SR-71 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Mam dysk z 4 partycjami C,D,E i F, na którym był zainstalowany windows XP na partycji C, a na pozostałych partycjach dane. Zainstalowałem na próbę Windowsa 7 na partycji C formatująć ją z instalatora na płycie z Windowsem 7,ale teraz chcę z powrotem sformatować partycje C i zainstalować na niej Windowsa XP nie ruszając pozostałych partycji z danymi. Czy wystarczy zabootować płytą z Windowsem XP, format partycji C i instalować na niej XP ,czy zostaną jakieś resztki z Windowsa 7. Absolutnie nie mogę utracić danych z pozostałych partycji, dlatego pytam. Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez SR-71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgodnie z teorią nic się nie stanie z pozostałymi partycjami. Aczkolwiek zawsze istnieje ryzyko pomyłki lub zaniku napięcia w sieci czy czegoś podobnego i zaleca się utworzenie kopii zapasowej ważnych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ale cy formatując tą partycję C z instalatora na płycie XP usunę też tą mała partycję 100MB, którą Windows 7 utworzył podczas formatowana jej przy instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nawet jesli nie, to potem ja sobie spod XP usuniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Albo w czasie instalacji XPka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ok. Będe próbował, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zainstalowałem, ale został mi folder bezpiecznego uruchamiania z Windows 7. Jak go usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 W jakiej lokalizacji jest ten folder? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie da się stwierdzić lokalizacji, ale może to też być od Kasperskiego folder,bo instalowaałem go w Windows 7 i teraz też w XP. W KIS 2011 podaje mi taką lokalizacje folderu współdzielonego C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Kaspersky Lab\SandboxShared. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Foldery mają to do siebie, że da się ustalić ich położenie (wyjątkiem jest mój komputer, panel sterowania...) W związku z tym mógłbyś opisać szerzej swój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jeśli wykonałeś formatowanie, to jakim cudem uchował się jakikolwiek folder??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 On jest w folderze mój komputer, ale to raczej folder kasperskiego, niż pozostałość z Windows 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...