iop121 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) AMD Athlon 64 X2 5600+ BOX (Socket AM2)(l2-2048 kb) zmiana na - AMD HD9500WCGDBOX Phenom 9500 Quad Core Processor 2.2GHz 4MB cache 95W Thermal Design Power Processor czy sie opłaca ??Prosze o pomoc :D "załaczam linki do procesorów"http://www.komputronik.pl/Procesory/AMD/At...pelny,id,36445/http://www.amazon.com/AMD-HD9500WCGDBOX-Ph...l/dp/B000YPP7F4 Edytowane 19 Maja 2009 przez iop121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zalezy ile taka wymiana wyniesie.Generalnie ten procek to kasztan,jezeli chodzi o oc i wydajnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Skróć temat, zmniejsz czcionkę i usuń kolorki. Po co ta choinka? Czytać się nie da. Co do pytania, nie opłaca się ta zamiana. Jak chcesz zmieniać to na phenoma II. Co do promocji List Price: $319.99 Price: $89.99 You Save: $230.00 (72%) Wierzysz w bajki? Równie dobrze mógł bym Ci sprzedać dwa długopisy po milion w promocji za tysiąc. Bierzesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iop121 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) Skróć temat, zmniejsz czcionkę i usuń kolorki. Po co ta choinka? Czytać się nie da. Co do pytania, nie opłaca się ta zamiana. Jak chcesz zmieniać to na phenoma II. Co do promocji Wierzysz w bajki? Równie dobrze mógł bym Ci sprzedać dwa długopisy po milion w promocji za tysiąc. Bierzesz? Kupilem tego quada za 305zl w polsce (530zl) !!! Niemam KAsy Na Phenoma 2 a Po Primo to tego amd athlona x2 5600 sprzedałem za 200 zl ________________________________ czy ten procek wystarczy mi na 2,5 roku ten 4 rdzeniowy >? i czy dało by sie go podkręcić >?? slyszalem tez ze sa jakies blokady w nim Z góry dzięki za odpowiedź Edytowane 19 Maja 2009 przez iop121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Jak już kupiłeś i sprzedałeś to po co pytasz? No w sumie straty nie masz, ale czy coś zyskałeś to nie jest jednoznaczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Nazwę tematu skróciłem. Moim zdaniem nie zrobiłeś zbyt dobrego interesu. Kupiłeś dodatku X4 z błędem TLB... Phenoma II X3 710 masz za 495 zł. Jak już, to powinieneś tą dodatkową sumę dozbierać. No i masz wtedy w 100% nowego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iop121 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Nazwę tematu skróciłem. Moim zdaniem nie zrobiłeś zbyt dobrego interesu. Kupiłeś dodatku X4 z błędem TLB... Phenoma II X3 710 masz za 495 zł. Jak już, to powinieneś tą dodatkową sumę dozbierać. No i masz wtedy w 100% nowego procka. Masz racje ale plyta glowna nową bym musiał kupic bo ta jest na phenomy maxymalnie slyszalem ze ten blad TLB da sie jakos usunac w biosie>?? i czy dało by sie go podkręcić?? jak ktoś wie niech napisze gg:10674128 ____________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erich Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 miales przyzwoity procesor to teraz masz gniota, gratulacje zrobiles swietny interes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iop121 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 miales przyzwoity procesor to teraz masz gniota, gratulacje zrobiles swietny interes boże ale debil pisze przecie ze moja plyta glowna max phenomy obsluguje nadal tego nie pojmujesz ___________________ Czy bardziej by mi sie oplacalo sprzedac tego phenoma i jednak zostawic athlona 64 x2 ?? Na gieldzie komputerwoej w wawie ile by mi dali ?? on jest bez gwarancji bo z za granicy sicagany nieuzywany tylko otwarty na lotnisku. czy czegoś nie przemycam XD on nowy kosztuje w polsce 550 zl ile by mi dali na gieldzie za niego ? i czy napewno mi sie oplaca go sprzedac i zostawic sobie tego .?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) boże ale debil 1.) nie wyzywaj tutaj nikogo, proszę... 2.) Kolega Erich całkiem dobrze mówi, bo słaby interes zrobiłeś. I nie tłumacz się tym, że płyta główna nie obsługuje... Co ja bym zrobił. Sprzedał tego Phenom'a i płytę główną. Kupił płytę, która obsługuje Phenom'a II i przez jakiś czas jechał na Athlonie X2, a potem kupił Phenom'a II/ Edytowane 20 Maja 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iop121 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 1.) nie wyzywaj tutaj nikogo, proszę... 2.) Kolega Erich całkiem dobrze mówi, bo słaby interes zrobiłeś. I nie tłumacz się tym, że płyta główna nie obsługuje... Co ja bym zrobił. Sprzedał tego Phenom'a i płytę główną. Kupił płytę, która obsługuje Phenom'a II i przez jakiś czas jechał na Athlonie X2, a potem kupił Phenom'a II/ Przepraszam To Jak Którego >? Zostawić Czy Wsadzić phenoma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Phenoma sprzedaj jak najdrożej a u siebie zostaw tego 5600+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Tak, sprzedaj Phenoma I i zostaw Athlona X2. Zbierz kasę na dobrą płytę główną i wtedy kup Phenoma II, a sprzedaj AthlonaX2 i aktualną płytę główną. Trochę trzeba kombinować - myślę, że warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Warto na pewno. Na athlonie siedz do momentu zebrania kasy na mobo i PhII, albo sprzedaj i doloz, z tym ze jak ci braknie to bedziesz bez pc ;P PS. Z drugiej strony koledzy komus źle zyczycie ;P No bo ktos tego phenoma odkupi xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) PS. Z drugiej strony koledzy komus źle zyczycie ;P No bo ktos tego phenoma odkupi xD No odkupi, proc 9GHz w tej cenie to musi byc masakryczna okazja (bo wiecie no, 2,2GHZ x4 = 8,8GHz = "ŁAŁ, USIEM GIGAHERCÓW PROCA!") buhehehhehe Edytowane 20 Maja 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Na tym polega magia alledrogo.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 @Stachuuu dobrze prawi trzeba było na razie zostać na Athlonie X2 i zbierać kase na mobo pod PII :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iop121 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) @Stachuuu dobrze prawi trzeba było na razie zostać na Athlonie X2 i zbierać kase na mobo pod PII :wink: Nie mam tyle kasy :( ______________________________________ http://www.ceneo.pl/2192456 czy ten procek mi pojdzie ?? on jest pod am2+ moja plyta glowna : asrock a770crossfire Ona obsluguje max Phenomy ale ten Phenom II jest pod am2+ Prosze o szybką odpowiedź Edytowane 21 Maja 2009 przez iop121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Najnowszy bios i obsłuży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iop121 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Najnowszy bios i obsłuży.o no to zajebiscie dzieki wielkie :D za szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...