cyclooxy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Mam do zainstalowania około 7 gier. Denerwuje mnie, że za każdym razem trzeba włożyć płytę DVD i odpalić grę, potem schować lub odpalić kolejną. Stworzyłem raida jestem świeżo po instalacji systemu visty hp 64bit. Postanowiłem, że zgram sobie obrazy oryginałów na dysk po przez clone CD i potem odpalę je z deamona. Jak się okazało nie jest tak łatwo. Pierwsza gra GTA IV odpalam i : "Conflict with Emulation Software detected. ". Na tym koniec. Co mogę zrobić ??? Deamon najnowszy i clonecd również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jedyna opcja to crack do każdej z gry. Na tym forum raczej nie uzyskasz linków do cracków, będziesz musiał na Googlach poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Możesz spróbować użyć czegoś co będzie ukrywać virtualne napędy przed grami, np. Virtual-CD-Hide albo Y.A.S.U. Albo crackować te gry, tak jakbyś pirata instalował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Yasu nie daje rady. Można tylko podziękować piratom za to, że robią takie zabezpieczenia. ...a Cracować raczej nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Podziekowac piratom? Raczej wydawcom/producentom gier, ktorym sie w d... poprzewracalo i wola wydawac miliony na zabezpieczenia, zamiast na dopracowanie swoich produktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kolejna sprawa to ciach!ły typu Social Games czy Windows Live ID jeśli chodzi o GTA problemy z rejestracją itd. ..albo FarCry2 i sieciowa aktywacjia gry wraz z ograniczoną do 5x możliwości jej instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Chyba byl watek tego typu - dot. zabezpieczen. Mnie wystarcza wszystko via STEAM. http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Przegiecia-N...=zabezpieczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zmienić program na: Alcohol 120% lub BlindWrite ewentualnie wypróbować: 5Star Game Copy, Game Cloner, GameDrive. Możesz też spróbować zrobić kopię innym napędem. Lub użyć mini image(ale to wraz z crackiem chyba, zresztą nie wiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A ja crackuje prawie wszystkie swoje oryginały. Odpuszczam tylko tytułom przy których nie ma potrzeby tego robić lub tych przy których skrakowanie jest bardziej uciążliwe niż męczenie się z zabezpieczeniami. Jeśli chodzi o wykrywanie aplikacji do wirtualizacji napędów to zaskakująco często działa prosta sztuczka z wyłączeniem deamona z opcją zostawienia wirtualnych napędów, ponieważ wiele zabezpieczeń sprawdza tylko obecność aplikacji a nie same napędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a jest taka strona gamecopyworld.com właśnie po to żeby takie problemy rozwiązywać i piracka to ona nie jest :) ---> przynajmniej tak to wygląda bo istnieje już b.długo i seriali ani tego typu gówien tam nie ma tylko "czyste" rozwiązania i narzędzia aby złamać gupie zabezpieczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Jakby nie patrzeć to są Cracki. Nie ważne do jakich zastosowań i czy strona jest piracka czy nie. ;) Ale to nie mnie tu oceniać czy łamiesz tym linkiem regulamin. BTW większość z tej strony i tak korzysta nie po to by crackować oryginały. ;) Chociaż zgadzam się, że chore zabezpieczenia jak np StarForce potrafiły u mnie wywołać białą gorączkę. Po zainstalowaniu Prince Of Persia 3 od Ubisoftu (oryginału) na moim kompie za pierwszym razem miałem problemy z jej odpaleniem. Dopiero po reinstalacji systemu o dziwo gra odpalała. Zresztą opisywałem to już kiedyś w innym temacie. A to co zrobili z GTA 4 to już utrudnianie życia graczom. Dlatego za nic nie kupię tej gry na PC. Inny przykład to Crysis Warhead i granie po sieci. Grę można aktywować do 5 razy i potem trzeba gdzieś dzwonić, by dali kolejne aktywacje. Chore!. Podobna sytuacja jest z Mass Effect. Więcej kasy ładują w zabezpieczenia niż w samą grę. Potem dostajemy takie niedopracowane hity jak GTA4. Btw kiedyś narzekałem na Steama, ale teraz coraz bardziej się do niego przekonuję. Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...