Skocz do zawartości
Slayer

Co będzie po Ich Troje ? :-D

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie, jaki zespół będą teraz promować w Polsce ? Już sie nie mogę doczekać, jakie nowe <span style="color:red;">[ciach!]</span>o będzie 24h/ dobę we wszystkich środkach przekazu....... :evil:

Na razie katują przeróbki Roxette, Sting-a, Boba Marleya itp. :wink: Co jakiś czas wyskoczy Big Cyc ( coraz większa żenada) i ten kolleś z Idola....

Uszy więdną i ludziom się pi...... w głowach od słuchania tego POP- chłamu.

PS- pomyślcie, jakby było fajnie, gdyby partie polityczne zaczęły zamiast bzdurnych wypowiedzi i wygłupów w sejmie np. Liga Polskich Rodzin - skoro mają coś do USA, to czemu nie zadzwonią do ludzi z The Exploited i np. nie wykupią licencjii na puszczanie kawałka " Fuck the USA" :D :twisted: Z kolejii SLD mogłoby puszczać w swoich reklamach kawałek "Fuck Religion" :twisted: tego samego zespołu :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad hip hop niektorzy wykonawcy i ich utwory z usa of korz ujda w tłoku ba nawet wiecej.. ale jak widze w tv tych białych chloptasiow co to mysla ze sa cool czarni i spiewaja(gadaja) jaki to swiat jest nie fair i jak u nich na osiedlu jest fe to mi ziemniaki w piwnicy gnija jednym słowem polski hop hip:) jest g o w n o wartym szajsem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie naraze sie duzej liczbie ludzi, ale teledyski hip shitu przypominaja mi programy na discovery, np o szympansach. Też biegają tak "czadowo" rozbujane i używają podobnych gestów... :lol:

A tego czerwonego geja Wieśniackiego, to już wszędzie widze, gazety, tv, radio itd. Jest gorszy od disco polo - z tego można było isę przynajmniej nieźle uśmiać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz wygra w opolu czy w innym nakręcaczu rynku muzycznego w polsce kolejny zespol, jak wygra, to benda katowac ich piosenki we wszytkich stacjach radiowych i tv, niedziwie sie jakby temu zespolowi pomagali w pisaniu nowych piosenek na konkretne tematy, tak zeby sie podobalo jak najwiękrzej ilosci osob, ludziska wkoncu dojdą do wniosku ze jak piosenki tego zespolu leca nontoper w radiu/tv to znaczy ze sa "modne" i jak stado baranow zaczna kupowac ich płytki interes sie kręci, producenci trzepią kasiore i wszyscy sa zadowoleni, nieobrazając ludzi ktorzy naprawde kochają muzyke.

Pozdrawiamteraz wygra w opolu czy w innym nakręcaczu rynku muzycznego w polsce kolejny zespol, jak wygra, to benda katowac ich piosenki we wszytkich stacjach radiowych i tv, niedziwie sie jakby temu zespolowi pomagali w pisaniu nowych piosenek na konkretne tematy, tak zeby sie podobalo jak najwiękrzej ilosci osob, ludziska wkoncu dojdą do wniosku ze jak piosenki tego zespolu leca nontoper w radiu/tv to znaczy ze sa "modne" i jak stado baranow zaczna kupowac ich płytki interes sie kręci, producenci trzepią kasiore i wszyscy sa zadowoleni, nieobrazając ludzi ktorzy naprawde kochają muzyke.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie cierpie HIP HOPU! zygac na hip hopa :evil: :evil: ja slucham roznej muzy(od linkin parka po lady panka ;) ) za ich 3 nie przepadam ale szanuje ich muzyke. tak zeby ich nie tyrac. ten Wisniewski bardzo duzo zrobil dla dzieci i za to nalezy mu dziekowac. a co do tego co bedzie po ich 3 to uwazam jak przedmowcy- hip hłop :evil: :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrwa ten walony skur**** wieśniacki jest pojabny jak lato z radiem.......ich troje i jeszcze jedna <span style="color:red;">[ciach!]</span>a powinien nazywac sie ten zespol :lol: TOC TO JEST GORSZE OD DISCO POLO!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie zaraz mnie obrzucice wyzwiskami itd. , ale mam takie dziwne odczucia co do "Ich Troje" , wszyscy mowia ze sa do [gluteus maximus] , sa gorsi od discopolo , ale patrzac z innej strony to oni sprzedali kilka milionow plyt (oryginalnych) , nie liczac juz sprzedanych plyt na rynkach , gieldach itd. Wychodzi na to ze ludzie ktorzy prywatnie sluchaja tej muzyki , w zyciu publicznym sie z niej smieja , a co za tym idzie smieja sie z samych siebie i nie akceptuja sie w zyciu , badz sie wstydza przyznac ze od czasu do czasu sluchaja Wisniewskiego .

Rowniez nie podobaja mnie sie wypowiedzi typu :

"[ciach!] ten walony skur**** wieśniacki jest pojabny jak lato z radiem.......ich troje i jeszcze jedna [ciach!] powinien nazywac sie ten zespol TOC TO JEST GORSZE OD DISCO POLO!!!!!!!! "

Rozumiem ze nie lubisz/cie takiej muzyki , ale to nie powod aby wyzywac na autora i na zespoj , nie podoba Ci sie - nie sluchaj .

Teraz wyszlo ze jestem fanem Ich Troje , ja rowniez nie przepadam za ta muzyka , poniewaz ona nie trafia do mnie , ale jak gdzies ona leci to nie wylaczam radia , nie zmienam piosenki na plycie i nie zatykam uszu , poniewaz ktos wlozyl duzo pracy w ten utwor .

Teraz o Panie Wisniewskim :

Ubiera sie jak ubiera , kolor wlosow ma jaki ma , moze to nam sie podobac badz nie , ale to nie powod , aby go ponizac .

Mnie sie nie podobaja skejci i ich wiszace spodnie , ale czy to powod zebym wsiadl w samochod i zaraz takiego przejechal ?

Nie !!

On sie dobrze czuje z tym jak wyglada i chwala mu zato , wazne ze sie odnalazl w naszym spoleczenstwie .

Jeszcze jedna kwestia w naszym spoleczenstwie .

ZAZDROSC (i tu mi sie oberwie)

Wielu ludzi jak widzi kolesia w lepszym aucie , zraz ma ochote rozjebac ten samochod , badz leca tekstu w stylu :

"Pewnie nie legalny"

"Napewno kradziny"

"Mafia i tyle ... "

"Chodz zobaczymy gdzie stanie to przebijemy mu opony..."

Ludzie ale pamietajmy ze ten czlowiek tez zaczynal od zera , mial swoje "5 minut" i je wykozystal , czy to powod aby go linczowac za to ?

Dobra to by bylo na tyle :]

Pozdrawiam Snake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to sobie moga stawiac nawet "szaze" na piedestale wybitnych artystow naszej sceny muzycznej. nikt mi przeciez nie karze tego sluchac, a jak komus taki "mjuzik" odpowiada to jego sprawa i jego wybor. w massmediach i tak zawsze beda rzadzic tacy jak wisniewski, bo po prostu dobrze sie sprzedaja. i przecietnemu ludkowi ktory zyje tylko tym co zobaczy w tv i uslyszy w jego ulubionej stacji komercyjnej niczego wiecej nie trzeba do szczescia. a gdy przeminie era "ich troje" pojawia sie nowe dorownujace poziomem i przebiciem medialnym zespoly "dzieci ich trojga" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodze sie, że dobry z Wiśniewskiego predsiębiorca, ale zuważcie jaki to ma wpływ na samą muzykę. Wszystko przesiąknięte jest kasą i kasa stawiana jest na pierwszym miejscu. Muza staje się coraz bardziej płytka, nędzna, królują hphopowe beaty (co to za sztuka nagrać sobie kilka sampli i naciskać rytmicznie kilka klawiszy). Nie chcę się chwalić, ani wywyższać, ale od okolo 10lat gram na gitarze (słabo się przykładam raczej :) ) i wiem ile pracy trzeba włożyć w to, by cokolwiek stworzyć lub nawet naśladować mistrzów. A taki łysy koleś przeczyta sobie instrukcję i już czuje się super gwiazdzą przez to że rymuje jakies bzdety i macha rekami jak by miał problem z koordnacją, albo jakis wypadek w dziecinstwie. Sztuka jaką jest muzyka powoli upada przez takich ludzi jak Wśniewski, Jeni Lopez :) (to kest dopiero kpina, gdyby nie [gluteus maximus] to... ech szkoda gadać). Telewizja przykłada do tego rękę akceptując taki stan rzeczy i kierując swój program w stronę bezmuzgów (telenowele, reatity show, "muza" pop itd.). Dodam jeszcze, że nie jestem jakimś zaślepinym metalem, który myśli tylko o piwie słucha "rypanki" i ogólnie to się nie myje (stereotyp :) ), sam z przyjemnającia czasem wysłucham takich kapel jak np Jamoroquai.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajac polskie telewizje i ich badania rynku, to wrzuca takie badziewie, ze CoommercePlayaz, HipHopSpeakaz, DiscoPoloPlayaz i FolkPlayaz wymiekna.

A ja dalej zostane przy moim Transie, Metalu, Hardcorze, wlaczajac radio i TV tylko na chwile, zeby sprawdzic czy jeszcze dzialaja po zmianie napiecia z 220, na 230V, bo to stare sprzety sa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyszloscia tzw "rynku":

- profil odbiorcy: 12-15 lat BEZ MOZGU z kupa $$ bez perspektyw na przeszczep zwojow... ;)

- artysci - swiat: czarnoskorzy raperzy udajacy bossow swiata przestepczego a ubierajacy sie jak meskie <span style="color:red;">[ciach!]</span>y :lol: ew mlode panie coraz to bardziej zbuntowane przeciw britney spears spiewajace dokladnie to samo :lol:

polska: wszechkomercyjni nasladowcy Ich Czwartego - jeszcze wiecej kolczykow jeszcze prostsze texty jeszcze wiecej sprzedanych plyt, ew nowe generacje disco polo grane przez ludzi ktorzy byli kims 50 lat temu :lol: no chyba ze Idol znowu wykreuje nam pseudo rock a'la Wydra lub hardpop w wykonaniu drugiej janosz :lol:

dziekowac Bogu ze Iron Maiden jeszcze niespiewa o zranionych uczuciach trafionej sarmy :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raaany ludzie, jak nie lubicie i3 to po prostu nie słuchajcie. Ten człowiek nic Wam złego nie zrobł. Jak w radiu leci ich3 to po prostu zmieniam stację, nikt nie zmusza do słuchania Wiśniewskiego!!

A co do nastepcy - nie wydaje mi sie, żeby hh stał się muzyką najbardziej popularną... Ostatnio dzięki kiepskim kapelom w stylu Linkin Park, Limp Bizkid czy tej <span style="color:red;">[ciach!]</span>iary z kanady Arwin czy jak jej tam zaczyna powracać "moda" na muzykę w której słychać gitary, jednak w kwestii wokalu to widać duży wpływ hh.

Ogólnie dobrych kapel teraz jest mało :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie zaraz mnie obrzucice wyzwiskami itd. , ale mam takie dziwne odczucia co do "Ich Troje" , wszyscy mowia ze sa do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> , sa gorsi od discopolo , ale patrzac z innej strony to oni sprzedali kilka milionow plyt (oryginalnych) , nie liczac juz sprzedanych plyt na rynkach , gieldach itd. Wychodzi na to ze ludzie ktorzy prywatnie sluchaja tej muzyki , w zyciu publicznym sie z niej smieja , a co za tym idzie smieja sie z samych siebie i nie akceptuja sie w zyciu , badz sie wstydza przyznac ze od czasu do czasu sluchaja Wisniewskiego .

Rowniez nie podobaja mnie sie wypowiedzi typu :

"[ciach!] ten walony skur**** wieśniacki jest pojabny jak lato z radiem.......ich troje i jeszcze jedna [ciach!] powinien nazywac sie ten zespol  TOC TO JEST GORSZE OD DISCO POLO!!!!!!!! "

Rozumiem ze nie lubisz/cie takiej muzyki , ale to nie powod aby wyzywac na autora i na zespoj , nie podoba Ci sie - nie sluchaj .

Teraz wyszlo ze jestem fanem Ich Troje , ja rowniez nie przepadam za ta muzyka ,  poniewaz ona nie trafia do mnie , ale jak gdzies ona leci to nie wylaczam radia , nie zmienam piosenki na plycie i nie zatykam uszu , poniewaz ktos wlozyl duzo pracy w ten utwor .

Teraz o Panie Wisniewskim :

Ubiera sie jak ubiera , kolor wlosow ma jaki ma , moze to nam sie podobac badz nie , ale to nie powod , aby go ponizac .

Mnie sie nie podobaja skejci i ich wiszace spodnie , ale czy to powod zebym wsiadl w samochod i zaraz takiego przejechal ?

Nie !! 

On sie dobrze czuje z tym jak wyglada i chwala mu zato , wazne ze sie odnalazl w naszym spoleczenstwie .

Jeszcze jedna kwestia w naszym spoleczenstwie .

ZAZDROSC (i tu mi sie oberwie)

Wielu ludzi jak widzi kolesia w lepszym aucie , zraz ma ochote rozjebac ten samochod , badz leca tekstu w stylu :

"Pewnie nie legalny"

"Napewno kradziny"

"Mafia i tyle ... "

"Chodz zobaczymy gdzie stanie to przebijemy mu opony..."

Ludzie ale pamietajmy ze ten czlowiek tez zaczynal od zera , mial swoje "5 minut" i je wykozystal , czy to powod aby go linczowac za to ?

Dobra to by bylo na tyle :]

Pozdrawiam Snake

Heh, Snake - NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. Choć nie trawie ich muzyki to mam praktycznie identyczne odczucia.

A każdy kto tak strasznie najeżdża na M.W. niech obejrzy sobie "Gwiazdora" IMHO zajebisty film.

A co po "Ich troje"?? A czy to ważne? I tak przecież kto chce ten będzie słuchał ambitniejszej muzyki, kto nie chce ten będzie słuchał disco-hh-popu. Może tylko coraz ciężej będzie posłuchać ciekawego w radiu, ale od czego są MP3 i CD??? Dla mnie no problemo. Jak już nie mogę słuchać radia w aucie to po prostu wrzucam płytkę i spox. Mam na to wyje.bane co będzie przed, w czasie i po I3. Nie lubię tylko małolatów co ciągną się za kolejnymi "modami" - kiedyś metal, potem techno, teraz hh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do -ich_3- to poczytajcie sobie http://clashtor.blog.pl/  -- zlew na maksa, kolesie sa  ordynarnymi bucami walacymi prawde prosto w oczy :) i za to ich lubie :D

hehehe dobre

a tak apropo dlugie kudly odwalcie sie od hh ktos wam wzuca na ta wasza zympoline poza mna w tej chwili 8) Niepodoba sie to niesluchac tak jak ja nieslucham popshitu i i tego metalowego zympolenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do -ich_3- to poczytajcie sobie http://clashtor.blog.pl/ -- zlew na maksa, kolesie sa ordynarnymi bucami walacymi prawde prosto w oczy :) i za to ich lubie :D

hehehe dobre

a tak apropo dlugie kudly odwalcie sie od hh ktos wam wzuca na ta wasza zympoline poza mna w tej chwili 8) Niepodoba sie to niesluchac tak jak ja nieslucham popshitu i i tego metalowego zympolenia

tak chlopcze tylko ze to metalowe zympolenie to muza ktorej jeszcze z przyjemnoscia sie da sluchac jesli chodzi o subkulturowa muze

da sie jeszcze oczywiscie sluchac klasyki, ,jazzu i bluesa - ktore czasem slucham ale mowimy tu o kulturze masowej chyba....a nie pojedynczych wybitnych jednostkach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do -ich_3- to poczytajcie sobie http://clashtor.blog.pl/ -- zlew na maksa, kolesie sa ordynarnymi bucami walacymi prawde prosto w oczy :) i za to ich lubie :D

hehehe dobre

a tak apropo dlugie kudly odwalcie sie od hh ktos wam wzuca na ta wasza zympoline poza mna w tej chwili 8) Niepodoba sie to niesluchac tak jak ja nieslucham popshitu i i tego metalowego zympolenia

tak chlopcze tylko ze to metalowe zympolenie to muza ktorej jeszcze z przyjemnoscia sie da sluchac jesli chodzi o subkulturowa muze

da sie jeszcze oczywiscie sluchac klasyki, ,jazzu i bluesa - ktore czasem slucham ale mowimy tu o kulturze masowej chyba....a nie pojedynczych wybitnych jednostkach :P

Ja cos powiem o hh... pare h temu zostalem okradziony z komorki-do czego pije... raz w hh teledysku uslyszalem taki txt-to co sie nawinie w lapy to sprzedam czy jakos tak. Zlodziej zwykly i tyle. Prosze drodzy szerokospodniowcy, trojpaskowcy itd pokazcie mi cos tkaieog w metalu... tylko nie mowcie ze metal nakazuje zabic blizniego bo pekne ze smiechu :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe dobre

Ja cos powiem o hh... pare h temu zostalem okradziony z komorki-do czego pije... raz w hh teledysku uslyszalem taki txt-to co sie nawinie w lapy to sprzedam czy jakos tak. Zlodziej zwykly i tyle. Prosze drodzy szerokospodniowcy, trojpaskowcy itd pokazcie mi cos tkaieog w metalu... tylko nie mowcie ze metal nakazuje zabic blizniego bo pekne ze smiechu :>

dobrze gada dac moo VODKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snake16 - mądrze piszesz (zwłaszcza na tle grzesia :!: ) i widać, że nie boisz się przedstawiać własnego zdania.

Wracając do tematu to po Ich 3 nie będzie hip-hopu z tego powodu, że jest to muzyka zbyt mało popularna (i za trudna) wśród dojrzałych, pracujących ludzi, a ci najwięcej mają kasy na płyty itd. Będzie jakiś produkt podobny do Ich 3, coś co spodoba się jak największej liczbie ludzi, czyli łatwe, melodyjne, przyjemne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekhehehehe.....

pozniej bedzie juz tylko gorzej....czyli gowno zwane hip hopem :(

juz teraz jest wszedzie...nawet w tvp....wiec po ich 3......hh!

Co Ty chcesz od HH ?? Czemu swojej muzyki nie nazwiesz goownem??

O gustach sie nie rozmawia(ale jak juz rozmawiamy to zobacz na swoje wloski-jeszcze pare kolczykow w uszach i jakis facet moglby do Ciebie zarywac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po usłyszeniu jakiegoś nowego teledysku KUKIZA na mtv myślałen, że to ich troje, dopiero jak siem przyjżałem zobaczyłem kukiza - spalił siem u mnie !!!

jak zapoda jeszcze kilka kawałków w stylu, ze tu jest moje miejsce ( :lol: ) to, napewno wyrośnie na ich qfa nastepę :evil:

genghiskhan: ponownie: posłuchaj jakiś normalnych kawałów HH, dopiero pózniej zacznij wyrażac swoją opinie ( na początek polecam PFK company, TeWu, starą Paktofonikę - wszystkie ze śląska - nie znajdziesz tam jakiś pierdół o gangsterce, jakimś szatanie co mi koło c. lota, złodziejach itp. jak to słychać w warszawskim i poznańskim, niby HH ) jak w każdym gatunku zdarzają siem gmioty, co wcale nie oznacza, ze całość jest jest do doopy.

słyszałeś kiedyś STAREGO kreatora, slayera, ironów, sepulturę ( do czasów popełnienia komercyjnych roots ) ???

wteddy naprawdę przyjemnie było sobie zapodać wieczorkiem płytkę z metalem, a teraz ???

szkoda słów....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi