costi Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Ogolnie ten hunt jakis taki slaby byl, nic ciekawego IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midicat Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Oferty na iBOOD rzeczywiście trafiają się interesujące, sam kupiłem tam kilka rzeczy. Jednak najbardziej denerwuje mnie cenzura na forum - moderator non stop śledzi wszystkie wypowiedzi i jeśli tylko pojawi się coś niepochlebnego na temat produktu albo serwisu, natychmiast jest usuwane. Bawi mnie ten zakres 0.00 zł do 0.01 kg - ciekawe kiedy wystawią jakis przedmiot o masie 10 deko :) To dotyczy wysyłki dokumentów, np. faktury albo brakującej instrukcji po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzisiaj niestety jest jakiś kupon na album z jakiejś strony - total badziew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) ogólnie przez kilka ostatnich tygodni to totalny badziew dają ;) iBOOD skończył się na Kill 'Em All... ! Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 WTF? gdzie się podziały posty? wracając do tematu. Dostałem maila iż paka z Guitar Hero właśnie została wysłana. Czyli nie będzie powtórki z rozrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Ja tez dostalem, i to chyba dzien czy dwa po wplacie, wiec jest szansa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Maly update: paka wlasnie do mnie dotarla, na pierwszy rzut oka wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 do mnie też dotarła w sumie to już we wtorek (26.X) gierka wymiata, GH:WT się do GH:M nie umywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Kolejny Hunt się zbliża :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 do mnie też dotarła w sumie to już we wtorek (26.X) gierka wymiata, GH:WT się do GH:M nie umywa. Szczerze mówiąc brakuje mi większej ilości kawałków. Metallice lubie, ale nie do znudzenia ;] Skąd wiadomo że zaraz hunt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 iBOOD skończył się na Kill 'Em All... ! Headshot ;] Skąd wiadomo że zaraz hunt? 29 października wysłali następującego maila: Łowiectwo - to jedno z najstarszych obok zbieractwa sposobów przetrwania rasy ludzkiej. Z czasem jednak łowiectwo utraciło swoje znaczenie na rzecz rolnictwa. Drogi iBOOdowiczu, U nas możesz powrócić do korzeni! Możesz odkryć skrywaną od tak długiego czasu łowiecką naturę i zapolować na całe stado atrakcyjnych ofert! A wszystko to jest możliwe dzięki iBOOD Hunt! Przygotuj się na tę jedyną w swoim rodzaju wirtualną pogoń! Przygotuj się na polowanie, którego ofiarami będą nasze niesamowite oferty! Wiele z nich to przedmioty, których od dawna wyszukiwałeś na naszej stronie. Czego możesz się spodziewać? Zazwyczaj iBOOD to jedna zdumiewająca oferta dziennie. Jednak, jeżeli zobaczysz odmienioną stronę iBOOD Hunt oznacza to, że rozpoczęło się drapieżne i szalone polowanie na ceny, a oferty pojawiają się jedna po drugiej. Każda oferta to nic innego jak szokująco niska cena! Myślisz: „Czy to możliwe? Cena jeszcze niższa niż dotychczas?” Dokładnie tak! Oferty są tak atrakcyjne, że niektóre z nich przetrwają zaledwie kilka minut, a nawet sekund! I co najważniejsze, polowanie to trwa tylko jeden dzień i ani sekundy dłużej! Podsumowując, podczas iBOOD Hunt, należy się wyjątkowo śpieszyć, aby nie stracić niepowtarzalnej okazji. Tak więc jak tylko zobaczysz migotające syreny… wiesz co robić! Jeśli chcesz wiedzieć więcej zapoznaj się z sekcją FAQ. Co nowego? Chyba nie myślicie, że od czasu ostatniego Hunta leżeliśmy bezczynnie? Oczywiście, że nie! Specjalnie z myślą o naszych iBOODowiczach dokonaliśmy kilku zmian! A to wszystko po to, aby ułatwić Tobie to wyczekiwane polowanie! Jedną ze zmian jest krótka przerwa pomiędzy ofertami! Będziesz miał chwilkę, aby odsapnąć i zebrać siły do dalszej walki przy kubku kawy! Co więcej, możesz już zapomnieć o używaniu przycisku F5 co każde 5 minut! Strona sama się odświeży jak tylko nowa oferta będzie dostępna! Niesamowite? Niemożliwe? A jednak to rzeczywistość! Tak jak to, że już wkrótce to wszystko pojawi się na naszej stronie, a Ty będziesz mógł się Tym cieszyć! Kiedy będzie Hunt? Jeśli Ci powiemy, to sami będziemy musieli Cię upolować! To, oczywiście żart, natomiast całkiem poważnie przypominamy, że data Hunta ma być zaskoczeniem. Nie puścimy pary z ust, ale… z pewnością Święty Mikołaj będzie miał okazję na zrealizowanie listy prezentów zawczasu! Życzymy dobrej zabawy i oczywiście udanego polowania iBOOD Hunt bez hamowania zwierzęcych instynktów! Zespół iBOOD.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) Szczerze mówiąc brakuje mi większej ilości kawałków. Metallice lubie, ale nie do znudzenia ;] poca wiesz, że to gra dla funboy'ów hehe kawałki są fajnie dobrane, w WT były flaki z olejem szczerze mówiąc, sprzedałem tą gre po 2tygodniach, tutaj fajnie się bawię. Edytowane 1 Listopada 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Przyznam się że kupiłem dla samej gitary ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Coś w ogóle ciekawego jest do kupienia? Tak przeglądam i nic w oko nie wpadło :) No może komunijny zegarek Casio sprzed 20 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Dzis w nocy hunt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Szykujcie kasę na podgrzewane kapcie i krążki do masażu intymnego... ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Wiadomo od której? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 standardowo od 0:00 :) Ale kiedy to nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Jakieś porady jak kupić coś najtaniej na huncie? I jak z gwarancją na elektronikę w iBood? Edytowane 2 Listopada 2010 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Coś ciekawego było w nocy? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 poza kapciami z mikrofalowki nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) znowu narzekanie no ale w końcu Polacy robią to najlepiej :) akurat parę ciekawych okazji było ale znikały w kilka sekund jak nie szybciej :) Edytowane 3 Listopada 2010 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Klimatyzator 599 zl to nie okazja ? Ekspres do kawy 100 zl taniej niz w sklepie. Takie przykłady Napewno amplituner ONKYO tez był tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 były też dwa pady do PS3 za 100 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 trza mięć szczęście albo szybką myszkę hehe bo zazwyczaj te fajne oferty to 3 sekundy są ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Teraz już ponad 30 min grill z głośnikami do iPoda :) i dorzucili go i dalej nie chce zejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 a komu to potrzebne hehe, jak chciałem prostownice kupić to q. nie zdążyłem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 załóżmy że kupię kilka produktów na huncie płacę tylko raz (39,95 zł w przypadku gdy waga produktów jest większa niż 5kg) czy każdy przedmiot idzie osobna paczką? Pytanie może i głupie ale ich faq nie do końca udziela pełnej odpowiedzi, niby piszą że można zamówić kilka produktów: "W ciągu jednego dnia, korzystając z jednego konta, każdy klient może wygenerować maksymalnie 4 zamówienia po 4 sztuki produktu każde" Żeby zaraz napisać: "Jeżeli złożyliście Państwo kilka zamówień lub zakupili Państwo kilka artykułów w przeciągu jednego tygodnia, nie jesteśmy w stanie połączyć tych wszystkich produktów i przesłać je w jednej dostawie." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Za kazdy produkt płacisz osobną wysyłkę (chyba ze kupujesz kilka sztuk tego samego to wtedy jedynie placisz raz za wysylke danego przedmiotu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Była fajna kamerka za 1000zł, cena na allegro najtaniej 1600zł ale kur** po kliknięciu kupuj musiałem jeszcze uzupełnić zdanie i nie zdążyłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...