ath Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Z najnowszego Q&A: "the reason for module saving throws is lower tier tanks having a fighting chance against hightier ones" (w dowolnym tłumaczeniu: powód, dla którego moduły potrafią przyjąć „strzał za zero” jest to, aby niskie tiery miały szanse w walce z wyższymi tierami) Jeśli myślisz, że w WoT masz 100% sytuację to się bardzo mylisz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 I tak w kolo Macieju, caly weekend: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) tak się zatraciłem w grindzie, że zorientowałem się, że to mój pierwszy as od 2 miesięcy... staty idą w górę, ale ciężko wbić na niektórych tankach 1st class, a co dopiero asa, trawienny u dont say Edytowane 28 Października 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Potrzebuje wsparcia aby ograć pz III/IV (podobno kwintesencja medów) i pz IV. Zadowoliłbym się powtórką może być ich odpowiednika w wyższych tierach. Za pomoc odwdzięczę się + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 pzIII/IV -> http://wotreplays.com/site/index/version/25/tank/461/nation/2/type/2/sort/xp.desc pzIV -> http://wotreplays.com/site/index/version/25/tank/462/nation/2/type/2/sort/xp.desc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 I tak w kolo Macieju, caly weekend:Przy zbijaniu 50k dmg to jest sytuacja win/win. Nieważne co robisz, jesteś do przodu i na expie, i na dmg. A WR? Kogo to obchodzi. Przecież w tej grze WR to najmniej ważny współczynnik.Bitwa sprzed paru dni: - {Lorraine 155}: 4 strzał nie siadł... - {ja - leo PT}: spoko, właśnie zrobiłem ding od tyłu t69 - {lorraine znowu}: oo, trafiłem is-8 zaa 160hp - ktoś inny: chyba mamy to przegrać No i przegraliśmy. A team był dobry. Niestety, jak strzały nie siadają, to nie ma przebacz. Broniliśmy pod koniec (ja plus m48 patton plus ten lorraine) bazę - wyjechał super pershing - 100% hp. Dwa moje pociski siadły w spaced armour. Chwilę później dowlókł się E-100: też 100% hp. Zjechaliśmy go do 700hp, a persa do 100hp zanim w końcu reszta ich teamu dojechała. Co zabawniejsze, ja miałem 190hp, Patton jakieś 800... I jak to jest możliwe, że dwa czołgi będące na max. trzy strzały, zjeżdżają pomidory (sprawdziłem po bitwie, to były pomidory) ze 100% prawie do zera? Nie odpowiadajcie - każdy wie. Dlatego po prostu się tym nie przejmuję. Robię swoje; Ginę; wychodzę; Biorę coś innego. tak się zatraciłem w grindzie, że zorientowałem się, że to mój pierwszy as od 2 miesięcy... staty idą w górę, ale ciężko wbić na niektórych tankach 1st class, a co dopiero asa, trawienny u dont say:wink2:Asy jeszcze jako-tako. Za to nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałem steel wall. Ot - nie wchodzi, to sypią złotem. Ewentualnie sytuacje, że zbieram na kadłub 6-8k dmg, tylko że z 5 strzałów (zbyt mało na SW, za to wpada cool headed, czy jak to się tam nazywa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Jutro 8.9: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153418551715377&set=a.10150095947920377.389195.494440040376&type=1&relevant_count=1&ref=nf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Jak będzie liczony ranking gracza po wprowadzeniu wersji 0.8.9: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Beda teraz w 8.9 zmieniac KV-1S czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Najwieksza zmiana istniejacych czolgow to model IS3: http://ftr.wot-news.com/2013/10/12/is-3-model-changes-in-8-9/ Edytowane 29 Października 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 great no to kolejny miesiac czekania az w koncu znerfia Focha, T57 i Sporta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Asy jeszcze jako-tako. Za to nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałem steel wall. Ot - nie wchodzi, to sypią złotem. Ewentualnie sytuacje, że zbieram na kadłub 6-8k dmg, tylko że z 5 strzałów (zbyt mało na SW, za to wpada cool headed, czy jak to się tam nazywa).Ja akurat wczoraj mialem 3 steelwalle super parchem i szczerze nie widze zbytniej roznicy miedzy gra przed i po nerfie... Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Wreszcie coś ruszyło. Mam nadzieję że doczekam się na tym drugiego asa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Skaut, służba patrolowa, potencjalne ok 33 tysięcy na T95. :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 I za to kocham tego żółwia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Trafiliście już na nowego rzeźnika ? To chyba pierwsza X, którą na prawdę miałbym ochotę pograć, jest OP na max. https://www.youtube.com/watch?v=jCmF8ebjFNg T7 combat car też niezły rzeźnik. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Jeszcze nie miałem przyjemności. Właśnie się wkurzam, bo ściąga się 450 mega, a durny updater WoT ma gdzieś priorytety pakietów, dzięki czemu mogę zapomnieć o YT (i każdym innym streamingu, nawet durnym radiu 128kbps), a ten temat otwierał mi się 5 minut. I jeżeli widzicie godzinę napisania tego postu, to dodajcie ~5 minut od momentu kliknięcia, bo mniej-więcej tyle czasu mi się posty wysyłają (tyle było przy ostatnim update). Dawać czołgi do WT! Czym prędzej, tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) odradzam automatyczne dołączanie do teamów 7vs7 Edytowane 30 Października 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Tryb 7vs7 to faktycznie kompromitacja na całego - dobiera na podstawie eff , ignorując przy tym tier pojazdów .Miałem 2 bitwy - 1xT7 gdzie trafiłem na IS,KV etc. ( u nas był ISU-152 i też ze 2 KV ) , druga bitwa - M18 a po przeciwnej stronie T34 , Tiger II i coś jeszcze . W normalnym trybie też mm wariuje - przed chwilą miałem bitwę - gdzie było 13 x T7 + czy inne wozy po każdej stronie ( w tym po sztuce M18 ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Czy tylko ja mam wrazenie ze w 8.9 agresywniej rowna do 50%? O ile wczesniej trafialy sie super-debile to teraz trafiam na ultra-retard-plutony ktore maja trudnosci z wyjechaniem spod swojej flagi. A ja jestem zwyklym "average playerem" 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) 7vs7 nadaje sie niezle do farmienia kredytow jak narazie tylko raz rzucilo moj team na zielono-zoltych graczy pozostale przypadki to teamy czerwono-pomaranczowe dlatego bierzemy szybkie premium tanki i idze rush za rushem 100% wygranych + szybkie bitwy dobrze wplywaja na stan konta BTW ktos ma juz Nashorna albo Pz Sfl 5 i moze powiedziec jak sie sprawuja te maszynki ? Edytowane 1 Listopada 2013 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 6800 xp za 6800 dmg ;) Nie obraziłbym się gdyby był taki przelicznik 1 dmg = 1 xp :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Dawno niczego nie wklejałem... Victory! Battle: Malinovka 2013-11-02 18:16:38 Vehicle: Pz.Kpfw. II Experience received: 5 660 (x5 for the first victory each day) Credits received: 265 891 Battle Achievements: Top Gun, Steel Wall, Cool-Headed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 mnożnik 5x i od razu na randomach WR10-20% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirJack7 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Fajna bitwa na zakończenie nowego eventu: (24 fragi + 7 przetrwanych bitew + 1 bitwa wygrana = 250k srebra) . Po ubiciu 2 KV-1 Siema zostałem zwyzywany przez ubitego od cheaterów, stałem od kolesia ok100/120m za krzaczkiem i mimo iż cały czas strzelałem on mnie nie widział. Poprawił mi humor na cały wieczór Churchill natomiast chyba nie wiedział kto go tak zjechał do zera Co raz bardziej podoba mi się Pz.Kpfw.IV Schmalturm Edytowane 2 Listopada 2013 przez SirJack7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 mnożnik 5x i od razu na randomach WR10-20% nie jest tak źle kolego.. ja wyciągnąłem 56% przy 90 bitwach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 O x5, se zbije gwiazdki. Głupi ja, większość pojazdów na mapie to td, 704 ani jednego strzału nie zrykoszetowała itp. I to by było na tyle mojej aktywności w tym evencie. :) nara Arta znowu buffnięta, bo nikt nie grał i płakali, teraz znowu łanszotują. TD X tierów o takiej mocy, że nie opłaca się grać niczym innym. Randomy są dla mnie kompletnie nie grywalne a jako, że nie grał w kompaniach i tych nowych 7/42 czy jak to się tam zwie to w tej chwili nie mam już czego szukać w WoT.. Premka w samolotach na pół roku wytrzepana to chyba sobie jakiś czas polatam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Arta znowu buffnięta, bo nikt nie grał i płakali, teraz znowu łanszotują.Nigdy nie była znerfiona, ale ludzie gópie myśleli, że była, więc odpuścili granie. A teraz po prostu zauważają, że byli w błędzie i siadają z powrotem do SPG. Cool story - myślałem, że mi znerfili GW Panterę, bo się po tym "wielkim patchu" zaczęła dziwnie zachowywać. Po ~20 bitwach, całkiem przypadkowo, zauważyłem, że przecież jeżdżę stockiem, bo w drzewku zmieniła tier i wszystko wylądowało w magazynie. I teraz - co to za nerf, że mimo przesiadki z "lepszych" przed patchem modułów na "gorsze" po, nie zauważyłem jakiejś kolosalnej różnicy? =-=-==--=-=----ed--- Instrukcja obsługi aktualnego eventu: - Bierzesz Pz. II, T18, albo cokolwiek innego niż ten nowy premium. - Robisz 5-6 bitew. - Profit Edytowane 3 Listopada 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...