KoT1 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Wiem, wiem - dużo się już o radeonach pisało, ale nie znalazłem na forum konkretnych opinii jak ta karta się ma do grania. Na stronie ATI znalazłem opisy rozwiąznia problemów coś z około 15 grami Collin2. SOF 2 itd. - takich problemów nie ma z kartą NVIDI. W czym tkwi problem. Mam zamiar kupić Radka 9100, ale obawiam się, że mogę wpaść w maliny. Ja gram głównie w gry FPP - Dajcie opinię - czy warto brać te karty do grania !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Niektorzy grajac w rosyjska ruletke przezywaja probe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Heh, no ja jeszcze nie miałem problemów w grach z tą kartą. Jak dla mnie jest bdb i szczerze polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jasne ze kupuj radka tylko z szyna danych 128 bit a nie te badziewie za 300 zł 64 bit.A z tymi grami to zadnych problemow nie miałem.A naprawde polecam bo smigaja az miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Do gier pojawiaja sie patche. Ja narazie mialem jedynie problem z TOCA RACE DRIVER. Reszta smiga az milo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Kupuj śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Kupuj śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Tylko wez cos firmowego a nie jakis szajs byle tani. Zeby nie bylo "dlaczego mam 6000 3dmarkow???" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja np mialem problem z Toca i IGI2 (brak tekstur) ale ogolnie nie narzekam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja np mialem problem z Toca i IGI2 (brak tekstur) ale ogolnie nie narzekam!!! No jasne. Po co narzekac na karte, przy ktorej nie mozna se zagrac w tak swietna gre jak TOCA 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Swietna??? Moze ladna to bym sie zgodzil. A jezeli chodzi o problemy z nia i radkiem9100 to juz o tym pisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ale wystarczy zmienic bios i smiga!!! wiec jaki to problem!!! no moze taki ze trzeba sie troche pobawic!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Swietna??? Moze ladna to bym sie zgodzil. A jezeli chodzi o problemy z nia i radkiem9100 to juz o tym pisalem. No jakby MI ta gra nie chciala poprawnie chodzic na moim sprzecie to odrazu wyj..... przyczyne do kosza. Ja sie w nia zagrywam jak maniak i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji jaka ma Pipen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Programisci cos zjebali z kodem gry. Ma problemy z obsluga 9100 a na 8500le smiga. Wiec to nie wina sprzetu a oprogramowania. Mozna sobei cofnac bios do 8500 i chula az milo. Ja narazie nie mam czasu. Posmigalem sobie troche V8 i uwazam ze jest to zajebista arcadowka wyscigowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ale jedno pytanie czy nie idzie dopracowac odrazu sprzetu!!!! Tylko potem my musimy sie meczyc i szukac Bog wie czego zeby wszystko smigalo!!!! A co do Toca to nie mam tekstur na samochodach a to da sie przezyc (przynajmiej ja sie przyzwyczailem):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ale jedno pytanie czy nie idzie dopracowac odrazu sprzetu!!!! Tylko potem my musimy sie meczyc i szukac Bog wie czego zeby wszystko smigalo!!!! A co do Toca to nie mam tekstur na samochodach a to da sie przezyc (przynajmiej ja sie przyzwyczailem):) Wspolczuje szczerze. Samochody w tej grze to najlepsza czesc grafiki. Tyle szczegolow to chyba nawet w Gran tourismo 3 nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ale jedno pytanie czy nie idzie dopracowac odrazu sprzetu!!!! Tylko potem my musimy sie meczyc i szukac Bog wie czego zeby wszystko smigalo!!!! A co do Toca to nie mam tekstur na samochodach a to da sie przezyc (przynajmiej ja sie przyzwyczailem):) Wspolczuje szczerze. Samochody w tej grze to najlepsza czesc grafiki. Tyle szczegolow to chyba nawet w Gran tourismo 3 nie ma. Bez przesady :wink: ale grafa samochodow powala. Wkurzaja mnie tylko odglosy tych aut. Jakies pierdzace maja wydechy :D jak na moj gust. Nie slychac tej mocy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dzięki za opinie, ale powiem Wam szczerze, że nie jestem po Waszych opiniach zachwycony tymi kartami. Niby karta jest The best ale trzeba zmienić bios, trzeba coś tam... Przez dwa lata z moim Leadtekiem nie miałem żadnych problemów, a tu czytam, post wyżej, - horror - jakieś pasy - i inne badziewia. Czekam aż kumpem mi pożyczy i zobaczę na własne oczy jak to śmiga, albo jak świetnie wyświetla pionowe pasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 To sa wyjatki. Nie boj sie. Ja tam napewno wole 9100 niz ti500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haski Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Nie mam żadnych problemów z grami. Gorąco polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Najlepiej bierz Saphire albo Herculesa. Dwa najlepsze Radki 9100. Nie daj się złapać na radeona 9200 bo to 9000 tylko z obsługą agp x8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Podziwiam upor i wytrwalosc :) ,Kaeresa ofkors ,taka iloscia sliny chyba jeshcze nikt nigdy rzeczy tak prostej jak karta GFX nie obrzucil. Dziekujemy.Wierzymy. ;) Ide powiedziec kumplowi zeby wsadzil se swojego gf4 ti od prolinka do kosza bo tak rzekl mastah.... A co twojrgo pytania kot ,to nierozumiem ,no jak chcesz miec nvidie to wez nvidie , w tej klasie cenowej masz przeciez GF 5200 ,z obsluga DX 9.0 !!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 "]Podziwiam upor i wytrwalosc :) ,Kaeresa ofkors ,taka iloscia sliny chyba jeshcze nikt nigdy rzeczy tak prostej jak karta GFX nie obrzucil. Dziekujemy.Wierzymy. ;) Ide powiedziec kumplowi zeby wsadzil se swojego gf4 ti od prolinka do kosza bo tak rzekl mastah.... A co twojrgo pytania kot ,to nierozumiem ,no jak chcesz miec nvidie to wez nvidie , w tej klasie cenowej masz przeciez GF 5200 ,z obsluga DX 9.0 !!! No normlanie LoL :lol: , będzie sie mógł przed kolegami chwalić że ma kartę z DX9.0 :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Mam ta karte od paru miechow i powiem, ze gralem od tamtego czasu w okolo 20 gier. Problem mialem jedynie z Need for Speedem HP 2, bo nie dalo sie detali na max ustawic, ale problem zostal rozwiazanz wraz z ukazaniem sie catalystow 3.2 PS Mialem tez Gainwarda GF 3 Ti 450 PP i ten radek jest zdeczdowanie lepszy pod wzgledem wydajnosci, jakosci obrazu i TV-outu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Mam ta karte od paru miechow i powiem, ze gralem od tamtego czasu w okolo 20 gier. Problem mialem jedynie z Need for Speedem HP 2, bo nie dalo sie detali na max ustawic, ale problem zostal rozwiazanz wraz z ukazaniem sie catalystow 3.2 PS Mialem tez Gainwarda GF 3 Ti 450 PP i ten radek jest zdeczdowanie lepszy pod wzgledem wydajnosci, jakosci obrazu i TV-outu to jest oczywiste :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Tyle szczegolow to chyba nawet w Gran tourismo 3 nie ma.No tu zes pojechal. Proponuje zagrac w GT3 i sie przekonac, ze do dzis nie ma ZADNEJ gry na PieCa ani konsole, ktora mogla by konkurowac z ta 2 LETNIA gra, pod wzgledem grafiki (o grywalnosci nawet nie wspominam). TOCA moze i wyglada dobrze, moze jest najladniejsza PieCowa scigalka, ale do GT3, to...uhuhuh straszny kawal drogi. Co do Radkow, to jestem zdecydowanie na tak. Osobiscie zadnych problemow z grami nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copycd Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 sorrki za pytanie, ale jak mozna odroznic wersje 64 bit od 128 ? Jezeli pisze "Rodzaj układu graficznego: 128-bitowy" to jest ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Najłatwiej po ilości kostek ram :) (jak będą po jednej stronie tylko, albo tylko 2 kostki z każdej strony to to jest 64bit) Tak przynajmniej mi sie wydaje. BTW: Zawsze myślałem, ze radki były 256bitowe, a nie 128 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 BTW: Zawsze myślałem, ze radki były 256bitowe, a nie 128 :lol:Bo są, ale tylko 9700/9800. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Ja np mialem problem z Toca i IGI2 (brak tekstur) ale ogolnie nie narzekam!!! No jasne. Po co narzekac na karte, przy ktorej nie mozna se zagrac w tak swietna gre jak TOCA 3. co prawda mam r9000, ale wlasnie jestem w trakcie przechodzenia Toca race driver... wyglada poprostu miodzio w 1280 i maxymalnych detalach... problemow nie stwierdzilem a co do IGI2 to w menu trzeba wylaczyc jedna z opcji... chyba dotyczaca pixel shader (z tego co pamietam) i wszystko jest pieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...