jonathan Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Ostatnio u znajomego zajmowalem sie kompami. Poprosil mnie bym rzucil okiem na ich maca, bo maja problem z photoshopem.... Jako ze nie jestem oblatany w tych sprawach podszedlem do tego na luzie, ale z czasem mnie wessalo i kosztowalo mnie to wiele nerwow. Otoz wczesniej na maszynie zainstalowany byl OS 10.41 (chyba), pierwszym krokiem bylo przejscie na 10.6. Uzywaja programow wymagajacych tego systemu. Niby wszystko pieknie ladnie. Update poszedl bez problemu, instalacja oprogramowania rozniez. Problemy zaczely sie przy photoshopie. Mieli zainstalowana wersje 7. Dokupione updaty. SC3 i SC4. Ale zadna z wersji za chiny ludowe nie chce wspolpracowac. 7 krzyczy ze nie bedzie wspolpracowala z tym systemem cs3 i cs4 krzycza o bledzie wewnetrznym i tez nie dziala Usuwalem cs3 i 4. reinstalowalem photoshopa 7 ale dalej to nie chce dzialac. Podobno kiedys cs3 im zapierdzielal ;/ Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 zle przeprowadzony updejt systemu ? reinstal :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Raczej nie o to chodzi. Przed updatem tez nie dzialal. Z reszta co mozna zle zrobic kiedy system sam wszystko updetuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 tak czy owak zrobilbym reinstal napisal z bledem do Mac'a/Adobe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Na 10.6 pełną zgodność ma tylko CS4. Update z 7'ki nie będzie raczej działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franco86 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 U mnie działa wszystko poprawnie na Snow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) Dziwne ,że cs4 wywala Ci błąd.Ja mam u siebie zainstalowanego i wszystko działa.Spróbuj może jednak zrób reinstal systemu. Edytowane 27 Listopada 2009 przez pawel2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrostBite Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Korzystam z PS CS4 na Macu od ponad pół roku. Na początku pod Leo, a potem pod Snow Leo. Nadal jestem w szoku jak szybko PS uruchamia się na Macu:) Cały czas bez problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...