SilaHD Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pierwsza bitwa i po 10s zniszczony przez jakiegos idiote z druzyny co mnie zbloczyl :/ Troche ciezko bedzie te 4k expa na nowe dzialo uzbierac, bo ciagle tylko KW, IS i Tigery smigaja wokol mnie :lol: Witaj w świecie Stuga. Dlatego go sprzedałem (ciułam na JgPantera i dalej) i został SU 85 i SU 152 no i ISU. Stug nawet wymaksowany trafiając na tiery 8-9 może sobie co najwyżej postrzelać. Mało fanu jak dla mnie, nie to co w Su85 nawet z wyższymi tierami zabawa jest na 102. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mnie Tiger mocno wnerwił. Zanim na kampówce doczłapię się na pozycję już mi 1/4 HP poleci a jak team nie zatrzyma scouta to przylecą pociski od hummela i znów stres:/ Za to mogę okrzyknąć się królem Pz4, wczoraj meczyk z kumplem w plutonie, on na KV z "troll gunnem" 152mm ja L70 w Pz4. Mapka biegun (zimowa;) ) team rozjechał się i nagle zostaliśmy we dwóch vs 12 czołgów. Sam odesłałem na tamten świat 7 czołgów (8 uciekł pod trolla:( ) kumpel ubił 5 pozostałych. Wynik ~1800exp mój rekord dotychczasowy (bez podwajania za pierwszą bitwę itd) ;) Dlatego PzIV to moj ulubiony czolg.. do tej pory mam z niego najwiecej zabawy, jest w miare ruchliwy i z L70 na nowej wiezyczce mozna nim ladnie zabawic. Mam go juz od dluzszego czasu na 100% (juz kolo 85% dodatkowe camo) i nie mam zamiaru sprzedawac, bo mi sie nim fajnie gra. Jeden slot dla niego poswiece i tak gram kilkoma czolgami na raz, a jak sie wkurze przy innych to sobie jade PzIV dla poprawienia humoru :) Kilka razy wygarnalem nim juz 7-8 czolgow, szkoda ze nie wtedy co byly urodziny, bo z bonusem x5 mialbym ~9.5k expa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Stugiem na pewno lepiej sie gra niz Hetzerem :wink: W sumie ta najlepsza armatka moglaby "kasac" jak ta 105 od Hetzera. W sumie tylko Hetzera jeszcze nei zrobilem elita z TD niemcow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Cala bitwe, co 30 sek prosilem o pomoc. I tyle z tego bylo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie nazbiera sie tu 15 osob na kompanie, zeby uniknac takich sytuacji? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Do kompani nie zbierasz 15 (jest to maksymalna liczba czolgow, choc w szczegolnym przypadku tyle moze wypasc) czolgow tylko limit tierow - sumujesz tiery wszystkich czolgow. By rozpoczac bitwe suma ta musi zawierac sie w zakresie od 70 do 90. Wiecej tu: http://game.worldoft...nies_join_fight Kampanie zakladalismy juz pare razy. Ostatnio o ile dobrze pamietam bylo to w trakcie Kill the Mod. Ja jestem chetny. Oferuje czolgi: PzKpfw VI Tiger - tier VII JagdPanther - tier VII KV - tier V VK3200 (DB) - tier VII Hummel - tier V M4A2E4 - tier V Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nick w WOT: Competizione dostępne czołgi Leopard tier IV Pzkpfw IV tier V VK3601 tier VI Tiger tier VII Hetzer tier IV jeśli będzie potrzeba mogę mieć w każdej chwili Hummel tier V Stug III tier V PS. dlaczego nie zrobimy listy aktywnie grających osób na PPC (jak na pierwszej stronie tematu tylko odświeżone: nick w grze+ dostępne czołgi by móc pograć choćby w plutonie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Ku.....co za dzień.Makabra. Ale miałem walkę ISU, 5 strzałów żaden nie zdjął nawet 1% z T29 z 250m. Fakt waliłem od przodu, ale bez przegięcia. Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 PS. dlaczego nie zrobimy listy aktywnie grających osób na PPC (jak na pierwszej stronie tematu tylko odświeżone: nick w grze+ dostępne czołgi by móc pograć choćby w plutonie) Kanał w grze PurePC(borys) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ten kanał raz istnieje, raz jest usuwany więc różnie z tym bywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) PS. dlaczego nie zrobimy listy aktywnie grających osób na PPC (jak na pierwszej stronie tematu tylko odświeżone: nick w grze+ dostępne czołgi by móc pograć choćby w plutonie) Lista aktywnie grajacych osob jest zawsze na kanale w grze: purepc.pl (Borys) ;) EDIT: No i mnie ubiegli. Choc prawda taka ze z jakiegos powodu kanal czasem znika (nie tylko z powodu updateow) Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No 3001P zelitowany teraz tylko 400k kasy i bedzie Tygrys P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kto jeszcze nei zdążył wykorzystać - zalogujce się na stronę WOT i w prawym dolnym rogu macie opcję PROMO CODE, za która dostajemy 1 dzien premium za free :) ja w 5 h nabiłem ponad 30k doswiadczenia dzieki temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Oooo do kiedy to aktywne? Bo nie wiem kiedy znajde dosyć czasu na grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pewnie do końca tygodnia, kod był podawany parę stron wcześniej (wot1year chyba). Ja nie gram w plutonach, bo zawsze jak gram, to ginę jako pierwszy. Wolę freelancerkę. Jeżeli ktoś ma ochotę koniecznie oberwać, jak będzie ze mną w plutonie, proszę bardzo: Tygrys 2@prawie stock VK3001p@prawie elite M4A3E8@elite t-34@prawie elite hetzer@prawie elite Ktoś tam pytał, dlaczego E8 jest fajny. Bo jest fajny, kropka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No ok... Ja na pluton bym sie pial... Mieszy 18:30 a 21:30 Do zaoferowania: - VK3601H - Panthera II - Full - E-50 - brak tylko najlepzego silnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja też możemy się ugadać, do końca miecha wolne mam. Czołgi: T95 T34 T20 M12 Jak coś to pisać na kanale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wpisalem kod na to 1-dniowe konto premium i nic sie nie zmienilo. Nadal mam stand. Chyba przez to ze podczas wpisywania kodu bylem zalogowany :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie robi to zadnej roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To pewnie dopiero jutro sie zalaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zalacza od razu... Niezaleznie czy maz odpalona gre czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Hmm u mnie od razu po ponowny zalogowaniu do gry pisalo ze dostalem dodatkowy dzien do tych kilku co mialem za wysluge lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Hmm u mnie od razu po ponowny zalogowaniu do gry pisalo ze dostalem dodatkowy dzien do tych kilku co mialem za wysluge lat :) Kilka razy juz sie przelogowalem i nic. A kodu ponownie wklepac juz niemoge :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A nie czytałeś, co pisało po wklepaniu kodu? @#$%& mać! Jak ktoś spotka usera Lat_e, bujającego się w pz4, to niechże mu spuści przysłowiowy tap wpierdl z pozdrowieniami ode mnie. Jako top1 z listy przestał całą grę na skraju mapy za kamieniem, {werble} "broniąc bazy", podczas gdy cała reszta (czyli ja jako top2 i mniejsze tiery) laliśmy się z drugim teamem (m.in. kv, m4, a2e4 itp). Udało nam się nawet powstrzymać we dwóch (z pz3) 8 czołgów na jakieś 30 sekund. Łał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Moj blad... aktywowalem profit na serwie usa ;p ale ze mnie gapa :blink: Lece szybko koksac stug'a na nastepny tier. Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No nie.... trafilem na serwer gdzie wiekszosc ludzi to Francuzi.... Dzizas... Wzystkie ciezkie czolgi pokitrane po krzakach i pagorkach... 100m od flagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jestem daleki od narzekania na balans ale przewaga czterech czołgów tieru IX to już przesada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Twórcy World of Tanks zapowiadają World of Battleships maja problemy w czolgami. pojazdami ktore poruszaja sie w prawo lewo, przod tyl. chca miec gre o samolotach, gdzie jeszcze dochodza kierunki gora doł. teraz jeszcze okrety. trzeba przyznac ze znalezli sobie kure znoszaca zlote jajka. obawiam sie ze tym razem nie pojdzie tak dobrze jak z WoT. z drugiej strony podobno ktos kiedys przedal swoją kupe i ludzie ja kupili. :| Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Haha a jeszcze jakiś czas temu pisałem po newsie o world of planes, że wyjdzie world of battleships, nie myliłem się :) A tutaj ostatnia walka, musiałem nieźle się najeździć w tą i z powrotem, ostatnim zwykłym pociskiem zniszczyłem ostatnią artylerie ;) Do tego Sniper, Specjalista i Wittmann Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 BANZAI szacun, a czym to tak pograłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...