madx21 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Witam... Mam wielki problem, otóz: 2 dni temu zamówiłem w firmie miko z Łodzi blok wodny Black Box. dzisiaj patrze ze na stronie producenta nie ma nic, tylko jakies inne ceregiele. Co robic? Blok ten jest za...sty i nie wiem teraz skad mozna gop wytrzasnac? Moze ktoś z was forumowiczów wie gdzie takowe cacko mozna kupić (w podobnej cenie i takiego samego typu)?? Chodzi o dwa bloki miedzi wyfrezowane i złączone razem !!1 Cena była konkurencyjna bo 100 zeta z zapinką. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jak zamówiłeś to powinien dojść podobno mają jakieś problemy ze stroną poszukaj na forum był gdzieś podany inny adres do nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 wchodzilo sie rpzez to ip http://213.25.169.174/ ale teraz ejst tam tylko tlenoterapia i jakies bnieruchomosci :( juz nie szukaj na forum ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh tlenoterapia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 juz chyba wszystko u nich wporza, bo strona dziala, takze relax :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 słonioterapia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jakos nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Mi tesh nie działa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dalej nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madx21 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 dalej nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 No nie dziala mi tez Sprawdzalem kilkakrotnie i nic. Miko nie odpowiada, albo znowu zmienia design ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 cos im sie musialo s*****c, alebo to dzialania konkurencji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Podobno zamówienia i pytania do MIKO cza tu kierować dako@mp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 :? hmmm no bloki moze i maja swietne ale witryny H....we juz poraz 3 w roznych odstepach mam problem z kontaktem w firma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 troche klientow straca przez ten pad witryny. OT. Co z testem blokow i co mi mozecie powiedziec o RedBoxie bo moge go zakupica za 50 zl, malo uzywant. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 troche klientow straca przez ten pad witryny. Może stać ich na to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 TAK ja zamowilem Black boxa przed zawiecha witryny i nie wiem co dalej robis 0-ro kontaktu nie mam pojecia czy zamowienie realizuja czy poprosu olali mnie nikt nie dzwonil 0 zainteresowania Heh no prawie wszystko skompletowane tylko.... (krolestwo za zamowionego Black Boxa) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Hmm mam takie pytanie. Czy jast jakas zasada, ktore bloki sa lepsze wiercone czy frezowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 frezowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Thx Czyli nukleon bedzie lepszy od lev1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 frezowane :) Czuczu znowu pier... glupoty :evil: Sa rozne bloki. Bywaja dobre frezowane i dobre wiercone. Wszystko zalezy od konstrukcji i nie mozna powiedziec, ze frezowany na pewno bedzie lepszy. Szukaj testow i porownan. BTW Ja jestem z Nukleona zadowolony, ale roznica miedzy nim a poprzednim wierconym jest naprawde niewielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 BTW Ja jestem z Nukleona zadowolony, ale roznica miedzy nim a poprzednim wierconym jest naprawde niewielka. A jaki miales wczesniej :) I oto mi chodzilo :) Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 TAK ja zamowilem Black boxa przed zawiecha witryny i nie wiem co dalej robis 0-ro kontaktu nie mam pojecia czy zamowienie realizuja czy poprosu olali mnie nikt nie dzwonil 0 zainteresowania Heh no prawie wszystko skompletowane tylko.... (krolestwo za zamowionego Black Boxa) :roll: Sprawdź tego maila to jest przedstawiciel tej firmy: Konrad mailto:dako@www.miko.lodz.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 TAK ja zamowilem Black boxa przed zawiecha witryny i nie wiem co dalej robis 0-ro kontaktu nie mam pojecia czy zamowienie realizuja czy poprosu olali mnie nikt nie dzwonil 0 zainteresowania Heh no prawie wszystko skompletowane tylko.... (krolestwo za zamowionego Black Boxa) :roll: Sprawdź tego maila to jest przedstawiciel tej firmy: Konrad mailto:dako@www.miko.lodz.pl dzieki Pilek ale jak za 1 x podales maila to odrazu wyslalem i jak narazie nic MIKO SIE ZAWIESILO (nawet na maila nie odpowaida) :lol: moze powinno mu sie zrbic reseta? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 TAK ja zamowilem Black boxa przed zawiecha witryny i nie wiem co dalej robis 0-ro kontaktu nie mam pojecia czy zamowienie realizuja czy poprosu olali mnie nikt nie dzwonil 0 zainteresowania Heh no prawie wszystko skompletowane tylko.... (krolestwo za zamowionego Black Boxa) :roll: Sprawdź tego maila to jest przedstawiciel tej firmy: Konrad mailto:dako@www.miko.lodz.pl dzieki Pilek ale jak za 1 x podales maila to odrazu wyslalem i jak narazie nic MIKO SIE ZAWIESILO (nawet na maila nie odpowaida) :lol: moze powinno mu sie zrbic reseta? :D Sprawdź jeszcze ten numer 0501849580 ja brałem u nich black box-a i z tego maila co podałem dostawałem poczte w jednej z korespondęcji była też ta komórka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Mialem wierconego B-1 z Disco - wedlug mnie bardzo doby. Wyniki od 2C gorsze, cena Nukleona o 50% wieksza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 frezowane :) Czuczu znowu pier... glupoty :evil: Sa rozne bloki. Bywaja dobre frezowane i dobre wiercone. Wszystko zalezy od konstrukcji i nie mozna powiedziec, ze frezowany na pewno bedzie lepszy. Szukaj testow i porownan. BTW Ja jestem z Nukleona zadowolony, ale roznica miedzy nim a poprzednim wierconym jest naprawde niewielka. Może różnica jest niewielka ale jakaś tam jest. Nawet Reed przyznał że Nukleon jest lepszy od LEv1 a są to prawdopodobnie najlepsze bloki frezowane/wiercone na polskim rynku. Możliwe że super wiercomy WB będzie lepszy niż frezowany ale wykonanie takiego bloku byłoby cholernie trudne i prawdopodobnie droższe nie mówiąc już o czasie spędzonym nad produkcją takiego bloku. Więc nie uważam żebym pier... głupoty. BTW blok CPC będzie najlebszy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 frezowane :) Czuczu znowu pier... glupoty :evil: Sa rozne bloki. Bywaja dobre frezowane i dobre wiercone. Wszystko zalezy od konstrukcji i nie mozna powiedziec, ze frezowany na pewno bedzie lepszy. Szukaj testow i porownan. BTW Ja jestem z Nukleona zadowolony, ale roznica miedzy nim a poprzednim wierconym jest naprawde niewielka. Może różnica jest niewielka ale jakaś tam jest. Nawet Reed przyznał że Nukleon jest lepszy od LEv1 a są to prawdopodobnie najlepsze bloki frezowane/wiercone na polskim rynku. Możliwe że super wiercomy WB będzie lepszy niż frezowany ale wykonanie takiego bloku byłoby cholernie trudne i prawdopodobnie droższe nie mówiąc już o czasie spędzonym nad produkcją takiego bloku. Więc nie uważam żebym pier... głupoty. BTW blok CPC będzie najlebszy :twisted: to nie jest prawda , to ze cos jest frezowane to nieznaczy ze najlepsze, a nad dobrym wierconym blokiem trzeba sie nameczyc tyle samo co przy frezowanym dobrym bo chyba nie sadzisz ze frez idzie z predkoscia 100 cm/s. Zastanow sie co mowisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dzieki :) Teraz będe bogatszy o nowe informacje :D I sorki za wprowadzanie ludzi w błąd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madx21 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 niestety na komórce dziala tylko poczta :(. I teraz badz tu madry. Gdy kupie inny blok czy moje zamowienie bedzie zrealizowane przez miko odnosnie black boxa?? I bede musial zaplacic jeszcze za niego?? W piatek zamowilem i do tej pory nie ma zadnego znaku. Poleccie mi jakis inny blok w tej samej cenie i podobnej wydajnosci. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...