Skocz do zawartości
Markus1

Cf Na 2x4890

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zapytać czy dokupienie drugiej karty spowoduje, że w budzie zrobi mi się odkurzacz czy będzie znośna głośność? W trybie 3d to jasne może być głośno ale w 2d to obydwie karty kręcą wiatrakami czy jedna się wyłącza? jak to jest niech ktoś mnie oświeci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Miodnyj

Do monitora 22 cale potrzebne Ci CF?

Nie chodzi mi o zaglądanie do portfela ale o to czy na pewno je wykorzystasz :)

A może on ma ochotę posiadać CF i mieć z tego radochę.

A mocy nigdy za wiele :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakby miał ochotę kupić Phenoma 9950 zamiast Phenoma II X3 710/720, to też byś tak napisał? Tu chodzi o rozsądek, a nie ochotę...

Odradzam takie rozwiązanie. Czekaj na karty z DX11 [czyt. - z nowszą architekturą].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytajcie do k***y dokładnie, on nie pyta czy się opłaca, czy jest rozsądnie... tylko czy nie będzie za głośno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie powinno być dużo głośniej, masz kasę... kup ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty się wstrzymaj z takimi tekstami, bo są, łagodnie mówiąc, prymitywne... Jak ja kocham tekst jak ma kasę, niech kupuje... :mur:

Napisał w dziale Co Kupić, to mu odpowiadamy tak, jak na tematykę działu przystoi.

A czemu nie warto odpowiadać jedynie na pytania zadane przez autora - odpowiedź w moim wcześniejszym poście.

Jeśli pytanie rzeczywiście dotyczy głośności kart... to w takim razie temat do zamknięcia, bo to zły dział... Po coś są tematy o HD4xxx.

Edytowane przez Gi3r3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytajcie do k***y dokładnie, on nie pyta czy się opłaca, czy jest rozsądnie... tylko czy nie będzie za głośno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie powinno być dużo głośniej, masz kasę... kup ;)

A jak się ten dział k***a nazywa? Jeśli ktoś Ciebie zapyta, czy jak weźmie kupę g***a, to czy będzie śmierdziało, to tylko mu odpowiesz i nie poradzisz, by wziął coś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi