TeLe Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 serwis bash.org.pl zamknięty Z przyczyn od nas niezależnych zmuszeni zostaliśmy zamknąć serwis. Dziękujemy wiernym czytelnikom za bycie z nami przez prawie pięć lat. ------------------------------- jak myślicie, czy to przedwczesny kawał na prima-aprilis, zeby sie ludzie nie domyslili, czy na prawde koniec basha ?:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 No właśnie, osso chodzi :blink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 moze taki przedwczesny primaaprilis?;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zawsze jest kretyn.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 I tak ostatnio nie było tam niczego ciekawego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 mam nadzieje, ze to zart bo na kretynie ciezko znalesc tak zacny tekscik jak większosc bywa(ła) na bashu, a często są to te same co i na bashu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Nie płaczcie już, pod http://beta.bash.org.pl jeszcze przed chwilą było: http://i40.tinypic.com/2dbos1s.png Pf! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 [gorzki szloch] [połykanie łez i smarków] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 A w sumie to ja się... cieszę. Od już dłuższego czasu same gnioty były na bashu. A jeśli chodzi o ścisłość, to ostatnio to właśnie bash z kretyna spisywał a nie odwrotnie... Jedyne czego żal to chyba bazy cytatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Popieram powyższą wypowiedź w całej rozciągłości. Od dłuższego czasu trafiało tam takie gów.no, że aż człowiekowi ciśnienie podskakiwało. Same zrzynki z kretyna, prymitywne rozmówki dresiarzy spod bloku i radosna twórczość bajkopisarzy. Moderatorzy za każdym razem akceptując takie wymiociny wykazywali się skrajnym debilizmem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 http://beta.bash.org.pl/ czytam: "Informacja o zamknięciu serwisu była, jak już zapewne zauważyliście, nie do końca prawdziwa. Spowodowana była ona przenosinami serwisu, aktualizacją oprogramowania a także naszym dobrym humorem dzisiejszego dnia. ;)" DO ZAMKNIĘCIA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 A w sumie to ja się... cieszę. Od już dłuższego czasu same gnioty były na bashu. A jeśli chodzi o ścisłość, to ostatnio to właśnie bash z kretyna spisywał a nie odwrotnie... Jedyne czego żal to chyba bazy cytatów. Popieram powyższą wypowiedź w całej rozciągłości. Od dłuższego czasu trafiało tam takie gów.no, że aż człowiekowi ciśnienie podskakiwało. Same zrzynki z kretyna, prymitywne rozmówki dresiarzy spod bloku i radosna twórczość bajkopisarzy. Moderatorzy za każdym razem akceptując takie wymiociny wykazywali się skrajnym debilizmem.Nie wiem czy Wam w szkole każą czytać co tam jest napisane? Jakiś przymus? Ja nie wiem... jak gniot to nie patrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 basz i kretyn trzymaja poziom, pr0n to szajs jakich malo - tegger i behemoth w przerobkach z wczesniej wymienionych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Nie wiem czy Wam w szkole każą czytać co tam jest napisane? Jakiś przymus? Ja nie wiem... jak gniot to nie patrze...Żeby wiedzieć czy gniot trzeba najpierw przeczytać, prawda? A jak już się przekonałem, że poziom sięgnął bruku przestałem tam wchodzić. Że niby go zamykają dowiedziałem się stąd. Ale luz, trzeba się trochę pomądrzyć nie na temat, nie? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Sytuacja sie wyjasnila, nie widze sensu dalej ciagnac tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...