkursie oznacza zaakceptowanie postanowień niniejszego regulaminu

Dzisiaj wieczorem podam wyniki, konkurs zamknął się dokładnie o 17:00 wg regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki konkursu:

http://www.purepc.pl/o_serwisie/konkurs_df..._glowne_rozdane

To już wiecie kto wygrał, trochę osób wyciąłem za łamanie postanowień i zakładanie kilkunastu kont i wysyłanie odpowiedzi. Ci co byli OK to wzięli udział w 2 etapie i to właśnie 1793 osoby były, reszta to albo złe odpowiedzi albo nieczysta gra.

Podobał się konkurs?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaSell sam mówiłeś, że miesięcznie cię stać na takie płyty i ci jeszcze zostaje to lepiej dać innym, bardziej potrzebującym;) Jak skończę ustalenia to odpalam konkurs z grami, więc trochę znów będzie do wygrania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaSell sam mówiłeś, że miesięcznie cię stać na takie płyty i ci jeszcze zostaje to lepiej dać innym, bardziej potrzebującym;) Jak skończę ustalenia to odpalam konkurs z grami, więc trochę znów będzie do wygrania.

Jak to mówią, od przybytku głowa nie boli :D . Mam nadzieje ze kolejne konkursy beda równie atrakcyjne, trudne, skomplikowane i wymagajace :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AAAAA teraz beda krzyki bo:

1. miejsce ma osoba znana na forum - przeciez tak nie moze byc

2. miejsce ma praktycznie swiezy uzytkownik

3. miejsce ma osoba z nickiem sugerujaca moja persone :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki konkursu:

http://www.purepc.pl/o_serwisie/konkurs_df..._glowne_rozdane

To już wiecie kto wygrał, trochę osób wyciąłem za łamanie postanowień i zakładanie kilkunastu kont i wysyłanie odpowiedzi. Ci co byli OK to wzięli udział w 2 etapie i to właśnie 1793 osoby były, reszta to albo złe odpowiedzi albo nieczysta gra.

Podobał się konkurs?

Ale się wyrobiłeś 2' przed końcem dnia. :D

Gratulacje wszystkim wygranym, mib, ulu i rybie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1793 - liczba osób z prawidłowymi odpowiedziami (zasada 1 zgłoszenie = 1 user)

2162 - liczba nadesłanych zgłoszeń poprawnych wg wzoru

38 - liczba nadesłanych błędnych zgłoszeń bez tematu lub/i bez odpowiedzi

To na tyle. Mogę już wam powiedzieć, że 17 marca startuje kolejny konkurs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi