Gość memel Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Pewnie sie bawiles funkcją ACC Edytowane 1 Września 2009 przez memel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepiano Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 raz się pobawiłem,jak ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Disabled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepiano Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Tak ustawiłem i dalej zero stopni :unsure: Już jest wporzo! Edytowane 2 Września 2009 przez cepiano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 ... Athlon II 620 to nic innego jak Deneb To jest Propus i można to już kupić (Deneb ma więcej tranzystorów i powierzchnię rdzenia większą i ma L3): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16819103706 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 dwaIP - niebyłbym taki pewien. A co powiesz na deneby z uszkodzonym kompletnie L3? mogą smiało trafiać do 620-tek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 dwaIP - niebyłbym taki pewien. A co powiesz na deneby z uszkodzonym kompletnie L3? mogą smiało trafiać do 620-tekTrudno wykluczyć że będą dwa rodzaje Athlon II X4 zwłaszcza że 620 ma podane wysokie TDP w stosunku do 605e 45 W. http://www.schottenland.de/preisvergleich/...e-AD605EHDK42GI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) dwaIP - niebyłbym taki pewien. A co powiesz na deneby z uszkodzonym kompletnie L3? mogą smiało trafiać do 620-tekMożliwe, ale może też być tak jak z x3. Część albo nawet większość da się odblokować i znów był by hit :) kupujesz athlona 2 620 x4 a masz phenoma 2 965+ x4 :) Fajnie jak by ktoś znalazł lub zrobił testy tego procka na ACC. Edytowane 11 Września 2009 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Czy ktos posiadajacy Athlona II moglby sprawdzic czy ma on wsparcie dla wirtualizacji (AMD-V)? Caly czas bylem przekonany, ze AMD dodaje wirtualizacje od momentu jej wprowadzenia do wszystkich procesorów poza sempronami i kilka zrodel to potwierdza, jednak na swojej stronie AMD twierdzi inaczej, np.: Athlon II X2 240. edit: soyo2: dzieki :) czyli juz bez watpliwosci bede mogl kupic Edytowane 11 Września 2009 przez Zawoor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 AMD CPU info potwierdza że wspiera wirtualizację. Athlon II 250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Athlon II x2 240 to am3.... W związku z tym mam pytanie. Czemu po zamontowaniu na płycie takiej jak mam w podpisie cpu-z pokazuje am+?? Przez płytę własnie? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=704880 Edytowane 12 Września 2009 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Bo płyta jest na AM2+ i procesor ma podwójny kontroler pamięci. Teraz działa jako AM2+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) jest już test Athlona II X4 na frazpc. jeśli faktycznie będzie kosztował ok 350zł to jest całkiem nieźle. ps. 351zl w agito. ehh... czemu mój KN9 nie pociągnie procków AM2+ ;) Edytowane 17 Września 2009 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 I mamy jeden z pierwszych przykładów cenowych nowego athlona. Proszę bardzo ;) klik A propos recenzji to ciekawsza wg mnie można znaleźć tutaj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulit Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Mam II 240 i zastanawiają mnie temperatury. Bios podaje od 30 w górę, everest podobnie. Core temp podaje ponad 20. Wszystko idle. Komu wierzyć? Mam fryzjera xtreme 1500rpm. Edytowane 17 Września 2009 przez ulit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Ktoś jeszcze ma X4 620? Podzielcie się wynikami o/c. Końcówka roku zapowiada się ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Athlon II X4 - 356zł. Coraz bardziej zaczyna podobać mi się ten procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 W Agito jest parę zeta taniej. http://www.agito.pl/procesory/amd-athlon-i...attr=299:431459 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 ps. 351zl w agito. ehh... czemu mój KN9 nie pociągnie procków AM2+ ;)X4 620 to pierwszy czterojajeczny CPU w cenie poniżej 100 $ (sprzedją już X4 630 za 126 $) 99$*2.8(zł/$) = 277.2 zł ale podatek unas dochodzi http://www.newegg.com/Product/ProductList....amp;Order=PRICE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 jest jeszcze taniej: http://www.camino.pl/opis.php3?ID=39139 Masakra, wydajne 4 rdzenie w takiej cenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Chyba znalazłem godnego następcę mojego PDC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Jak to w końcu jest? Da się odblokować L3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhhh Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 pobiera 95w bo napiecie dochodzi do 1.5 ... jak ktos sie dorwie do niego do prosilbym o sprawdzenie jak najnizej mozna z napieciem zejsc. A jak tos ma miernik pradu to ile proc pobiera wtedy watów. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Jak to w końcu jest? Da się odblokować L3?Nie liczył bym na to bo przy cenie poniżej 100$ to on nie powinien mieć fizycznie L3 lub bardzo małą dostępność bo odpadów z Deneb by nie starczyło. pobiera 95w bo napiecie dochodzi do 1.5 ... jak ktos sie dorwie do niego do prosilbym o sprawdzenie jak najnizej mozna z napieciem zejsc. A jak tos ma miernik pradu to ile proc pobiera wtedy watów. Pozdro Jeśli zejdziesz z taktowaniam odpowiednio nisko to i napięcie można obniżyć radykalnie. Ze specyfikacji wynika że X4 630 będzie oszczędniejszy w spoczynku. Energooszczędne wersje propusa najprawdopodobniej będą miały zakres napięć jak X4 905e http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSi...=597&id=588 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Na większości płyt w tym na mojej zmiana napięcia czy w dół czy w górę wyłącza oszczędzanie energii więc mija się z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Jaka jest dobra płyta pod AII X4 620? Coś niedrogiego, jak MSI P35 neo2 swego czasu. EDIT: Tak sobie patrze na tego procka, i jest rewelacyjny za te 350 pln. Ma ma niskie taktowanie, nie ma cache L3.. trochę mnie dziwi jego wysoka wydajność. Edytowane 18 Września 2009 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 EJ kumple a na AM3 pasuje to chlodzenie http://www.proline.pl/sklep.php?p=AC+FREEZER+64PRO ? Na przyklad na taką płyte - Gigabyte Ma-770t-ud3p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Pasuje. Koszyk w AM3 jest taki sam jak w przypadku AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Pasuje. Koszyk w AM3 jest taki sam jak w przypadku AM2.dzieki kumpluuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Pojawiły się ciekawe testy na anandtech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...