Pawelek69 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam Mam pytanie czy jak kupię pendrive i użyję funkcji Vista Ready Boost to odczuję przyrost wydajności w grach i w działaniu systemu? Mam 4 GB RAM (3 widzialne). Jakiego pena do 200 zł polecili byście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Prędzej zajedziesz pena na śmierc niz zauwazysz lekki przyrost. Nieopłacalna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam Mam pytanie czy jak kupię pendrive i użyję funkcji Vista Ready Boost to odczuję przyrost wydajności w grach i w działaniu systemu? Mam 4 GB RAM (3 widzialne). Jakiego pena do 200 zł polecili byście? Ke ?! Ta technologia służy głownie do przyśpieszania startu systemu (i robi to raczej z średnim skutkiem) a nie zwiększania FPS w grach ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ke ?! Ta technologia służy głownie do przyśpieszania startu systemu (i robi to raczej z średnim skutkiem) a nie zwiększania FPS w grach !... i to glownie przy malej ilosci ramu a autorowi raczej go nie brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 FPSów nie przybędzie, jedynie minimalnie szybciej będą się levele ładowały ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 FPSów nie przybędzie, jedynie minimalnie szybciej będą się levele ładowały ;] Kolejne "Ke" ? Przeca to "keszuje" pliki systemowe które mają się nijak co do "prędkości ładowania lvl"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie tylko systemowe. Niektóre aplikacje uruchamiają sie dzięku temu odrobine szybciej. Np szczególnie Opera pozytywnie reaguje na to. Microsoft outlook też widze troche szybsze rakcje. Ale trzeba sobie powiedzieć wyraźnie że nie wystarczy podpiąć jakiś tam pen z napisem "Vista boot ready" tylko to muszą być na prawde modele z szybkim zapisem małych plików. Np Corsair GT czy OCZ ATV (ten zółty) lub OCZ Really. A nawet wtedy ten zysk jest ledwo widoczny :) Oczywiście z grami nie ma to nic wspólnego a tym bardziej z ilośćią fps :D Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...