zipp Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Co na to powiecie? BENQ Ktos juz go ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) od tego tygodnia jest już w sklepach w PL. Też poszukuje recenzji. Zapowiada się ciekawie. Jest do wyrwania poniżej 900zł. ceneo Szkoda tylko, że nie wypuścili podobnego modelu w proporcjach 16:10. Jakaś mini recka: KLIK Tu sporo fotek i porównań KLIK niestety jakieś skośnookie szlaczki. Edytowane 7 Października 2010 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Na niemieckim pradzie jest recenzja: PRAD | Testbericht BenQ V2420H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Na niemieckim pradzie jest recenzja: PRAD | Testbericht BenQ V2420H To nie VW tylko V - na TNce. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Ktoś zna lepiej język i wywnioskował coś z tych recenzji ?? Musze do środy kupić nowy monitor i bardzo zainteresował mnie ten model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Ktoś zna lepiej język i wywnioskował coś z tych recenzji ?? Musze do środy kupić nowy monitor i bardzo zainteresował mnie ten model. póki co nie ma sensownych recenzji... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) 08 październik 2010 20:40 12 październik 2010 20:14 13 październik 2010 19:51 Edytowane 18 Października 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) 13 październik 2010 19:51 Ta "fala" (nieliniowość) to normalka na amatorskich VA ... IPS są nieco równiejsze ale też barwy są pojechane. Jak ktoś szuka poważnego monitora do grafiki to ... EIZO SX/CG, NEC PA (nawet modele na VA są liniowe dzięki dokładnej korekcji gammy) Edytowane 18 Października 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) BENQ VW2420H - Forum PCLab.pl - Strona 2 BenQ EW2420 24" LED VA-LCD review! - Beyond3D Forum 23 październik 2010 19:56 Edytowane 26 Października 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Mam ten monitorek od dwóch dni. Jak dla mnie 16:9 to za mało, potrzebuję 16:10. Posiadam NECa na matrycy S-PVA. Z całą pewnością jeśli chodzi o odwzorowanie kolorów matryca w NECu bije na głowę tą w BenQ choć dla osób mniej wybrednych zupełnie powinna wystarczyć. Widziałem gdzieś głosy, że przy 8 ms GtG, które oferuje BenQ widać smużenie. Ja takiego czegoś nie zaobserwowałem. Aha i niestety trzeba kalibrować bo jasność i kontrast na 100% ustawiony fabrycznie wywala z fotela :D . Ogólnie rzecz ujmując monitor jest naprawdę elegancki i super prezentuję się na biurku, jeśli ktoś szuka monitorka do rozrywki (inet+gry+film) powinien być zadowolony. Dla grafików odradzam (nie ta matryca). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...