Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ostatnio spotkalem znajomego . Nie widzielismy sie dosc dlugo wiec wziawszy pod uwage to ze nie musze sie jednak spieszyc (jechalem gdzies) poniewaz sam ustalalem w tym dniu ramy czasowe , usiadlem z nim na murku i zaczelismy rozmawiac . Jak to zwykle bywa o wszystkim i o niczym . W pewnym momencie poruszylismy watek plci pieknej hm nei pamietam jak potoczyla sie dalej rozmowa ale znajomek opowiedzial mi historie pewnego goscia ktory odczuwajac bol odbytu , jego swedzenie postanowil zglosic sie do ginekologa . cyt ,,Tej diagnozy nigdy nie zapomne , kiedy brat mi o niej powiedzial padlem ze smiechu - Wielokrotna penetracja odbytu,, . Okazalo sie ze gosc dzielil pokoj w akademiku z 2 gejami ktorzy kazdego wieczora usypiali go i odbywali z nim stos analny hm czy raczej gwalcili . Niemniej uwazajcie z kim dzielicie pokoj w akademie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 błahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawe jak dloogo to trwalo i czy sie na nich jakos zemscil :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 WOW.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 nie ma jak u mamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 jak to przeczytalem to pojawila mi sie przed oczami scena z "pulp fiction" (wiecie ktora). ale dostalo im sie za to, oj dostalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 :lol: grube :) dlatego ja nie bede mieszkac w akademiku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ginekologaDziwne ze akurat do ginekologa, bo takimi sprawami zajmuje sie proktolog :roll: Swoja droga to dosyc nislychana historia. I smieszno i strasno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 E nie che mi sie wierzyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ginekologaDziwne ze akurat do ginekologa, bo takimi sprawami zajmuje sie proktolog :roll: Swoja droga to dosyc nislychana historia. I smieszno i strasno :lol: thx za wyprowadzenie z bledu ku potomnosci ave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 o w dupe...... :) :lol: Uważać trzeba.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ROTFL :lol: :lol: :lol: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 :lol: Trzeba sie zacząc za odbyt trzymać i to wszęszie gdzie śpisz :lol: Z drugiej strony to ciekawe i to bardzo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Śmiejcie się śmiejcie :D Który z Was mieszka w akademiku ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 trzeba chyba se zakleic albo nie iwem co bo w [gluteus maximus]la jak ksiadz widze ze laduja jak spisz boshe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 anal blocker 2003; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Norton Personal Analwall 2003 Norton Analvirus 2003 - w czsach AIDS sie przyda :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja na uczelnie bede mial przez ulice wiec akademik odpada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Stary text, zabrakło frazy o usypianiu eterem 8) Wniosek - jak poczujesz eter to sp*******j :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 trzeba spac na plecach albo tylem do sciany :lol: a tak BTW ten tekst w roznych wariantach chodzi po ludziach od wielu lat, podobnie jak tekst ze szczoteczkami do zebow i aparatem fotograficznym (motyw wykozystany w Poranku Kojota) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Śmiejcie się śmiejcie :D Który z Was mieszka w akademiku ? :lol:Ja :D Jeszcze nie czulem bolu w odbycie :D Ale moze juz zaczne rozgladac sie za pasem cnoty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 w gdyni na swietojanskiej jest sklep z jakimis zabytkami itp :) jest na wystawie taki pasek :D bodajze 380zl chca za niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 w gdyni na swietojanskiej jest sklep z jakimis zabytkami itp :) jest na wystawie taki pasek :D bodajze 380zl chca za niego :D Taaaaaaaaaaa! Wiem który! Ostatnio miałem ze starszą niezłą z niego polewkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 O qrwa! niemam pytan... gdybym to byl ja albo moj qmpel to bysmy im tak ciala zdemolowali ze zaden juz by niespokrzal na siebie. Żyletką nacila bym mu gleboka linie wzdluz kregoslupa tak zeby przy jkazdym ruchu ciala sie rozdzierala bardziej i bardziej.... Drugiemy bym w ciach!a penisa, pracie, cewke moczowa wsadzil slomke a przez nia wpozcil do niego stare zgnile mieso. Po czym wpuscil bym tam kilka much zeby mogly zlozyc jajeczka. No i zszylbym wszytsko na koniec. Niemyslce ze jestem jakis nienormalny jednak w przeciwienstwie do was niewidze w tym nic smiesznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Żyletką nacila bym mu gleboka linie wzdluz kregoslupa tak zeby przy jkazdym ruchu ciala sie rozdzierala bardziej i bardziej.... Drugiemy bym w [ciach!] penisa, pracie, cewke moczowa wsadzil slomke a przez nia wpozcil do niego stare zgnile mieso. Po czym wpuscil bym tam kilka much zeby mogly zlozyc jajeczka. No i zszylbym wszytsko na koniec Czy kolega czytal cos markiza de Sade czy poprostu jest taki z natury :lol: :lol: :lol: Swoja droga bardzo wymyslne tortury, wlasnego pomyslu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Oczywiscie ze walsnego, sa tak wlasne jak moja prywatnosc a napisalem je w chwili uniesienia po tym co przeczytalem...trzeba trzymac poślady zwarte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oj graham ty to masz bujna wyobraznie - pewnie chcialbys tak jak ten koles nie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ostatnio spotkalem znajomego . Nie widzielismy sie dosc dlugo wiec wziawszy pod uwage to ze nie musze sie jednak spieszyc (jechalem gdzies) poniewaz sam ustalalem w tym dniu ramy czasowe , usiadlem z nim na murku i zaczelismy rozmawiac . Jak to zwykle bywa o wszystkim i o niczym . W pewnym momencie poruszylismy watek plci pieknej hm nei pamietam jak potoczyla sie dalej rozmowa ale znajomek opowiedzial mi historie pewnego goscia ktory odczuwajac bol odbytu , jego swedzenie postanowil zglosic sie do ginekologa . cyt ,,Tej diagnozy nigdy nie zapomne , kiedy brat mi o niej powiedzial padlem ze smiechu - Wielokrotna penetracja odbytu,, . Okazalo sie ze gosc dzielil pokoj w akademiku z 2 gejami ktorzy kazdego wieczora usypiali go i odbywali z nim stos analny hm czy raczej gwalcili . Niemniej uwazajcie z kim dzielicie pokoj w akademie . Łał stary !!!! Historia jest cool - z tym że już od 3 różnych kolegów, z trzech różnych miast ją słyszałem (i każdy twierdził, że to jego brata kuzyna kolega był, ale jak pytałem o konkrety - to okazywało się że gość nie istnieje) A morał tej historyjki jest taki, że ludzie coś gdzieś wymyślą i twierdzą że to świnto prowda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oj graham ty to masz bujna wyobraznie - pewnie chcialbys tak jak ten koles nie? :lol: e tam zadnych prowokacji prosze : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ostatnio spotkalem znajomego . Nie widzielismy sie dosc dlugo wiec wziawszy pod uwage to ze nie musze sie jednak spieszyc (jechalem gdzies) poniewaz sam ustalalem w tym dniu ramy czasowe , usiadlem z nim na murku i zaczelismy rozmawiac . Jak to zwykle bywa o wszystkim i o niczym . W pewnym momencie poruszylismy watek plci pieknej hm nei pamietam jak potoczyla sie dalej rozmowa ale znajomek opowiedzial mi historie pewnego goscia ktory odczuwajac bol odbytu , jego swedzenie postanowil zglosic sie do ginekologa . cyt ,,Tej diagnozy nigdy nie zapomne , kiedy brat mi o niej powiedzial padlem ze smiechu - Wielokrotna penetracja odbytu,, . Okazalo sie ze gosc dzielil pokoj w akademiku z 2 gejami ktorzy kazdego wieczora usypiali go i odbywali z nim stos analny hm czy raczej gwalcili . Niemniej uwazajcie z kim dzielicie pokoj w akademie . Łał stary !!!! Historia jest cool - z tym że już od 3 różnych kolegów, z trzech różnych miast ją słyszałem (i każdy twierdził, że to jego brata kuzyna kolega był, ale jak pytałem o konkrety - to okazywało się że gość nie istnieje) A morał tej historyjki jest taki, że ludzie coś gdzieś wymyślą i twierdzą że to świnto prowda no coz wszystko co zle to ja ze wzgledu na umieszczenie posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...