Skocz do zawartości
Vonter

Hardcorowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Hardcorowcy - Serwis powstaje po to by zrobić małą rewolucję pośród innych portali rozrywkowych, ma bowiem uporządkować i wyselekcjonować najlepsze, najśmieszniejsze filmiki jakie można znaleźć w internecie. Na czym ma polegać owa różnica? Na starannej selekcji przy filmów na stronę, wszystkie są wcześniej oglądane oraz sprawdzane. Macie możliwość założyć w portalu własny profil, oraz nadsyłać własne filmy/lub znalezione w sieci. Rejestracja daję możliwość komentowania filmów, oceniania oraz wysyłania PW pomiędzy userami oraz dostęp do strefy filmów tylko dla zarejestrowanych użytkowników (która z dnia na dzień cały czas się rozwija).

mile widziane Wasze sugestie na temat portalu :lol2: :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

el_gringo_dado napisał(a):

Ok to jak mam takie pytanie, kto będzie oceniał które filmiki są najśmieszniejsze? Bo może być tak, że to co was śmieszy, mnie irytuje na przykład.

Każdy użytkownik na możliwość ocenienia filmów :-) Jeżeli zbierze się już trochę użytkowników, zrobi się najlepiej oceniane, teraz to nie ma sensu ponieważ mało ocen na razie widnieje :)

pozdr.

Edytowane przez Vonter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro już o hardkorach mowa... nie chcę zakładać nowego tematu, ale chciałem poruszyć taką kwestię.

Jaki jest YouTube każdy wie, są tak fajne filmy kultowe, które każdy juz widział, i od czasu do czasu pojawiają się hardkory, daj_kamienie, this_is_sparty... i jest fajnie, można się trochę pośmiać. Potem ludzie zaczynają z nowymi kultowymi tekstami robić przeróbki i co jest niepokojące... że jedna na sto jest warta uwagi. Gorsze jest to, że teraz szukając jakeigoś starszego filmu natrafiamy na 70 stron filmów z dodanym, pierdzielonym tekstem "jestem hardkorem" x3. Spróbujcie znaleźć na j2b oryginalną wersję jim carry on saturday night gdy 3 gości jeździło po mieście nocą słuchając "what is love". Nie ma, każda z podpowiedzi kieruje co prawda do tego filmu, ale z podmienioną ścieżką muzyczną.

Wpiszcie tylko "jestem hardkorem" to już w ogóle taka żenua, że jestem za wprowadzeniem internetu od 21 roku życia, lub po przejściu testów psychologicznych.

Sory że w tym temacie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PelzaK napisał(a):

Spróbujcie znaleźć na j2b oryginalną wersję jim carry on saturday night gdy 3 gości jeździło po mieście nocą słuchając "what is love". Nie ma, każda z podpowiedzi kieruje co prawda do tego filmu, ale z podmienioną ścieżką muzyczną.

?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi