Jacek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 eheh smiema :/ Zeby to jeszcze miec 60kb z tweaka !! :) Lisek powinien sie obrazic ;) Pamietam dobvzre jak ściągałem cos kiedyz z ftp'a tweak'a i miałem transfery koło 100KB/s i wiecej aele to juz z innych witryn :? teraz jak łatwo si domysleć juz nei ma tak dobzre, bo jak wiadomo wszystko sie .. tegoci :/ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Mi niedawno zalozyli dsl 512 i jak przyszli zakladac, jak tylko podlaczyli i sprawdzili szybkosci to wyszlo w progsie 8Mb/s :lol: Powiedzialem ze juz moga sobie isc ale oni skonfigurowali do 512 :cry: :cry: Jedyna rzecza jaka moge sie pocieszyc to jest to ze mam 10k/s za darmo bo transfery mam na poziomie 65-64k/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Kobus, jak masz chęć dawania coraz więcej takich tematów, sprawdzających Nas. To dam Ci radę. Zmień forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ile Ty masz lat ? 14 ? Sprawdzać to sobie możesz, ale skrzynke na listy cieciu... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 po za tym ten pierwszy screen :). Musisz miec chyba niezly refleks :) zeby zlapac sciaganie pliku 149 kb w 21% kiedy transfer wynosi ok. 10 mb na sec (dobrze licze? :] ) respect. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hehe widze ze nie umiecie czytac:) napisalem w poprzednim poscie a wy nadal to robicie jeeeezzzzuuuu co za ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ile Ty masz lat ? 14 ? Sprawdzać to sobie możesz, ale skrzynke na listy cieciu no to jest prawidlowe okreslenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 co za mlot... co za mlot... Kobus ... oj, oj, oj, oj, oj, jak dla mnie to ty jestes totalny bucek tego forum :) juz wole czytac zagadki Grahama (no offence :) temat sie fajnie rozwinal ;) ) ale ty Kobus jak widze twoj temat z 2 stronami, to wiem, ze sie z ciebie smieja :) moze czas by najwyzszy zmienic xyve, bo jakos tak wstyd :) hehe :) i nie mow, ze chciales nas sprawdzic, bo po prostu poplulem sobie w tym momencie monitor ze smiechu, bo to brzmi tak dziecinnie :) aaa... tak co by sie ludzie posmiali :) poszukajcie jednego z pierwszych postow Kobusa, w ktorych pisze na temat swojego boskiego antka 2700 i duronie800 :) :) :) :) :) jakby ktos sadzil, ze ma antka to radze sprawdzic jego podpis... po prostu :lol: wstyd za ciebie Kobus :) jeszcze jeden taki tekst i cie deportuja na Ukraine :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Benek, on chce tu jakoś zaistnieć a to że ma chłopak bujną wyobraźnię... dla przypomnienia: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26611 Ja też mogę dać skrina jak na zwykłym modemie 56k wyciągam 28 kb/s przy ściąganiu pliku. Pause, potem resume i tyle..... To nic :). Ja na modemie wyciagnolem wczoraj 120kb/s w Imeshu (az mnie zblokowalo :D 20-30 nie licze;] ale takie cos to nono ;]) Co do Kobusia to niezly z niego lolek, mozna si eposmiac :D. BTW u mnie w klasie tez jest taki czlowiek jak KObus :(. Mowi ze ma AGP 16x, KT440 na plycie oraz uwaga :D ze dal za radka 8500 2000 zl (kupil go w grudniu) =]. ALe coz jak ktos nie moze sie wiedza wykazac to musi ti jakos nadrobic ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 MeHow cos ci wyslalem na maila :) i nie pier...nicz ze nie wierzysz niedowiarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 --------ludzie---------- nie piszcie takich glupot jak pl00b00 po prostu dalem taki topic i jush kto bedzie sie wypowiadal tego typu postami bedzie niczym po prostu wilkim 0qrwa palko kogo nazywasz zerem ?? jak mnie (innych pewnie tez sadzac po dalszej czesci topicu) to spieprzaj zbierac strym babcia purozaury z pod d=u=p=y. i nie wal sciem jakis tylko najpierw pomysl 2 razy zanim cos napiszesz, a najlepiej 4 razy. a ten topic o athlonku to lol jak z tad tam, widac po twoich postach, ze ty jestes troche dziwny. taz mialem takiego kumpla co w czasach voodoo2 mowil, ze ma voodoo4. kolo zle skonczyl :twisted: tyle tylko powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Każdy się musi jakośdowartościować, jeden tak drugi tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 wydaje mi sie ze ten temat zaczyna byc coraz bardziej drazliwy wiec uprzedzajac ewentualne bluzgi duzego kalibru i takie tam profilaktycznie zamykam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...