Skocz do zawartości
Taso

Eurowizja...

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie obejzalem, bykem na plazy i pilem brofarki :D Mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> eurowize :D pozdro

Masz czego zalowac, bylo naprawde smiesznie :wink: :lol:

No i nasi przyjaciele Niemcy dali nam 12 pkt...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I juz po eurowizji . Jestem zadowolony z naszego zespolu bo im dobrze poszlo . Piszecie ze poziom byl do [gluteus maximus] itd ... , lepiej popatrzcie na poziom waszych wypowiedzi (oczywiscie nie wszyscy) i tutaj powinny byc noty ujemne . Eh tylko nazekacie , nie zapomniajcie ze Wisniewski nie wepchnol sie , nie wygral na loteri tylko MY go wybralismy do udzialu w Eurowizji . Tak wiec pretenscje mozecie miec do samych siebie . Eh ide spac .

3majcie sie .

Pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh tylko nazekacie , nie zapomniajcie ze Wisniewski nie wepchnol sie , nie wygral na loteri tylko MY go wybralismy do udzialu w Eurowizji . Tak wiec pretenscje mozecie miec do samych siebie . Eh ide spac .

3majcie sie .  

Pa

No nie wiem czy akurat my :D Czy jest tu ktos kto wysylal smsa na Ich Troje w tym krajowym plebiscycie? Ale uczciwie prosze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w takim razie trzebabylo wysylas smsa na swojego faworyta , nie wysylajac smsa , wogole sie ne przyczyniles do tego aby Ich Troje tam nie pojachalo ...

Pozdrawiam Snake

p.s.

mowiac MY mialem na mysli nasz narod , czyli po czesci my .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w takim razie trzebabylo wysylas smsa na swojego faworyta , nie wysylajac smsa , wogole sie ne przyczyniles do tego aby Ich Troje tam nie pojachalo ...  

Pozdrawiam Snake

p.s.

A miales isc spac :wink:

Skad wiesz, ze nie wyslalem? :) Tak sie sklada, ze to zrobilem :P (Nie powiem na kogo glosowalem :D)

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja za ich troje tz nie przepadam :). Ale oni ten show ktory uprawiaja robia calkiem dobrze. No i gdy dzisiaj wyszli an scene podobalo mi sie :). To znaczy, kazdy z tych zespolow wczesniej jakis taki byl smutny i niemrawy. A nasi dali zcasu :]. Zeby mnie zl nie zrozmiec po prostu w porownaniu z innymi krajami wypadli calkiem fajnie. Wynik z reszta sami widzieliscie :]. Pamietam PIASK`a dzieki ktoremu mielismy 0 pktow o ile mnie pamiec nie myli :). Co jednak barzdiej mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to to ze te szmaty z tatu mialy 3 miejsce. I nie chodzi mi tutaj o ich zachowanie czy wyglad. Ale przeciez one spiewac nie potrafia, falszowaly potwornie. Z reka na sercu sam bym to lepiej zaspiewal....no tragedia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie szczerze ubawilem przy okazji austrii ktora notabene zawedrowala wyzej niz my. wniosek z tego prosty, wisniewski jakby wiekszego idote z siebie robil, to by dalej zaszedl. za slabo sie jeszcze stara :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisas ale wy pier***cie glupoty, az oczy od czytania bola...

Konkurs Eurowizji to nie jest konkurs piosenki ambitnej, to jest konkurs piosenki komercyjnej, dla pospolstwa.

Polscy fani wybrali piosenke, ktora bedzie nasz kraj reprezentowac i koniec, kropka. A to, ze akurat Ich Troje jest tak bardzo popularne - nie ich wina. Akurat za nimi nie przepadam, wlasciwie z przyjemnoscia slucham wylacznie piosenki "A wszystko to"... i to tylko w wykonaniu polskich kibicow w Spodku podczas meczow siatkarskiej Ligi Swiatowej :wink:, ale to nie zmienia faktu ze muzycznie w porownaniu z konkurencja wypadli bardzo dobrze. Mozna jedynie polemizowac czy to oni byli niezli, czy konkurencja denna... sklanialbym sie raczej do tej drugiej ewentualnosci :wink:

Ale nie zmienia to faktu, ze to gusta glosujacych w konkursie telewidzow decyduja o podziale punktow, a ze o gustach kulturalni ludzie na poziomie nie dyskutuja, wiec cala powyzsza wymiana pogladow (z malymi wyjatkami) jest IMHO zenujaca dziecinada :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam Snake

p.s.

Skad wiesz, ze nie wyslalem? :) Tak sie sklada, ze to zrobilem :P (Nie powiem na kogo glosowalem :D)

a gOOwno prawda ;) jak masz na koncie 2 zeta to Ci szkoda bylo by wyslac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam Snake

p.s.

a gOOwno prawda ;) jak masz na koncie 2 zeta to Ci szkoda bylo by wyslac :lol:

Ale Ty los jestes :P :wink: Co z tego, ze teraz mam na koncie 2 zeta tylko :lol: (i nieprawda, bo juz mam mniej :P)

Tu chodzilo o to glosowanie co sie odbylo juz jakis czas temu w Polsce... No i tam glosowalem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe panna ktora wygrala wygladala jak szczur :) no i jej przerpbka Tarkana ale moze w Turcji wszyscy w ten sposob spiweaja :)

a calym sercem bylem za Grecja mimo tego ze piosenka srednia :)))

za to najbardziej sie ubawilem przy tym debilu z Austrii no i tym ze dwei pindy z Rosji nie wygraly (a ich komentarz dot. niemieckiej wokalistki ze:"u nas tez sa ludzie starzy i slepi, ale my ich na Eurowizje nie wysylamy" byl zabojczy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jest to że od Niemców dostaliśmy 12 8O

Może jak oni tak lubią Ich Troje to powinni ich tam wysłać - my będziemy mieli spokój ,a Niemcy "ambitną muzykę" :D

ps. sądze że dostaliśmy te punkty bo Niemcy chcą brać udział w rozbudowie Iraq'u :lol:

ps2. A Queen i Tony Blair nie dostali ani jednego punkta ,a byli gospodarzami :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... i tak nie było wielkiego wyboru wśród Polskich wykonawców przy eliminacjach. IMHO wilki by lepiej wyszły (nawet zagłosowałem na nich, ale to nic nie dało, bo i tak wieśniaki przeszły - jednak spodziewałem sie tego).

Co do eurowizji, to poziom wykonawców był i jest tak kiepski, że aż się dziwię, że ich troje nie wygrało...

Nie wiem, kto najlepiej śpiewał, bo nie oglądałem całości. Co do tatu, to trudno powiedzieć, może głosy mają kiepskie, ale tu liczy sie utwór - który czy był dobry... musiałbym jeszcze raz usłyszeć, ale na pewno był inny od większości (tu mam na myśli 90% utworów prawie w tym samym stylu).

A co Austrii... myslałem, ze ten gostek dla jaj śpiewa, a to było konkursowe - kto go tam wpuścił, co za debil...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie zastanawia cos innego...Co Robi Izrael w Europie?? :o

No wlasnie k......a czy to jest Eurowizja, czy moze Euro-Izrael-Wizja. Albo ja nie znam geografii, albo jakies walka kreca. Turcja jeszcze ujdzie, bo w sumie to kawalek lezy w tej Europie.

PS: Ladna byly panie ze: Spain, Iceland, UK oraz z chorku kolesia z Irlandii 8)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jest to że od Niemców dostaliśmy 12  

Może jak oni tak lubią Ich Troje to powinni ich tam wysłać - my będziemy mieli spokój ,a Niemcy "ambitną muzykę"

Prawda jest taka, że wystarczy spojrzeć na inne kraje i relacje miedzy nimi. Od Niemców dostalismy 12 pkt., bo jesteśmy ich sąsiadami, poza tym I3 śpiewało troche po niemiecku. Od Rosji nie dostaliśmy żadnych punktóe, bo sie z nimi nie lubimy, ale od Ukrainy już chyba 8. Wystarczy spojrzeć na głosowanie Turcja---Bośnia i Hercegowina idealnie sobie po 12 pkt.

Faktem jest, że Eurowizja nie jest w pełni sprawiedliwym konkursem, a to z powodów podanych powyżej.

Na Eurowizji zawsze wygrywały piosenki o niskiej jakości artstycznej, bo takie sie podobały wiekszości Europy bez gustu (spojrzcie na głosowanie Polski ZAWSZE głosowaliśmy inaczej niz reszta). Zdarzały sie przypadki, że wygrywały piosenki "ambitne" vide Irlandia "I'm the voice" taki folk, na który wzorowała sie Jopek i sie przejechała ;)

A co do kobiet do hmmmm Hiszpanka, Szwedka, Holenderka (choc za blondynkami nie przepadam)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co TATU tam robiło, ale to mi się nie podobało.

Niemcy nie są dobrzy z tej strony artystycznej co zapodał nie jaki Lou. Oni słyną z muzyki technicznej i przypuszczam, że gdyby Niemcy wystawili by jakiąś grupe o podobnym charakterze co TATU to mogliby zająć znacznie lepsze miejsce.

BTW: nie rozumie jednej rzeczy - TATU wypowiada się, że scena,oświetlenie i wogóle Eurowizja jest do d...i chcą wracać jak najszybciej do Rosji to czemu świat się nie zrewanżował i np. Ruski mieliby 0ptk, a nie UK ;)

Widocznie na tego typu imprezach króluje skur... i wieśniactwo do potęgi :(:(

BTW2: od Niemców dostalimy 12ptk, a Polska dałą podajże 5, czy 8 ptk. - efekty tak pochopnego ruchu zobaczymy za rok ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co TATU tam robiło, ale to mi się nie podobało.

Niemcy nie są dobrzy z tej strony artystycznej co zapodał nie jaki Lou. Oni słyną z muzyki technicznej i przypuszczam, że gdyby Niemcy wystawili by jakiąś grupe o podobnym charakterze co TATU to mogliby zająć znacznie lepsze miejsce.

BTW: nie rozumie jednej rzeczy - TATU wypowiada się, że scena,oświetlenie i wogóle Eurowizja jest do d...i chcą wracać jak najszybciej do Rosji to czemu świat się nie zrewanżował i np. Ruski mieliby 0ptk, a nie UK ;)

Widocznie na tego typu imprezach króluje skur... i wieśniactwo do potęgi :(:(

BTW2: od Niemców dostalimy 12ptk, a Polska dałą podajże 5, czy 8 ptk. - efekty tak pochopnego ruchu zobaczymy za rok ;D

pisoenka z niemieckim txt+12 pkt moglo by zostac odebrane jako lizanie pupska ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie k......a czy to jest Eurowizja, czy moze Euro-Izrael-Wizja. Albo ja nie znam geografii, albo jakies walka kreca. Turcja jeszcze ujdzie, bo w sumie to kawalek lezy w tej Europie.

Ciekawe Ciekawe....moze wejdzie do Unii Europejskiej

tak czy siak nie kumam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej troszeczke przesadzacie... fakt, ze Ich Troje nie nalezy do najambitniejszych zespolow (delikatnie rzecz ujmujac ;) ), ale przynajmniej nie skompromitowali sie, jak ten debil Piasek. Pamietacie jak ta baba z obslugi czy jak jej tam, mowila, ze pierwsza 15 z marszu wchodzi do finalu za rok ? Mowcie co chcecie, ale Wisniewski nam ten awans wywalczyl. Fakt, ze wszyscy wiemy jaka to jest muzyka i jaki to jest poziom konkursu, ale liczy sie zasada :) Jakim cudem tatu sie tam dostalo, nie rozumiem w ogole. Nie dosc, ze beznadziejnie zaspiewaly, to jeszcze takie madre byly przed konkursem, ze to scena nie ta, ze one przy swojej klasie muzycznej, musze miec dobre oswietlenie, bla, bla, bla ;) Dla mnie, najlepsza byla Beliga - mowcie co chcecie. Aha, no i Grecja, ale bynajmniej nie za piosenke ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

poziom wypowiedzi niektorych z was jest wrecz zenujacy. Polski zespol zdobyl siodme miejsce, tylko raz bylo lepiej.

Zamiast sie nasmiewac, ze od Niemcow 12 punktow dostalismy, powinnes sie glupku jeden z drugim jezykow uczyc to moze bys zrozumial o czym spiewano.

Niemcy zrozumieli i docenili (zreszta Austriacy tez). W przededniu wielkiego wydazenia, jakim jest rozszerzenie Europy, piosenka byla jak najbardziej na czasie.

Slowo wstyd w odniesieniu do czlowieka, ktory tak duzo osiagnal jest smieszne. Jezeli on ma sie wstydzic, to w takim razie jakim slowem wy, wielcy krytycy mieszkajacy u mamusi okreslicie siebie.

Na koniec dodam, nie jestem fanem tego zespolu, ale doceniam to, co osiagneli.

Pozdrowienia

P.S.

info dla pana, ktory wstydzi sie byc Polakiem: ja sie wstydze za Polaka, ktory polakiem z malej litery pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast sie nasmiewac, ze od Niemcow 12 punktow dostalismy, powinnes sie glupku jeden z drugim jezykow uczyc to moze bys zrozumial o czym spiewano.

(...)

Slowo wstyd w odniesieniu do czlowieka, ktory tak duzo osiagnal jest smieszne. Jezeli on ma sie wstydzic, to w takim razie jakim slowem wy, wielcy krytycy mieszkajacy u mamusi okreslicie siebie.

Zapewne Pan-Poliglota-Prowadzacy-Samodzielne-Zycie zna bardzo dobrze jezyk niemiecki i to upowaznia go do wyzywania innych ludzi...

Niestety ja niemiecki znam slabo, tylko podstawy (2 lata nauki w gimnazjum), teraz ucze sie hiszpanskiego.

W tych slowach jest jednak troche racji.

Zespol Ich Troje osiagnal sukces, niewatpliwie nie bylo to proste i za to nalezy im sie mimo wszystko szacunek.

Jednak poziom ich muzyki jest TRAGICZNY i dlatego sie ich wstydze (a po wysluchaniu niektorych wypowiedzi Wisniewskiego zaczynam watpic w ludzka inteligencje) :? I tego nic raczej nie zmieni.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slowo wstyd w odniesieniu do czlowieka, ktory tak duzo osiagnal jest smieszne.

hmmm....

widzisz...nie kzady rozumuje tak jak ty.... :/

czy mam podziwiac czlowieka, ktory ma 20 domow, 30 samochodow itp....?

niewazne czy ma je za wlasnorecznie zaroione pieniadz, czy za kradzione..

osiagnal duzo, wiec mam go podziwiac ??!!

eejjj

moj ojciec przykladowo nie osiagnal wiele, bo jest zbyt uczciwy....

nigdy nie potrafil krecic itp...

zreszta mam to czesciowo po nim :/

ma tytul doktora (z materialoznawstwa gdybys sie pytal...) i zarabia niewiele :/

ale ja jakos cenie go bardziej niz wisniewskiego i bynajmniej nie dlatego, ze jest moim ojcem, ale za to kim jest!

pomysl zanim cos napiszesz.... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi