grzmar Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Witam, kupuję pc pod dtp, mój problem polega na tym, że chciałem włożyć plytę asus p7p55d pod procka i5-750 2.66hz... natomiast fachowy sprzedawca proponuje mi gb ga-h55m-s2h.. co o tym sądzicie? czytam różne fora i od nosze wrażenie, że płyta gigabyte.. jest to optymalnie najtańsze rozwiązanie pod tego procka... wypadłem z obiegu pc już kilka lat temu i nie wiem co się dzieje na tym rynku więc proszę o rady.. pozdr. gm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zamiast i5 750 bardziej opłacalny jest zakup i5 760 (jeśli już kupiłeś procesor to zapomnij o tym poście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmar Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 nie kupiłem jeszcze, mogę jeszcze edytować zamówienie.. dlatego piszę teraz.. więc pisz.. co Twym zdaniem jest bardziej opłacalne..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 GA-P55-USB3. Miałem u siebie i jak na swoją cenę proponuje wystarczająco dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...