costi Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja jestem za, sprzedam T-50, którym i tak nie jeżdżę. :) 20:30 około pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Można zrobić jakiś trening low tierem, najniższy jaki mam to T-28 (IV tier). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Banzai, a ile czasu zajęło by Ci dojście do PzIII, o może byśmy wieczorem pojeździli klanowo tymi czołgami ;) Na mapce strategicznej część Rosji zajął klan jeżdżący wyłącznie T54 :D tak, że takimi stadami lekkich też pewnie da się grać. Sprawdzałem i cały exp niezbędny by odblokować PzIII to 5555expa. Kupując za free nawet nie musisz kupować tych czołgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja sobie muszę jeszcze Pz III/IV odblokować i sprawdzić co to warte. W sumie odblokować przez to, że strzałka z "pustego" miejsca do Hummela trochę mnie drażni. PzIII/IV imo słaby jest, taki pół-scout, ale ma za mało życia i jest za wolny żeby dobrze się w tym sprawdzić. Jest zwinny i bardzo szybko rozpędza się do 54km/h, plus nawet niezły pancerz, ale to by było na tyle z zalet. Działo 75mm L/48 jest bardzo słabe jak na ten poziom, szczególnie że ten czołg trafia na tier 8 włącznie. Doświadczenie i kredki zdobywa dużo wolniej od PzIV, imo nie ma sensu się z nim męczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Banzai, a ile czasu zajęło by Ci dojście do PzIII, o może byśmy wieczorem pojeździli klanowo tymi czołgami ;) Odblokowałem nawet PIV z free exp ale chyba ta inną drogą przez Pz38, poza tym nie mam miejsca już w garażu, dopiero jak odrobię T-28 5 bitew to sprzedam go a wolny slot pójdzie prawdopodobnie na T25. Mi osobiście PIII ciężko grało się w becie za to już PIV rewelacyjnie. Edytowane 8 Listopada 2011 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 A ja kupiłem PzIII z zamiarem przejścia później na PZIII/IV i Hummela i dalej do GW Pantery. Zapraszam wieczorkiem na jazdy w plutonach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Jak gracie na nizszych tierach to moge sie dolaczyc z M4 Sherman, KV lub Humelkiem (moje jedyne V tiery ;p) Edytowane 8 Listopada 2011 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Pytanko gdzie mogę zgłosić osobników strzelających do mnie z mojego teamu? Pluton złożony z 2x Object i hummel po tym jak napisałem żeby ruszyli tyłki, strzelił jeden po drugim z czego hummel wykończył mnie. Mam screen z końcową tabelą kto mnie ubił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 support@wargaming.net? Info dla cisnących do T34: What's definitely more important new crew skills and perks won't arrive in 7.0 either, the technical complexity of the upcoming update leaves little time for testing of the new features. Most likely the initial package of the new crew skills will arrive in 7.1 along with French tanks, M103 and other tempting content.Z blogu Overlorda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Wysłać po prostu maila na ten adres z opisem sytuacji i screenem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie wiem, nigdy tego nie robiłem ;) Ale chyba tak... popatrz jeszcze na oficjalnym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Wysłać po prostu maila na ten adres z opisem sytuacji i screenem? zaloguj się na support.worldoftanks.eu i wyślij ticketa ze screenem, niestety jeśli nikt tego delikwenta wcześniej nie zgłosił nic mu nie zrobią, a ty dostaniesz taką wiadomość: Szanowny Graczu, Dziękujemy za kontakt z supportem World of Tanks i dostarczenie informacji. Rozważamy podjęcie stosownych kroków względem zgłoszonego gracza, jednak zgodnie z polityką prywatności nie możemy poinformować Cię o szczegółach tego ukarania. Zapewniamy, że wszystkie raporty dotyczące przestrzegania reguł gry traktujemy z całą powagą. Życzymy powodzenia zarówno w życiu jak i dalszej grze oraz dużo sukcesów militarnych! Edytowane 8 Listopada 2011 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Wysłać po prostu maila na ten adres z opisem sytuacji i screenem? Zgłaszałem ostatnio takiego ćwoka to mi odpisali, że działa system w grze, który wyłapuje takie ofiary losu i nie ma konieczności dodatkowego zgłaszania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Wyciagnalem Panzera IV z garazu i troche expa wpadlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 A ja dziś sfinalizowałem questa i mam elitarne KW, KW-3, T29 i T32 :) Do tego zaszalałem i kupiłem 203mm do S-51. Na razie tylko jedna bitwa, i to na Himmelsdorfie (miato), ale i tak jak trafieniem obok IS-4 zabrałem mu prawie 600HP to banan na gębie był. ;) Tylko między strzałami to można na dymka skoczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) No jak z tym S51? Bo odblokuję go lada moment, a bardzo nie lubię armat, które tracą zbieżność przy podążaniu za celem, bo mają wąski kąt obrotu lufy. No i czy ta zabawka zarabia na te 203mm pestki? 1442kr jeden pocisk, trzeba się pilnować ;) Edytowane 9 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Jak nie lubisz waskiego kata obrotu lufy to S-51 nie jest dla Ciebie ;) Co do zarabiania - koszty naprawy po zniszczeniu to niecale 4k, w tej wczorajszej bitwie oddalem jeden strzal, ktory dal mi prawie 12k przychodu po przegranej (na premium). Sent from my HTC Vision using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Czyli bez premki 8k przychodu, 5,5k strat po jednym celnym strzale. Niezłe. Długo się celownik schodzi po drobnym ruchu korpusem w bok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Do porównania mam tylko Wespe z niewyszkoloną załogą, więc ciężko mi powiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 A licząc w sekundach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Jak będę dzisiaj grał, to zwrócę na to uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie jest jakiś mod celownika który pokazuje sekundy do przeładowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Jest , link był podawany nawet parokrotnie w tym temacie . Mod na celownik jak i inne można znaleźć na oficjalnym forum WoT . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Próbowałem zainstalować ten mod i coś pokopałem, bo nie pojawił się. Może ktoś z was jeszcze raz krok po kroku opisać jak go zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Ja używam tego: Аркадный,Снайперский, Арт прицел и Сведение trzeba skopiować folder flash do folderu World_of_Tanks\res\gui 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Próbowałem zainstalować ten mod i coś pokopałem, bo nie pojawił się. Może ktoś z was jeszcze raz krok po kroku opisać jak go zainstalować? Kopiujesz odpowiednie pliki do folderu res\gui\flash w katalogu z grą, nadpisując istniejące. Ot i wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Pamiętaj żeby zrestartować grę, jeśli miałeś ją włączoną podczas kopiowania plików ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie potrzebnie tak się śpieszyłem z tym T34 teraz nie mam kredytów na KT :( Jakie arty przeciwników spotyka się grając S-51/GW panther? Można liczyć często na takie skarby jak GW Typ E oraz T92? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) GW Typ E czasami się pojawia, najczęściej grasz z arty tier 5-7. O T92 zapomnij, mało kto nią gra, podczas ostatniego miesiąca spotkałem ją 3 razy (wszystkie grając is-4) Edytowane 9 Listopada 2011 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Mi udało się ostatnio spotkać GW typ E grając IS i oddałem w jego stronę nawet 2 strzały. Pierwszy za 0 dmg a drugi nie przebił pancerza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...