mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 muszę dzis kupić kartę. czytałem sporo opinii na temat FX i mam pewne opory. mój kumpel ma do sprzedania FX za 4 stówy i używanego gf3TI200 za 3 paki... dajcie mi szybko jakieś sugestie ( proszę !!! ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 GF3Ti ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 niby na efiksa ma dwa lata gwary ale i tak by poszła z dymem po naklejeniu radiatorów na pamięć... duża jest różnica w wydajności ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 GFFX5200 GF3Ti jest o podobnej wydajnosci jak R9100 wiec sam widzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ty nie porownuj tych kart fx wysiada przy gf ti !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 wielkie THX za max szybką odpowiedź - dzwonię do kolesia i biorę 3ti200 300 to max dobra kaska w porównaniu do innych na allegro, niii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no pewnie podkrecissz tak jak ja albo i wiecej bo ja mam slabe chlodzenie w budzie i wogole lipa :) ale grafa wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Podajcie testy po odpaleniu AAx4 a zobaczycie czy ti200 jest lepszy od 5200 nawet non ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 qfa -> zadzwoniłem i okazało siem, że to nie gainward tylko creative... dałem ciała ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No w sumie chyba Kaeres ma troszke racji jednak pomimo ze FX to raczej niewypal to nieco lepszy od GF3 chyba bedzie no i bardziej przyszlosciowy. Ale niewiem GF3 to jakby niepatrzec nadal bardzo dobra karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no to nawet ten creative chyba bedzie lepszy nix ten fx !! ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 bogu dzięki -> dziś mam na pokładzie gf 4mx prolinka, 3,6 ns hynixa i sprzedaje go na allegro za około 2 stówki, niechciałbym utopić kasy na jakąś,następną kijową kartę... jutro ta trójka będzie u mnie i zapodam jakieś testy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no wiadomo ladnie sie kreeci gf i tyle testy testy w 3dmarku 2001 powinines miec cos kolo 9000 tys . ja mam kolo 8600 a w 3dmarku2003 bedziesz mial kolo 1500 ja mam kolo 1400 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Wprowadzaasz go w blad twoj AXP jest wydajniejszy od jego p4 wiec bedzie mial nieco mniej no i ma jeszce sdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 bierz fx 5200 ultra to naprawde lepszy wybor niz gf3. Moze i jest wolny ale tez go mozna podkrecic i ma nowsza technologie. O wiele lepsze AA i Aniso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 trochę za późno - kaskę już wysłałem... Hajmon3 -> jakie masz agumenty przemawiające za FX - obsługa DX9 ??? mi zależy TYKO i WYŁĄCZNIE na wydajności ! jak odczuję potrzebę przesiadki na DX 9 to dozbieram na jakiegoś wypasionego radka, opchnę trójeczkę i będzie coll :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Wprowadzaasz go w blad twoj AXP jest wydajniejszy od jego p4 wiec bedzie mial nieco mniej no i ma jeszce sdr no ja tez mam sdr a co do wydajnosci prockow to moze sie zgodze z toba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no to nawet ten creative chyba bedzie lepszy nix ten fx !! ?? ten creative to nic innego niz msi. mam taka karte i jest zajefajna, kreci sie znakomicie. do tego radiatory na ramach i duzy cooler na GPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no to nawet ten creative chyba bedzie lepszy nix ten fx !! ?? ten creative to nic innego niz msi. mam taka karte i jest zajefajna, kreci sie znakomicie. do tego radiatory na ramach i duzy cooler na GPU no wlasnie to bierz nawet tego creative!!!! bedzie o 3 nieba lepszy od fx-a !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Niemiec: ile wyciągnołeś marków na swoim sprzecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Niemiec: ile wyciągnołeś marków na swoim sprzecie? procek 7.5*133, ramy "normal", stery 43.45 omega ustawione na max jakosc, windows z pazdziernika :( wynik ok. ~6100. a przy procku na 9*142, pamieciach na fast, sterach 30.82 i nowym windowsie ~7200. compare do 3d marka 2k3 z niepodkrecona karta i pamieciami na normal http://service.futuremark.com/compare?2k3=30024 przy procku na 9*133 i kreconaj karcie na 200/500 wynik ~1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja bym wziął na twoim miejscu GF3Ti Giery będą lepiej chodzić, 3 Ti200 fajnie się kręcą Nawet nie ma nad czym się zastanawiać bierz gf3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 On juz wzial tego gf3 wiec moze tak EOD, panowie? ;)On juz wzial tego gf3 wiec moze tak EOD, panowie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 the end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Mój GeF3 jest wydajniejszy od tego FX- spójrz na podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 On juz wzial tego gf3 wiec moze tak EOD, panowie? ;)On juz wzial tego gf3 wiec moze tak EOD, panowie? ;) Chyba EOT :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Mój GeF3 jest wydajniejszy od tego FX- spójrz na podpisTo wlacz sobei AAx4 i Anisox8 i zrob testy na swoim i na fx i wtedy powiedz,, zobaczcie na testy czy mam wydajniejszy''...boze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...