Skocz do zawartości
Aki

Cytowanie obrazków i to jaki Rikki jest niedobry

Rekomendowane odpowiedzi

Może dlatego, że nie każdy tak jak ryba ma czas siedzieć cały dzień na necie i wyszukiwać te wszystkie informacje, bo w zasadzie on się tym zajmuje. Nieraz lepiej o coś zapytać, niż zmarnować 1-2h na szukanie, bo jak już pisałem z wiekiem zmieniają się priorytety w życiu. :]

Co do pisowni to jakoś nie zauważyłem tendencji wzrostowej, "zangielszczenia" były od zawsze jeśli chodzi o temat komputerów.

Teraz nie opłaca się już kręcić na co dzień. Kupujesz jakiegoś taniego 4 rdzeniowca od amd, do tego gtx460 + reszta bebechów i w 2k się zmieścisz, wszystko praktycznie na max pójdzie a kiedyś tyle trzeba było wywalić na porządną grafę, żeby osiągnąć porównywalny efekt co teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"lub nachlaniu się w weekend,"

To jest akurat fajny aspekt weekendu , mozna odpocząć od zycia codziennego , szkoly i spokojnie sobie usiasc w sobote badz piatek przy piwku lub flaszeczce i sie wyluzowac troche pogadac o czyms i dobrze sie bawic ;]

Nic niestety na to nie poradzimy ze na rynku gier jest taki zastoj , kiedys bylo nie do pomyslenia ze na grafie ktora ma juz kilka lat mozna w spora czesc nowych gier grac na max detalach , np. moja grafa , nie jest jakas wydajna ma kilka lat a dalej mozna na niej grac we wszystkie gry a tylko w nielicznych trzeba ciac detale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No czytam ten temat i fakt Popieram co do nastolatków

Jedna osoba w 2 szkołach (uczy inforamtyki) i ma doczynienia z wieloma klasami i najsmieszniejsze co mi powiedziała: "Teraz to u nastolatków ma dziąłać Facebook NK i GG". A jak ta sama jeszcze się ta osoba zapytała: "co jest w środku komputera?" to odpowiedz była

"a co to mnie interesuje, to ma działać", oczywiście biorąc poprawkę na to ze wiadomo nie każdy musi interesować się informatyką/komputerami ale również mówi, że spadek zainteresowania ta dziedzina... przykre ale prawdziwe

Nie piszcie już więcej takich postów, bo czuję się co najmniej jak stary zgred siedzący na ławce w parku i wspominający stare, lepsze czasy ;) .

a pod tym podpisuje w 100% ponieważ sam już jestem nie najmłodszy ;)

Edytowane przez orlontko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi