marco Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jeśli jesteś redaktorem serwisu o tematyce komputerowej i chcesz mieć nazwę serwisu w randze użytkownika napisz w tym temacie wraz z linkiem gdzie można potwierdzić Twoje uczestnictwo jako redaktor/administrator/właściciel. UPDATE: Nie dodajemy końcówek adresów, czyli zakładając, że nasza nazwa portalu wygląda tak: www.PurePC.pl to podpis będzie zawierał tylko napis PurePC. Proszę o tym pamiętać. Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 To ja poprosze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Troche odkopalem : D , ale skoro jest taki temat, to nie bede zakladal nowego. Czy na dzien dziesiejszy cos sie zmienilo, czy nadal rangi moga miec osoby posiadajace serwis zwiazany z komputerami, czy moga byc tez inne dziedziny ? Nadal obowiazuje jakas wymiana bannerami, bo ten link podany wyzej to juz chyba troche nie aktualny, nie ma tak linkow do serwisow ludzi, ktorzy posiadaja jakies rangi, przynajmniej tych najnowszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Troche odkopalem : D , ale skoro jest taki temat, to nie bede zakladal nowego. Czy na dzien dziesiejszy cos sie zmienilo, czy nadal rangi moga miec osoby posiadajace serwis zwiazany z komputerami, czy moga byc tez inne dziedziny ? Nadal obowiazuje jakas wymiana bannerami, bo ten link podany wyzej to juz chyba troche nie aktualny, nie ma tak linkow do serwisow ludzi, ktorzy posiadaja jakies rangi, przynajmniej tych najnowszych. Nadal tylko do serwisów IT nie będących sklepami. Linki - jak ktoś poprosi to generalnie są chociaż sens osobnego działu linki wydaje mi się dyskusyjny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 To ja jeśli można prosiłbym o zmianę, pomimo tego, że nie ma naszego serwisu na liście. OC-Team.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) to ja mam pytanie z innej beczki :] mogę delikatnie pomóc w rozruszaniu serwisu dostarczając to i owo na testy jak też dostane podpis pod Avatarem :] Sklepem nie jestem :] Raczej firma : " Action S.A. " Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 to ja mam pytanie z innej beczki :] mogę delikatnie pomóc w rozruszaniu serwisu dostarczając to i owo na testy jak też dostane podpis pod Avatarem :] Sklepem nie jestem :] Raczej firma : " Action S.A. " Witam, Dzięki za chęci myśle, że się dogadamy co do recenzji waszego sprzętu. W profilu mam numer GG, jeśli dalej będziesz zainteresowany współpracą to proszę o kontakt na komunikator lub o wiadomość na PW. Pozdrawiam i proszę wszystkie firmy, które chcą współpracować o kontakt na GG lub PW. Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Romku, przypomnę się tutaj - poprosze o rangę "Realitynet" Gratz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Oka ranga będzie przyznana jako redaktor Realitynet i jako, że ten portal bardzo dobrze z nami żyje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a ja chce range "Nie poznalem romka bo mial napisane Rafał" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dzięki ;) Wszyscy sie dziwili, skąd ja na stoisku listan wytrzasnąłem Romka, to teraz wiedzą o kim była mowa. W identyfikatorze powinieneś napisać Rafał - Romek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a ja chce range "Nie poznalem romka bo mial napisane Rafał" ;]Kurcze w pracy byłem i jak to by wyglądało jak bym miał ksywe Romek zamiast imienia Rafał. Miło było Cię poznać Chaos :D Wszyscy sie dziwili, skąd ja na stoisku listan wytrzasnąłem Romka, to teraz wiedzą o kim była mowa. W identyfikatorze powinieneś napisać Rafał - Romek ;)Ja bym nie był, no co wy :D Byłem tylko zrobiłem małą tajemnice, ci co chcieli to mnie poznali prawda Pedro. Ale nie róbmy tu OT mamy od tego temat Targi Tuningu Komputerów, 22-23 kwietnia Wrocław. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Jezeli byloby to mozliwe, poprosilbym range Overclock.pl. Dzieki, pozdrawiam, TWec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Witam TWec. Podpis zmieniony na Overclock. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A czy ten podpis tylko dotyczy tematyki komputerowej czy tez innych ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Czekam co prawda na zmianę nazwy użytkownika, ale poproszę podpis strefaPC.pl jeżeli można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Obie nazwy dodane i Serchio nazwa się zmieniła już na dobrą wg prośby. Pozdrawiam Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Dziękuje uprzejmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 a dobrekomputery.com można ? co prawda mi teraz w domu nie działa ale jak serwis działał to tam pisałem newsy, teraz arta skrobie ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 To ja również poproszę HardPc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 A może w ogóle zwiększyć ilość "grup" uzytkowników oraz Podpisy ewentualnie przydzielane "ustawowo" za "coś tam"... np ilośc postów w danym dziale ? albo ogólną ilośc postów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Od tego masz: A co do drugiego pkt: Chcesz miec pod nickiem SuperGigaStałyMega Uczestnik ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Czy jako czesc redakcji strefapc.pl moge ubiegac sie o taka adnotacje pod av ? ;> (Identycznie jak ma Serchio) ;] Edytowane 25 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) www.only-pc.info jestem właścicielem serwisu - dostane tu co nie co B) ? Dzięki z góry - Pozdro dla Pure ze słonecznego Poznania :D Edytowane 25 Maja 2006 przez Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Czy jako czesc redakcji strefapc.pl moge ubiegac sie o taka adnotacje pod av ? ;> (Identycznie jak ma Serchio) ;]Potwierdzam przynależność do redakcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wszystko zmienione wg waszej prośby. Aby otrzymać podpis musi się posiadać status właściciela lub pełno prawnego redaktora danego portalu. Inaczej jest to nie możliwe. Dodajemy tylko osoby z portali, które działąją a nie padają co 5 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Dzięki dla romka oraz Serchio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) dzięki wielkie romek :) Edytowane 26 Maja 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Poproszę PCArena.pl Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 PCmaniak.pl poproszę... Dzięki z góry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...