metal Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Mam taką małą uwagę odnośnie forumowej przeszukiwajki ; ) Czy istniała by możliwość przesunięcia jej na górę strony? Myślę, że to umiejscowienie było by o wiele bardziej korzystniejsze aniżeli obecne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Po co? Na górze masz wyszukiwarkę i po kliknięciu wyskakuje panel z domyślnie zaznaczoną opcją szukania tylko w danym forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Według mnie było by to po prostu wygodniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 no ale na górze już masz więc ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Według mnie było by to po prostu wygodniejsze.Wygodniejsze także dla osób które są na dole strony i muszą przescrollować się na top lub użyć stosownego buttona? Anyway, w IP.Board 3 wyszukiwarka na topie jest ciągle widoczna więc twój request będzie zrealizowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Wygodniejsze także dla osób które są na dole strony i muszą przescrollować się na top lub użyć stosownego buttona? No to może być i u góry i na dole ; ) Na pewno jest to wygodniejsze, od użycia tradycyjnej wyszukiwarki. Anyway, w IP.Board 3 wyszukiwarka na topie jest ciągle widoczna więc twój request będzie zrealizowany. Dzięki. Jak zdążyłeś zauważyć, korzystam z niebieskiego Pure, więc: no ale na górze już masz więc ocb? prznar1 jak nie masz nic ciekawszego do roboty, możesz zgłosić się tutaj - www.nasa.gov [ ; Edytowane 16 Października 2009 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Nowe IPB jakie będzie niedługo u Nas wprowadzone już ma to wprowadzone więc w aktualnym nie ma sensu wprowadzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...