yotomeczek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13056420 Wiem że swego czasu były dosyć kontrowersyjne opinie o tej płycie. Czy za tą kaskę można się nad nią zastanowić czy szkoda wiatru ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Za niewiele większą kwotę masz nową płytę na KT400 albo jakis SIS 746 lub ewentualnie ECS z nForcem... IMO - niewarto brać tego Asusa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Za tą cene to ja jestem za :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 za 265pln to plyta jest fajna,ale nie do o/c przeznaczenie dla niej to komputer uzytkowy,a nie zabawka o/c do takiej zabawy trzeba nabyc inna plyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 bede nudny, ale polece epoxa z podpisu, za 320zl masz sprawdzona nowke plyte na dwuletniej gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Za niewiele większą kwotę masz nową płytę na KT400 albo jakis SIS 746 lub ewentualnie ECS z nForcem... IMO - niewarto brać tego Asusa... co to jest???????????? bede nudny, ale polece epoxa z podpisu, za 320zl masz sprawdzona nowke plyte na dwuletniej gwarancji. tez bym tak zrobil ecs l7s7a2 albo 8k9a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 oni maja tez do sprzedania solteka 75drv5-c za 255 pln, tazke jakbys natrafil na taki model jak Vip'a to kto czy nie lepiej wziaz tego soltka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dzienks za opinie ... dalej nie wiem co robić. Byc może lada dzień sprzedam moje mobo i ... co dalej ??? Jaką używaną polecacie - musi byc wydajna i dobra do OC. Do ECS na SIS 746 straciłem serce - w testach porównawczych wydajność okazuje się nie za bardzo ... 320 PLN EPOX na KT400 ... za 400 RDA .... ech ciężko ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dzienks za opinie ... dalej nie wiem co robić. Byc może lada dzień sprzedam moje mobo i ... co dalej ??? Jaką używaną polecacie - musi byc wydajna i dobra do OC. Do ECS na SIS 746 straciłem serce - w testach porównawczych wydajność okazuje się nie za bardzo ... 320 PLN EPOX na KT400 ... za 400 RDA .... ech ciężko ... wybor nalezy do ciebie. sam chcialem kupic rda, ale okazalem sie za krotki finansowo i mam 8k9a i tez jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dzienks za opinie ... dalej nie wiem co robić. Byc może lada dzień sprzedam moje mobo i ... co dalej ??? Jaką używaną polecacie - musi byc wydajna i dobra do OC. Do ECS na SIS 746 straciłem serce - w testach porównawczych wydajność okazuje się nie za bardzo ... 320 PLN EPOX na KT400 ... za 400 RDA .... ech ciężko ...Jak dla mnie jak cchesz wydać ok. 300 pln to możesz wziąć albo 8k9a albo abita kx7 :wink: , obie świetne płyty choć moim skromnym zdanie abit jest nieco lepszy. Ewentualnie zostać możesz przy tym co masz i czekać cierpliwie aż dozbierasz do np. solteka na nforcie2. Wszystko zależy czy teraz jak wydasz te 300 to będziesz tą płytę bardzo długo miał czy też nie. Bo ja np. długo mojego abita nie zmienie - co najwyżej grafę i/lub procka zmienię, więcej mi ni trzeba, a liczbami się nie jaram - bo to co mam w zupełności mi wystarcza. A jak wydasz tą kaskę na abita lub epoxa to w zasadzie zyskasz jedynie dzielnik 5 i może nieco lepsze możliwości kręcenia, więc bym się lepiej zastanowił zcy warto dać za to ~100 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...