AdamAGP Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kupiłem dzisiaj samsunga 2233BW 22" rozdzielczość natywna to 1680-1050, tylko że na szarych i pokrewnych kolorach, czasem widać takiej jakby lecące ukośne fale. Na niższych rozdzielczościach już nie. Da się to jakoś ustawić? Strasznie mi w ogóle oczy wypala, mimo że zmniejszyłem jasność do 20% i kontrast do 50%. Nie instalowałem żadnych sterowników z płyty, podłączony na d-sub, karta GF 440mx nie ma DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jak karta ma kiepskie wyjścia analogowe to różne kwiatki się dzieją ... jak w przyszłości wymienisz kartę na normalną z DVI to problemów nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Skorzystaj z przycisku "Auto" na obudowie monitora - może automatyczne ustawienia coś pomogą. A karta trochę słaba jak na taki monitor - cudów więc nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Skoro wypala oczy, to dlaczego nie zjedziesz z jasnością do 0 %? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hca1c Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ile pamięci ma ta karta ? Sprawdź czy ta karta wg. producenta radzi sobie z taką rozdzielczośćią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 stary nie ośmieszaj się - większe starocia obsługują bez problemu 2560x1600 po analogu - i tu wiecej zależy od ramdac niż pamieci karta to złom i połączenie analogowe czułe na jakikolwiek syf elektromagnetyczny - wystarczy pętla na kablu komórka czy wifi w pobliżu by kwiatki było widac przy tyc obecnie marnych kablach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...