ath Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Może dlatego, że nie każdy tak jak ryba ma czas siedzieć cały dzień na necie i wyszukiwać te wszystkie informacje, bo w zasadzie on się tym zajmuje. Nieraz lepiej o coś zapytać, niż zmarnować 1-2h na szukanie, bo jak już pisałem z wiekiem zmieniają się priorytety w życiu. :] Co do pisowni to jakoś nie zauważyłem tendencji wzrostowej, "zangielszczenia" były od zawsze jeśli chodzi o temat komputerów. Teraz nie opłaca się już kręcić na co dzień. Kupujesz jakiegoś taniego 4 rdzeniowca od amd, do tego gtx460 + reszta bebechów i w 2k się zmieścisz, wszystko praktycznie na max pójdzie a kiedyś tyle trzeba było wywalić na porządną grafę, żeby osiągnąć porównywalny efekt co teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Winy szukaj na rynku gier. Było to poruszane na forum i nieraz o tym pisałem, wiec nie mam ochoty siebie powtarzać jak i słów innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 "lub nachlaniu się w weekend," To jest akurat fajny aspekt weekendu , mozna odpocząć od zycia codziennego , szkoly i spokojnie sobie usiasc w sobote badz piatek przy piwku lub flaszeczce i sie wyluzowac troche pogadac o czyms i dobrze sie bawic ;] Nic niestety na to nie poradzimy ze na rynku gier jest taki zastoj , kiedys bylo nie do pomyslenia ze na grafie ktora ma juz kilka lat mozna w spora czesc nowych gier grac na max detalach , np. moja grafa , nie jest jakas wydajna ma kilka lat a dalej mozna na niej grac we wszystkie gry a tylko w nielicznych trzeba ciac detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Winy szukaj na rynku gier. Było to poruszane na forum i nieraz o tym pisałem, wiec nie mam ochoty siebie powtarzać jak i słów innych. Khem Khem. Bullshit. Też nie lubię się powtarzać w piękne niedzielne południe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) No czytam ten temat i fakt Popieram co do nastolatków Jedna osoba w 2 szkołach (uczy inforamtyki) i ma doczynienia z wieloma klasami i najsmieszniejsze co mi powiedziała: "Teraz to u nastolatków ma dziąłać Facebook NK i GG". A jak ta sama jeszcze się ta osoba zapytała: "co jest w środku komputera?" to odpowiedz była "a co to mnie interesuje, to ma działać", oczywiście biorąc poprawkę na to ze wiadomo nie każdy musi interesować się informatyką/komputerami ale również mówi, że spadek zainteresowania ta dziedzina... przykre ale prawdziwe Nie piszcie już więcej takich postów, bo czuję się co najmniej jak stary zgred siedzący na ławce w parku i wspominający stare, lepsze czasy ;) . a pod tym podpisuje w 100% ponieważ sam już jestem nie najmłodszy ;) Edytowane 28 Października 2010 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...