USB Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Szukam niewielkiego programiku, który będzie pobierał pliki z rapidshare dla konta premium. Program ma być po polsku i ma mieć możliwość dodawania wielu plików jednocześnie. Używałem FDM, ale tam trzeba wklejać linki pojedynczo. Natomiast RapGet nie wiedzieć czemu nie ściąga, cały czas próbuje się połączyć bezskutecznie. Oczywiście program ma być darmowy, bez żadnych bannerów reklamowych itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek1992 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja polecam ci Jdownloadera do rs premium jak i program Internet download menager wklejasz 50 linków i ci pokolei leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 +1 dla JDownloadera, spełnia wszystkie twoje wymagania :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tylko jDownloader! Polski interfejs,automatyczne sprawdzanie dostępności plików,możliwość korzystania z kilku kont naraz (skończy Ci się limit dzienny na jednym, przerzuca Ci pobieranie na inne),automatyczne wypakowywanie archiwów(zapisujesz hasło do plików podczas wrzucania listy i jazda!)i wiele innych.Przez dłuższy czas jechałem na flashget ale jDownloader bije go na głowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuxd Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Również od dawna używam JDownloadera, jednak nie można chyba powiedzieć o nim niewielki, bo jednak 50MB (po instalacji) to już coś :P Aczkolwiek polecam z całym przekonaniem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Temat w sumie nieaktualny, bo odkryłem, że w FDM po wciśnięciu Ctrl+Shift+V można dodać wiele plików jednocześnie. JDownloader z tego co się orientuję jest na javie, a to nie wróży dobrze. Poza tym dziwi mnie dlaczego instalka waży prawie 30 MB? FDM mi wystarcza, i tak nie korzystam z wielu funkcji, które oferuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 JD nie zawsze lapie http://wordrider.net/freerapid/ ten jest fajniutki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Warto zainteresowac sie takze tym - FreeRapid - uzywam i nie zamieniam na nic innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 A ja wciąż polecam USDownloader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 FreeRapid - tylko i wyłącznie ;) Prosty, nic więcej nie potrzeba. jDownloader przez to, że na javie to czasem dziwne rzeczy się z nim potrafią dziać (używałem wcześniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 IDM - Internet Download Manager Nie ma nic lepszego. Dodatkowo pobiera strumienie video z youtube i tym podobnych, ale nie darmowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jak sie tego Internet Download Manager uzywa? Jak wkleje link to mi chce pobierac .html... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jak sie tego Internet Download Manager uzywa? Jak wkleje link to mi chce pobierac .html...IDM integruje się z przeglądarką (ja używam Firefox) Zaznaczasz linki, klikasz ppm i wybierasz "Ściągnij przez IDM" Jeżeli nie wyciągnie loginu z cookies, to wpisz go w opcjach programu > autoryzacje prosto i bezproblemowo Czasem się zdarza, że pobierze pliki w formacie html, więc trzeba ręcznie usunąć rozszerzenia html. Linki powinne być podawane bez html. Jeżeli pokazuje ci na liscie plik html o rozmiarze kilku KB, tzn, że program nie zalogowal sie na rs. Wejdz w sciaganie > opcje > autoryzacje > nowy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie mam zadnego loginu, bo nie mam zadnego konta na serwerach... I w zwiazku z tym IDM nie bedzie sciagal plikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Aaaa, to nie. Musi być konto premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dla userów Premium IDM jest the best. Zaawansowane kolejkowanie plików, wył. kompa po ściągnięciu etc. Można integrować z przeglądarką lub podawać mu plik txt z linkami. Bez problemu wyciąga linki nawet z całkowicie zawalonego tekstu, tj, można sobie całą strone ww zaznaczyć i skopiować a i tak wyciągnie prawidłowe linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Bez problemu wyciąga linki nawet z całkowicie zawalonego tekstu, tj, można sobie całą strone ww zaznaczyć i skopiować a i tak wyciągnie prawidłowe linki.To samo jest w USD i bez konta premium :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...