Vonter Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Hardcorowcy - Serwis powstaje po to by zrobić małą rewolucję pośród innych portali rozrywkowych, ma bowiem uporządkować i wyselekcjonować najlepsze, najśmieszniejsze filmiki jakie można znaleźć w internecie. Na czym ma polegać owa różnica? Na starannej selekcji przy filmów na stronę, wszystkie są wcześniej oglądane oraz sprawdzane. Macie możliwość założyć w portalu własny profil, oraz nadsyłać własne filmy/lub znalezione w sieci. Rejestracja daję możliwość komentowania filmów, oceniania oraz wysyłania PW pomiędzy userami oraz dostęp do strefy filmów tylko dla zarejestrowanych użytkowników (która z dnia na dzień cały czas się rozwija). mile widziane Wasze sugestie na temat portalu :lol2: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Chyba raczej tutaj: http://forum.purepc.pl/Prezentacje-f38.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 "Jestem hardkorem" będzie no #1 jak rozumiem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Będzie będzie... aczkolwiek w tym wypadku jest lepsza wersja w kat. film tyg. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ok to jak mam takie pytanie, kto będzie oceniał które filmiki są najśmieszniejsze? Bo może być tak, że to co was śmieszy, mnie irytuje na przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Ok to jak mam takie pytanie, kto będzie oceniał które filmiki są najśmieszniejsze? Bo może być tak, że to co was śmieszy, mnie irytuje na przykład. Każdy użytkownik na możliwość ocenienia filmów :-) Jeżeli zbierze się już trochę użytkowników, zrobi się najlepiej oceniane, teraz to nie ma sensu ponieważ mało ocen na razie widnieje :) pozdr. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Vonter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na jutubie też można oceniać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 ALe nie ma selekcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 skoro już o hardkorach mowa... nie chcę zakładać nowego tematu, ale chciałem poruszyć taką kwestię. Jaki jest YouTube każdy wie, są tak fajne filmy kultowe, które każdy juz widział, i od czasu do czasu pojawiają się hardkory, daj_kamienie, this_is_sparty... i jest fajnie, można się trochę pośmiać. Potem ludzie zaczynają z nowymi kultowymi tekstami robić przeróbki i co jest niepokojące... że jedna na sto jest warta uwagi. Gorsze jest to, że teraz szukając jakeigoś starszego filmu natrafiamy na 70 stron filmów z dodanym, pierdzielonym tekstem "jestem hardkorem" x3. Spróbujcie znaleźć na j2b oryginalną wersję jim carry on saturday night gdy 3 gości jeździło po mieście nocą słuchając "what is love". Nie ma, każda z podpowiedzi kieruje co prawda do tego filmu, ale z podmienioną ścieżką muzyczną. Wpiszcie tylko "jestem hardkorem" to już w ogóle taka żenua, że jestem za wprowadzeniem internetu od 21 roku życia, lub po przejściu testów psychologicznych. Sory że w tym temacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Spróbujcie znaleźć na j2b oryginalną wersję jim carry on saturday night gdy 3 gości jeździło po mieście nocą słuchając "what is love". Nie ma, każda z podpowiedzi kieruje co prawda do tego filmu, ale z podmienioną ścieżką muzyczną. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Chyba raczej http://www.youtube.com/watch?v=Noq_oR1a0gs&NR=1 Ta wersja jest nie obcięta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 przykładowo mówiłem, nie to było istotą posta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Coś w tym jest jednak kluczem do sukcesu na YT w odnalezieniu czegoś potrzebna jest cała nazwa a nie pojedyncza fraza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...