Skocz do zawartości
Markus1

Cf Na 2x4890

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zapytać czy dokupienie drugiej karty spowoduje, że w budzie zrobi mi się odkurzacz czy będzie znośna głośność? W trybie 3d to jasne może być głośno ale w 2d to obydwie karty kręcą wiatrakami czy jedna się wyłącza? jak to jest niech ktoś mnie oświeci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Miodnyj
  matiz__ napisał(a):

Do monitora 22 cale potrzebne Ci CF?

Nie chodzi mi o zaglądanie do portfela ale o to czy na pewno je wykorzystasz :)

A może on ma ochotę posiadać CF i mieć z tego radochę.

A mocy nigdy za wiele :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakby miał ochotę kupić Phenoma 9950 zamiast Phenoma II X3 710/720, to też byś tak napisał? Tu chodzi o rozsądek, a nie ochotę...

Odradzam takie rozwiązanie. Czekaj na karty z DX11 [czyt. - z nowszą architekturą].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytajcie do k***y dokładnie, on nie pyta czy się opłaca, czy jest rozsądnie... tylko czy nie będzie za głośno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie powinno być dużo głośniej, masz kasę... kup ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty się wstrzymaj z takimi tekstami, bo są, łagodnie mówiąc, prymitywne... Jak ja kocham tekst jak ma kasę, niech kupuje... :mur:

Napisał w dziale Co Kupić, to mu odpowiadamy tak, jak na tematykę działu przystoi.

A czemu nie warto odpowiadać jedynie na pytania zadane przez autora - odpowiedź w moim wcześniejszym poście.

Jeśli pytanie rzeczywiście dotyczy głośności kart... to w takim razie temat do zamknięcia, bo to zły dział... Po coś są tematy o HD4xxx.

Edytowane przez Gi3r3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MichalGG napisał(a):

Czytajcie do k***y dokładnie, on nie pyta czy się opłaca, czy jest rozsądnie... tylko czy nie będzie za głośno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie powinno być dużo głośniej, masz kasę... kup ;)

A jak się ten dział k***a nazywa? Jeśli ktoś Ciebie zapyta, czy jak weźmie kupę g***a, to czy będzie śmierdziało, to tylko mu odpowiesz i nie poradzisz, by wziął coś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi