dzik86 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) ^^ rozumiem że od razu dodasz go do ignorowanych? :lol: :lol: :lol: Edytowane 18 Czerwca 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Podaj proszę jaki masz nick w grze, jeśli oczywiście chcesz. Nick: Sebenicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 ^^ rozumiem że od razu dodasz go do ignorowanych? :lol: :lol: :lol: Nie, sprawdzi tylko eff, przejrzy stajnie czołgów i wtedy doda :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Glasser po WoT calc widać że masz nad czym popracować jeszcze - no offence. Każdy kiedyś zaczynał ;) Tylko nie narzekaj ino tyle, a ćwicz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja mam duzo do pracy... a Glasser... no niestety. Poczatki sa trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 I na początkach się zakończy. Nie mam zamiaru tracić życia na beznadziejną grę. Jak wyrośnie konkurencja to może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gra jest fajna ale potrafi odpędzić od siebie wszelkimi niedoróbkami itp... Mam sporo czołgów i mogę trochę opisać co nie co ;) Co do balansu to w WOT takie coś nie istnieje trzeba zapomnieć o tym i grając np. danym tierem nie można podchodzić z założenia że czołgi z tych samych tierów są równe czy zbliżone. Każdy czołg ma swoje zalety i wady no niektóre mają tylko wady ;)ale i tak najwięcej wad jest w losowaniu czołgów przed bitwą ale to już było setki razy poprawiane i omawiane i jest z tym coraz gorzej. Grając w WOT musisz wiedzieć jak grać a dokładniej jakim czołgiem jak grać ale tego się dowiesz jak poznasz mapy ;)i mechanikę gry. Glasser omawiany przez ciebie czołg t-34 i t-34-85 to są dość dobre czołgi jak na swój tier i jako czołg średni ale... są mało wytrzymałe wyróżnia je ze swojego segmentu zwinność oraz dobre działa które zadają spory DMG lecz są okrutnie nie celne a topowe działo w t-34-85 ma bardzo długi czas ładowania. Tymi czołgami powinno się nie grać jako sniper czy jako czołg w pierwszego kontaktu lecz jako dośrodkowy ;) twoje zadanie polega na ataki z bliskiej odległości (jeśli mowa o top lufie) kiedy przeciwnik jest skupiony na innym czołgu lub cię nie postrzegł. Lecz zabawa zaczyna się tak jak wyżej piszą musisz przemęczyć się i wymaksować te czołgi. A t-44 to już bajka szybki zwinny z dobrym działem i pancerzem idealny czołg do męczenia dużych powolnych ciężkich czołgów. Czasami dziwi mnie zachowanie graczy którzy tierem o 3 niższym atakuje topowy czołg któremu nic nie robią i są na jedną pestkę i w kilkunastu sekundach w drużynie jest już 3 mniej. Zawszę się do czegoś przydasz nawet jak jesteś na dole tabeli skup się na czołgu zbliżonego tiera czy pomagaj wykrywać albo spieraj ogniem nawet z odłamkowej ale nigdy nie jedź jak idiota walczyć z dużo lepszym czołgiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 I na początkach się zakończy. Nie mam zamiaru tracić życia na beznadziejną grę. Jak wyrośnie konkurencja to może. Może poświęć najpierw czas na przeczytanie tego poradnika Jedyny słuszny poradnik - World of Tanks official forum a potem spróbuj pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tt-34 z 57mm jest dobrym snajperem i to z bardzo szybkim reloadem. Ten czolg nienadaje sie na bliskie i srednei dystanse z powodu slabego przyspieszenia - jak woz z weglem. A tak krzaczki i prujesz ile wlezie. Rzadko kiedy mialem na nim mniej niz 3kille (nie mowie tu o bitwach gdzie losuje nas jako scaut, do czego ta puszka sie nienadaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Co do balansu to w WOT takie coś nie istnieje trzeba zapomnieć o tym i grając np. danym tierem nie można podchodzić z założenia że czołgi z tych samych tierów są równe czy zbliżone. Każdy czołg ma swoje zalety i wady no niektóre mają tylko wady ;)ale i tak najwięcej wad jest w losowaniu czołgów przed bitwą ale to już było setki razy poprawiane i omawiane i jest z tym coraz gorzej. Jesli balans nie istnieje to czemu roznice w globalnym win ratio dla pojazdow uwazanych za przegiete i tych slabych sa na poziomie 1-2-3 punktow procentowych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tt-34 z 57mm jest dobrym snajperem i to z bardzo szybkim reloadem. Ten czolg nienadaje sie na bliskie i srednei dystanse z powodu slabego przyspieszenia - jak woz z weglem. A tak krzaczki i prujesz ile wlezie. Rzadko kiedy mialem na nim mniej niz 3kille (nie mowie tu o bitwach gdzie losuje nas jako scaut, do czego ta puszka sie nienadaje). Meh, w roli snajpera znacznie lepiej sprawdza się Pz4. Jesli balans nie istnieje to czemu roznice w globalnym win ratio dla pojazdow uwazanych za przegiete i tych slabych sa na poziomie 1-2-3 punktow procentowych ?Bo gra z nami 14 innych graczy i trzeba by strzelać do swoich żeby znacząco obniżyć win ratio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 balans jest załatwiany przez nerfy :P widoczne i niewidoczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Próbuję grać medami, amx40 i vk3601h. Są tak mega wolne, że ze spotowania nici i mam takie przerąbane losowania, że zabić kogoś jest ciężko. Nie wiem jak ja do is-3 doszedłem, ale tam były ciekawsze czołgi po drodze. W sumie w tej chwili najprzyjemniej mi się T34 gra, bo is-3 z tą swoją wieżyczką i wszystko odbijalnością to mnie osłabia - tylko we mnie dosłownie wszystko wchodzi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Druga bitwa na Panterze II i od razu As Pancerny więc pozwolę sobie wrzucić. Swoją drogą niezła miejscówa dla meda z działem snajperskim ;) 20120618_1957_germany-Panther_II_fishing_bay.wotreplay - Speedy Share - upload your files here Zwycięstwo! Bitwa: Zatoka rybacka 18 czerwca 2012 19:57:19 Czołg: Panther II Doświadczenia: 1 217 Kredytów: 28 328 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny, Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy Oczywiście bez konta premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bo to jest zajebiscie zacny czolg... Zaluje ze ja sprzedalem... Ale pewnie kupie za jakis czas jak sie z kasa odbije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 No ale chyba E50 lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Druga bitwa na Panterze II i od razu As Pancerny więc pozwolę sobie wrzucić. Swoją drogą niezła miejscówa dla meda z działem snajperskim ;) 20120618_1957_germany-Panther_II_fishing_bay.wotreplay - Speedy Share - upload your files here Oczywiście bez konta premium. Miałem ją sprzedać, ale odpuściłem i zbieram całą kasę na e-50. Szkoda czołgu, który zostaje zniszczony tylko przez laga, albo niefortunny zbieg okoliczności (drugi strzał w gąsienicę, silnik, etc.). A przed momentem dosłownie mieliśmy bitwę... jeden koleś z teamu używał tego moda na % zwycięstwa... wyszło mu 90% na wygraną :lol: No i... bitwa trwała może 5 minut. Victory!Battle: Ensk 18 czerwca 2012 20:49:19Vehicle: Panther IIExperience received: 1 896 (x2 for the first victory each day)Credits received: 20 376Parę detracków za 0hp zmniejszyło mi ilość expa i kasy. Zdjąłem tylko IS-7 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Mi ktoś z teamu pisał że mamy 25% szans na zwycięstwo,no i ..... wygraliśmy :D także chyba te mody są o kant... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 No ale chyba E50 lepszy? Gdyby nie te losowania... ;] E-50 w ogole narazie uwazam za naj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Mi ktoś z teamu pisał że mamy 25% szans na zwycięstwo,no i ..... wygraliśmy :D także chyba te mody są o kant... My nie mieliśmy szans na przegraną. Ensk i całe stado medów, a na miasto T110 z drobnym supportem. W niecałe 5 minut się uwinęliśmy. 20120618_2049_germany-Panther_II_ensk.wotreplay Btw, sterta 0hp shotów z 88L71. Wina głównie tego, że grzałem po kołach. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Próbuję grać medami, amx40 i vk3601h. Są tak mega wolne, że ze spotowania nici i mam takie przerąbane losowania, że zabić kogoś jest ciężko. Nie wiem jak ja do is-3 doszedłem, ale tam były ciekawsze czołgi po drodze. W sumie w tej chwili najprzyjemniej mi się T34 gra, bo is-3 z tą swoją wieżyczką i wszystko odbijalnością to mnie osłabia - tylko we mnie dosłownie wszystko wchodzi. :D Jak to ktoś gdzieś napisał IS-3 to taki przerośnięty med, dlatego też tak nim powinieneś grać, dziś IS-3 objechałem T29 i ubiłem :) Zwrotność jest jego atutem, trzeba się nim nakręcić przed przyjęciem strzału ale to zaowocuje rykoszetem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Objechać T29 w IS-3 to nie sztuka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dla tych co nie widzieli: Comic contest: the final polls | News | World of Tanks Jak dla mnie 9 z sekcji Angielskiej jest najlepsza :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pierwszy i czwarty z polskiej też zamiatają... pierwszy w ogóle, czwarty grafiką. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 9 EN boski, dwójka PL bardzo fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak to ktoś gdzieś napisał IS-3 to taki przerośnięty med, dlatego też tak nim powinieneś grać, dziś IS-3 objechałem T29 i ubiłem :) Zwrotność jest jego atutem, trzeba się nim nakręcić przed przyjęciem strzału ale to zaowocuje rykoszetem. Nie wiem jak IS-3 , ale IS-1 i T34-85 to prawie bracia blizniacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie wiem jak IS-3 , ale IS-1 i T34-85 to prawie bracia blizniacy ;) Może i tak ale od innych matek. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dobry, przesmiewczy comics: http://worldoftanks.eu/dcont/fb/media/fan-art/comic_contest_2012/wingsofwrath.jpg Albo ten niemiecki: http://worldoftanks.eu/dcont/fb/media/fan-art/comic_contest_2012/camulos.jpg 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 No przeciez ja to wkleilem 5 postow wyzej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wie ktos czy mozna przekazac clan leadera ? Bo od miesiaca gralem w zasadzie raz, a w wakacje bedzie MWO i do czolgow raczej juz nalogowo nie wroce jak weteran battletecha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...