Tomkierz Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Cześć, szukam laptopa do ok. 5000zł przy czym musi on spełniać pare warunków: -musi być to Dell -musi mieć złącze do stacji dokującej -ekran 15-17", najlepiej panorama. Szczególnie trudno mi znaleźć coś porządnego ze złączem stacji dokującej. Większość modeli po prostu tego nie posiada a jest to dla mnie niezbędne. Nie zależy mi specjalnie na jakimś ogromnym dysku, czy mega dobrej karcie graficznej. Będzie on używany głównie do pracy biurowej. Ważne, żeby miał w miare dobry procesor, więcej niż 4gb ramu i żeby oprócz pracy biurowej dobrze znosił odtwarzanie filmów hd, co przy tej kwocie raczej nie powinno być problemem. Z tego co znalazłem na allegro to łapie się model m6500 i prezentuje się bardzo fajnie ale jestem ciekaw, czy znajdzie się coś podobnego ale może troszeczke cieńszego, lżejszego od m6500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 4 kilo to jak na 17", nie jest jakoś specjalnie dużo. :wink: Może Precision M4500 - na pewno będzie lżejszy, choć nie wiem czy obsłuży >4GB RAMu. Ale patrząc na ceny na allegro - tanio nie będzie. Ew. starsza generacja - M6400/M4400. Chyba, że Latitude E6510 - ale radzę sprawdzić, czy jest złącze do stacji dokującej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Notebookcheck.pl: Recenzja Dell Latitude E6510 E6510 ma złącze stacji dokującej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Potwierdzam, mam tego laptopa jako służbowego. Odnośnie samej pracy z nim, to również bez większych zastrzeżeń- choć ja go wykorzystuję głównie do .vsd i .xls, nic obciążającego cpu zbytnio, a już zupełnie olewające gpu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkierz Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Draak, masz m6500 czy e6510? Jak długo trzyma Ci bateria? Masz tą 6 czy 9 ogniwową? I jeszcze jedna sprawa, czy próbowałeś na nim odtwarzać filmy hd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...