Banzai Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Teraz nie sprawdzę ale raczej doubled, nie powinno tam być w dole przy exp doubled? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 O ile dobrze pamiętam w polskiej wersji językowej nie pokazuje tego w nawiasie. Dopiero w garażu w komunikatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Teraz nie sprawdzę ale raczej doubled, nie powinno tam być w dole przy exp doubled? Potwierdzam, to pisze w logu- już w garażu. Ale doubled- sprawdziłem Cię wczoraj z nudów, tylko nie chciało mi się posta strzelać. Permanentna inwigilacja :lol: W sumie dziwne, bo nie da rady Cię znaleźć na www - tylko w grze szukajka działa o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 No tak myślałem, to by było za dobrze :wink: , nick _Banzai_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 No i WoT umarl... od godziny cos sie sypalo i w koncu padlo na amen :P gra, forum, strona :P ide na spacer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Oby nie zrobili update z T34, bo chyba by mnie trag szlafił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ja gram cały czas bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ma już ktoś z was change log z wersji 7.0 i datę wprowadzenia update? Z tego co wiem wprowadzają w nim 18 francuskich czołgów. Czy M103 też (zamiast T34)? Uprzejmie donoszę, że od piątku do niedzieli będziemy mieli dzienną premię * 5 :) To w ramach Kampanii Bitwa o Moskwę. Więcej szczegółów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ja gram cały czas bez problemu. Mi też chodzi bez problemu... To się weekend z KV3 zapowiada, może uzbieram coś na IS'a :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 O w koncu sie doczekalem koszarow za pol ceny ;) A exp x5 sie przyda bo wlasnie premium wczoraj uaktywnilem by do tego T34 dociagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Pierwsze 3 bitwy T29 zaliczone i na razie kiepsko. Jakieś porady jak tym grać? Z tego co tu czytałem to wieża jest dość wytrzymała tylko wannę trzeba chronić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zauważyłem pewną nieścisłość. Dane które przeczytałem dotyczą amerykańskiego serwera. Nie wiem, czy na europejskim będzie taka sama promocja. Ostrzegam, aby ktoś się w tej intencji za bardzo nie ładował w IS czy premium :] Patch 7.1 wprowadzi czołgi francuskie. 7.0 na razie głównie z tego co wyczytałem zmiany w interfejsie gry jak możliwość grania bitew pomiędzy serwerami USA Rosji i Europy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 To francuzkie beda przed drzewkami USA i ruskim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Będą przed, tylko nie wiem, czy M103 zamiast T34 nie wejdzie razem z nimi. Francuskie wejdą w patchu 7.1, a nie jak pisałem wcześniej 7.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 W końcu weekend z ruskimi czołgami :D Co polecacie do farmienia kasy ? KV, KV-3 czy IS ? (biorąc pod uwagę to że każdy z nich muszę jeszcze kupić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 PzIV ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Jak dla mnie gra jest super, mogli by jeszcze poprawić fizykę ale mimo wszystko jak na MMO jest genialna. Jednak jak wyszła pierwsza wersja pełnej gry (Nie beta czy coś) to plutony były tylko dla premium co mnie irytowało i zostawiłem tą grę ale teraz miło do niej powrócić. M7 - Czołg średni USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ma już ktoś z was change log z wersji 7.0 i datę wprowadzenia update? Z tego co wiem wprowadzają w nim 18 francuskich czołgów. Czy M103 też (zamiast T34)? Uprzejmie donoszę, że od piątku do niedzieli będziemy mieli dzienną premię * 5 :) To w ramach Kampanii Bitwa o Moskwę. Więcej szczegółów No jak bitwa o Moskwę będzie tylko na serwerze USA to chyba mnie coś trafi... EDIT: jednak na szczęście będzie też dla EU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 W końcu weekend z ruskimi czołgami :D Co polecacie do farmienia kasy ? KV, KV-3 czy IS ? (biorąc pod uwagę to że każdy z nich muszę jeszcze kupić) Na weekend do farmienia każdy się nada. Najlepiej IS, ale aby go kupić i tak musisz mieć opracowanego KV i KV3. Graj wszystkimi na zmianę. Ja tak zamierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Opracowane mam, bo aktualnie zbieram na IS-3 (a IS'a już sprzedałem ) i właśnie czekałem na taki tydzień. W sumie to kupie chyba KV i KV-3 bo i tak je będę trzymał do kiedyś tam jak będzie update. Swoją drogą do pz IV ma kolejny "swój" weekend :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 To ładnie, w garażu wymaksowane są: T-28, KV, KV3 i IS :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 W końcu sobie tanio zrobię koszary. Ech, a miałem grać bez pakowania w tę grę kasy. Btw... jak by tak delikatnie napisać o T29 :D Zaczęło się 2 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Opracowane mam, bo aktualnie zbieram na IS-3 (a IS'a już sprzedałem ) i właśnie czekałem na taki tydzień. W sumie to kupie chyba KV i KV-3 bo i tak je będę trzymał do kiedyś tam jak będzie update. Swoją drogą do pz IV ma kolejny "swój" weekend :angry: To wszystko i tak sabotaz by pokrzyzowac nasze plany zdobycia premium tanka :lol2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 "Bitwa o Moskwę" bez T-34? To jakiś żart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Tak się składa, że mam KV, KV-3 i PZ IV a miałem zamiar kupić IS, już jest prawie opracowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 To ładnie, w garażu wymaksowane są: T-28, KV, KV3 i IS :lol2: U mnie PzIV, KW i KW-3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 "Bitwa o Moskwę" bez T-34? To jakiś żart? 1941 bitwa o Moskwę Po prostu T-34 masowo pojawiły się na froncie w 1942 roku. t-34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Były jednak na stanie ACz w 1941 roku...w przeciwieństwie do IS :mur:. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ciekawe co pod Moskwą robiły niemieckie VK, przechodziły tam testy czy jak...? ;) No to zapowiada się ostre smarowanie - IS, KW, KW3, PzIV już czekają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 To wszystko i tak sabotaz by pokrzyzowac nasze plany zdobycia premium tanka :lol2: :lol: dokładnie do samo pomyślałem , 3 dni mniej czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...