m4r Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 KW-3 - 107 ──► 122 Koszt ammo to mały pikuś - zwraca się praktycznie co bitwę, a zarabia się nawet lepiej, niż na 107. A jednym strzałem ze 122 zdejmujesz pacjentowi ze swojego tieru 1/3, połowę, albo i całość HP, a z HE możesz grzać z powodzeniem nawet do X tieru (mausa nie polecam). ___ Battle: Komarin 2 marca 2012 18:14:12Vehicle: Panther IIExperience received: 3 465 (x3 for the first victory each day)Credits received: 32 839Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, SniperTen czołg jest za...sty :D A wczoraj miałem kolejną fajną bitwę na sand river w T34 - imo najlepsza mapa dla tego czołgu - można się chować za górkami i lać niemiłosiernie wszystko co się napatoczy. Oberwałem trzy strzały, poszły trzy dingi. Naprawy kosztowały mnie zero, a zdjąłem sześciu, w tym IS-4 i JT. Byłoby siedmiu, ale AMX 50-100 uciekł i kto inny go wykończył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) dzieki za odpowiedzi. zrobilem 122mm. potem ewentualnie 100mm zeby zarzucic na ISa. jako ze nigdy nie brnalem w ruskie drzewko jestem pod wrazeniem tego co potrafi odbic takie zasmarkane KW3. i nie chodzi o wierze ktora "coś tam odbija" jak ktos gdzies kiedys napisal. tutaj sam kadlub jest magiczny. a mowili, ze od ISa gra sie jak na czitach :lol2: Edytowane 2 Marca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 No to ISem bedziesz zachwycony. A jak wpadnie BL9 na IS3 to juz w ogole jest radosc totalna ;) choc dla mnie ciagle czolgu nad KingTigera nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 W dniu 2.03.2012 o 18:04, Sarkazm napisał(a): a mowili, ze od ISa gra sie jak na czitach :lol2: Pod warunkiem, że nie trafisz na kogoś, kto ogarnia. Tymczasem popatrzyłem sobie z ciekawości w stronkę ze statami: 3w 3d 16h 42m 16s << tyle czasu łącznie straciłem na tę grę. 19 481 << tyle wystrzeliłem pocisków za 1000cr/sztuka... ależ kredytów poszło :s Nie ubiłem jeszcze tylko AMX 50b z nowych czołgów non-premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Na koncie brachola jest już T34 w sumie farmiliśmy go 8 dni od T29 z 40k exp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 No to ładnie, pogratulować :) U mnie z kolei wczoraj stanął w garażu IS-4, dzięki czemu w zasadzie osiągnąłem wszystko, co chciałem. Teraz mogę spokojnie dograć premkę do końca i odstawić grę do premiery Brytoli i drugiej gałęzi niemieckich TD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Panowie czy wy ostatnio też macie takie dramatyczne bitwy?? Grałem przed chwilą z Hanzem i to co randomy robią woła o pomstę :/ Nie ważne ile killi, nie ważne że mamy 3 T9 więcej i tak porażka. Nie wiem co z ta grą jest nie tak ostatnio. Edytowane 2 Marca 2012 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 tak.to nie tylko u ciebie tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 ja miałem wczoraj serie 9 porażek pod rząd na amerykańskim t28 :angry:, a jak go kupiłem było 8 zwycięstw bez porażki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 No dobra... to jak trafić do tej przeciwnej drużyny? ;) bo skoro wszystkim idzie słabo, to komuś losowania muszą bardzo pasować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Żeby trafić do przeciwnej drużyny musisz mieć nick "m4r" i panterę II. Win ratio 69% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Myślałem o Panterze II ale ona się kończy na E50 więc poszedłem w Tygrysa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 A wedlug wielu osob E50 to najlepszy medium w grze ;) mam nadzieje ze maja racje bo zbieram kase na Pantere II wlasnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 A ja dla odtresowania jezdze Panzer II i tez juz mam 60% win ratio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Ja się cieszę, że skończyłem ARL44, wprawdzie win ratio 75% ale wszystko w niego wchodziło. Teraz czeka mnie męczarnia na AMX M4(1945), najgorszy 7 tierowiec w grze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Granie w weekendy z armią bezmózgich imbecyli mija się z celem. Edytowane 3 Marca 2012 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Dzis w teamie widzialem dwa AMX 12t gdzie jeden mial na masce francuskie "logo" a drugi nie. Ja sobie nie przypominam zebym takowy mial... skad te roznice? Z: http://playnewgame.ru/wp-content/uploads/2012/01/AMX12t.jpg Bez: http://www.planetwot.com/uploads/images/full/891.jpg Edytowane 3 Marca 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Jeżdżę obecnie amerykanskim medem T20(zaloga 100%, naprawa 70%), dobilem do M26 Pershinga. W garażu mam jeszcze M4A3E8 Shermana(zaloga 100, nparawa 90%), M6 i M36Slugger. Którym z czołów najlepiej jeździć na kasę? Shermana zostawić czy sprzedać? Jak to jest z załogą? Czy mogę sobie przenieść wytrenowaną załogę starego czołgu do nowego? Jakie Wyposażenie brać do meda, bo na T20 uzywam: Ulepszony system naprowadzania, stabilizator pionowy i mechanizm dosyłający. Edytowane 3 Marca 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Cytat Jak to jest z załogą? Czy mogę sobie przenieść wytrenowaną załogę starego czołgu do nowego?Możesz, płacisz tylko za przetrenowanie. Cytat Jakie Wyposażenie brać do meda, bo na T20 uzywam: Ulepszony system naprowadzania, stabilizator pionowy i mechanizm dosyłający.Wygląda dobrze IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) W dniu 2.03.2012 o 19:34, m4r napisał(a): Pod warunkiem, że nie trafisz na kogoś, kto ogarnia. Tymczasem popatrzyłem sobie z ciekawości w stronkę ze statami: 3w 3d 16h 42m 16s << tyle czasu łącznie straciłem na tę grę. 19 481 << tyle wystrzeliłem pocisków za 1000cr/sztuka... ależ kredytów poszło :s Nie ubiłem jeszcze tylko AMX 50b z nowych czołgów non-premium panie, gdzie to takie szczegolowe info podaja? swoja droga na forum pl WoTa. jest temacik z softami do statystyk. wygrzebalem stronke World of Tanks Dossier Tool przy okazji szukania pliku dossier, znalazlem jeszcze pliki z 2-3 testow :lol2: Edytowane 3 Marca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Tiaa... xD kto przebije moja efektywność ? xD pewnie jestem w Top 10 MS-1 xD MS-1 Efficiency rating 4028.7 2w 1d 23h 10m 19s ;P Edytowane 3 Marca 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 W dniu 3.03.2012 o 17:47, Sarkazm napisał(a): panie, gdzie to takie szczegolowe info podaja? Właśnie tam. W dniu 3.03.2012 o 17:47, Sarkazm napisał(a): wygrzebalem stronke World of Tanks Dossier Tool Czas łączny masz na samym dole listy w zakładce "time", a ilość strzałów w zakładce "performęs". Te za 1000k/sztuka sobie policzyłem z sumy wszystkich czołgów, na których mam takie działa. Duża zasługa Hummela w tej liczbie, bo wystrzeliłem nim ponad 7000 pestek. Tylko że to i tak nie jest poprawna liczba, bo na niektórych czołgach zaczynałem z mniejszym kalibrem (KT, KW-3). Ale błąd niewielki, bo dość szybko miałem odblokowane najmocniejsze działa. Łącznie do wczoraj miałem 80 300 strzałów, z czego 54400 trafiło. W dniu 3.03.2012 o 18:32, Ns5 napisał(a): Tiaa... xD kto przebije moja efektywność ? xD pewnie jestem w Top 10 MS-1 xD MS-1 Efficiency rating 4028.7 BT-2 - 4877.5 Sturmpanzer I Bison - 5425.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Valentine - 7844.8 :D Ale to skrzywiona statystyka bo rozegrałem nim jedną bitwę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Już wcześniej pisałem że T-34-85 fajnie się gra, mi osobiście lepiej niż E8, bo nie dinga tak często. A dla tych co marudzili na ten czołg: Bitwa: Koło podbiegunowe 3 marca 2012 23:44:39 Czołg: T-34-85 Doświadczenia: 1 249 Kredytów: 29 423 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Medal Bioltera, Rozpruwacz Tak ogólnie 9 kili :lol2: i kv-3 z mojego teamu ze swoimi 122mm nawet nie nadążali z tempem akcji na mapce :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 W dniu 3.03.2012 o 10:12, Banzai napisał(a): Ja się cieszę, że skończyłem ARL44, wprawdzie win ratio 75% ale wszystko w niego wchodziło. Mnie ten czołg akurat bardzo odpowiada, celne działo, którym można spenetrować czołgi 9 tieru czasami 10 jak dopisze szczęście wtedy exp i kasa leci szerokim strumieniem. Jeżeli wylosuje mnie jako top tanka pancerz jest wystarczający, ładnie się ustawiając co najwyżej mogą nam wtedy zdejmować gąski. Walczyłem ostatnio z jakimś nieogarniętym KW-5 który cały czas celował w kadłub i pięknie dingował za każdym razem gdy ja spokojnie punktowałem go w tą małą wieżyczkę. Co do T-34-85 denerwuje mnie czas przeładowania w dziale 100mm, najlepiej walczy mi się nim z drugiej lini wychylając się i chowając tak jak HTkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Ja kończę BDRa, ARL dopiero przede mną. Ale kupię go pewnie dopiero jak będzie na promocji za pół ceny. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Proponuję manewry klanowe dziś o 21.30-22 (mniej więcej o tej godzinie wrócę do domu) co wy na to i kto chętny? Swoją drogą moglibyśmy pokusić się o zajmowanie prowincji ;) Dobrych graczy mamy a to może być fajna zabawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 chyba trochę za mało X w klanie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 ja tam mam 2 x i w pół kroku do 3...do e100 brak mi raptem kasy(3dni roboty)i z 60k expa, a tak is7 i t30 juz jest. Tyle że cza by jakis ts3 uzywać, bo wbudowany w klienta voice ssie, mam na nim straszne przebicia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 No i do tego gold ammo jest potrzebne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...