Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza bitwa i po 10s zniszczony przez jakiegos idiote z druzyny co mnie zbloczyl :/ Troche ciezko bedzie te 4k expa na nowe dzialo uzbierac, bo ciagle tylko KW, IS i Tigery smigaja wokol mnie :lol:

Witaj w świecie Stuga. Dlatego go sprzedałem (ciułam na JgPantera i dalej) i został SU 85 i SU 152 no i ISU. Stug nawet wymaksowany trafiając na tiery 8-9 może sobie co najwyżej postrzelać. Mało fanu jak dla mnie, nie to co w Su85 nawet z wyższymi tierami zabawa jest na 102.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie Tiger mocno wnerwił. Zanim na kampówce doczłapię się na pozycję już mi 1/4 HP poleci a jak team nie zatrzyma scouta to przylecą pociski od hummela i znów stres:/ Za to mogę okrzyknąć się królem Pz4, wczoraj meczyk z kumplem w plutonie, on na KV z "troll gunnem" 152mm ja L70 w Pz4. Mapka biegun (zimowa;) ) team rozjechał się i nagle zostaliśmy we dwóch vs 12 czołgów. Sam odesłałem na tamten świat 7 czołgów (8 uciekł pod trolla:( ) kumpel ubił 5 pozostałych. Wynik ~1800exp mój rekord dotychczasowy (bez podwajania za pierwszą bitwę itd) ;)

Dlatego PzIV to moj ulubiony czolg.. do tej pory mam z niego najwiecej zabawy, jest w miare ruchliwy i z L70 na nowej wiezyczce mozna nim ladnie zabawic. Mam go juz od dluzszego czasu na 100% (juz kolo 85% dodatkowe camo) i nie mam zamiaru sprzedawac, bo mi sie nim fajnie gra. Jeden slot dla niego poswiece i tak gram kilkoma czolgami na raz, a jak sie wkurze przy innych to sobie jade PzIV dla poprawienia humoru :) Kilka razy wygarnalem nim juz 7-8 czolgow, szkoda ze nie wtedy co byly urodziny, bo z bonusem x5 mialbym ~9.5k expa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do kompani nie zbierasz 15 (jest to maksymalna liczba czolgow, choc w szczegolnym przypadku tyle moze wypasc) czolgow tylko limit tierow - sumujesz tiery wszystkich czolgow. By rozpoczac bitwe suma ta musi zawierac sie w zakresie od 70 do 90.

Wiecej tu: http://game.worldoft...nies_join_fight

Kampanie zakladalismy juz pare razy. Ostatnio o ile dobrze pamietam bylo to w trakcie Kill the Mod. Ja jestem chetny. Oferuje czolgi:

PzKpfw VI Tiger - tier VII

JagdPanther - tier VII

KV - tier V

VK3200 (DB) - tier VII

Hummel - tier V

M4A2E4 - tier V

Edytowane przez Trawienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nick w WOT: Competizione dostępne czołgi

Leopard tier IV

Pzkpfw IV tier V

VK3601 tier VI

Tiger tier VII

Hetzer tier IV

jeśli będzie potrzeba mogę mieć w każdej chwili

Hummel tier V

Stug III tier V

PS. dlaczego nie zrobimy listy aktywnie grających osób na PPC (jak na pierwszej stronie tematu tylko odświeżone: nick w grze+ dostępne czołgi by móc pograć choćby w plutonie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. dlaczego nie zrobimy listy aktywnie grających osób na PPC (jak na pierwszej stronie tematu tylko odświeżone: nick w grze+ dostępne czołgi by móc pograć choćby w plutonie)

Lista aktywnie grajacych osob jest zawsze na kanale w grze: purepc.pl (Borys) ;)

EDIT: No i mnie ubiegli. Choc prawda taka ze z jakiegos powodu kanal czasem znika (nie tylko z powodu updateow)

Edytowane przez Trawienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto jeszcze nei zdążył wykorzystać - zalogujce się na stronę WOT i w prawym dolnym rogu macie opcję PROMO CODE, za która dostajemy 1 dzien premium za free :) ja w 5 h nabiłem ponad 30k doswiadczenia dzieki temu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie do końca tygodnia, kod był podawany parę stron wcześniej (wot1year chyba).

Ja nie gram w plutonach, bo zawsze jak gram, to ginę jako pierwszy. Wolę freelancerkę.

Jeżeli ktoś ma ochotę koniecznie oberwać, jak będzie ze mną w plutonie, proszę bardzo:

Tygrys 2@prawie stock

VK3001p@prawie elite

M4A3E8@elite

t-34@prawie elite

hetzer@prawie elite

Ktoś tam pytał, dlaczego E8 jest fajny. Bo jest fajny, kropka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie czytałeś, co pisało po wklepaniu kodu?

@#$%& mać!

Jak ktoś spotka usera Lat_e, bujającego się w pz4, to niechże mu spuści przysłowiowy tap wpierdl z pozdrowieniami ode mnie. Jako top1 z listy przestał całą grę na skraju mapy za kamieniem, {werble} "broniąc bazy", podczas gdy cała reszta (czyli ja jako top2 i mniejsze tiery) laliśmy się z drugim teamem (m.in. kv, m4, a2e4 itp). Udało nam się nawet powstrzymać we dwóch (z pz3) 8 czołgów na jakieś 30 sekund. Łał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twórcy World of Tanks zapowiadają World of Battleships

maja problemy w czolgami. pojazdami ktore poruszaja sie w prawo lewo, przod tyl.

chca miec gre o samolotach, gdzie jeszcze dochodza kierunki gora doł.

teraz jeszcze okrety. trzeba przyznac ze znalezli sobie kure znoszaca zlote jajka. obawiam sie ze tym razem nie pojdzie tak dobrze jak z WoT. z drugiej strony podobno ktos kiedys przedal swoją kupe i ludzie ja kupili. :|

Edytowane przez Sarkazm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha a jeszcze jakiś czas temu pisałem po newsie o world of planes, że wyjdzie world of battleships, nie myliłem się :)

A tutaj ostatnia walka, musiałem nieźle się najeździć w tą i z powrotem, ostatnim zwykłym pociskiem zniszczyłem ostatnią artylerie ;)

Do tego Sniper, Specjalista i Wittmann

Dołączona grafika

Edytowane przez Banzai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi