Markus1 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam Chciałbym zapytać czy dokupienie drugiej karty spowoduje, że w budzie zrobi mi się odkurzacz czy będzie znośna głośność? W trybie 3d to jasne może być głośno ale w 2d to obydwie karty kręcą wiatrakami czy jedna się wyłącza? jak to jest niech ktoś mnie oświeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Obie będą działały w 2d, na pewno będzie głosniej i ceplej niż teraz ale z głosnością nie powinno być dużo gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Do monitora 22 cale potrzebne Ci CF? Nie chodzi mi o zaglądanie do portfela ale o to czy na pewno je wykorzystasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Do monitora 22 cale potrzebne Ci CF? Nie chodzi mi o zaglądanie do portfela ale o to czy na pewno je wykorzystasz :) A może on ma ochotę posiadać CF i mieć z tego radochę. A mocy nigdy za wiele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 A jakby miał ochotę kupić Phenoma 9950 zamiast Phenoma II X3 710/720, to też byś tak napisał? Tu chodzi o rozsądek, a nie ochotę... Odradzam takie rozwiązanie. Czekaj na karty z DX11 [czyt. - z nowszą architekturą]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Czytajcie do k***y dokładnie, on nie pyta czy się opłaca, czy jest rozsądnie... tylko czy nie będzie za głośno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie powinno być dużo głośniej, masz kasę... kup ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) A ty się wstrzymaj z takimi tekstami, bo są, łagodnie mówiąc, prymitywne... Jak ja kocham tekst jak ma kasę, niech kupuje... :mur: Napisał w dziale Co Kupić, to mu odpowiadamy tak, jak na tematykę działu przystoi. A czemu nie warto odpowiadać jedynie na pytania zadane przez autora - odpowiedź w moim wcześniejszym poście. Jeśli pytanie rzeczywiście dotyczy głośności kart... to w takim razie temat do zamknięcia, bo to zły dział... Po coś są tematy o HD4xxx. Edytowane 5 Lipca 2009 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Czytajcie do k***y dokładnie, on nie pyta czy się opłaca, czy jest rozsądnie... tylko czy nie będzie za głośno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie powinno być dużo głośniej, masz kasę... kup ;) A jak się ten dział k***a nazywa? Jeśli ktoś Ciebie zapyta, czy jak weźmie kupę g***a, to czy będzie śmierdziało, to tylko mu odpowiesz i nie poradzisz, by wziął coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...